Ga naar de inhoud

Kaarten voor als je van iemand houdt

De leukste manier om "ik hou van je" te zeggen is natuurlijk met een liefdekaart van Kaartje2go. Kies jouw ik hou van je kaart uit onze collectie of maak je kaart helemaal zelf. Stuur jouw ik hou van je kaart voor 20:00, dan doen we de liefdekaart dezelfde dag nog op de post.

Ik hou van jou kaart 

Vertel je geliefde dat je van hem of haar houdt met een ik hou van jou kaart. Misschien heb je het nog nooit hardop gezegd of al ontelbare keren, door een kaart met ‘ik hou van je’ erop te sturen zal het hart van jouw geliefde ongetwijfeld een sprongetje maken. Wat het krijgen van een kaart extra leuk maakt, is dat je geliefde het ergens neer kan zetten om telkens herinnerd te worden aan jouw hartverwarmende woorden. Dus kies een leuke ik hou van jou kaart, schrijf een lieve boodschap en verras je geliefde.

Verstuur jouw liefde in een envelop

Heb je een leuke ik hou van jou kaart uitgekozen? Dan is het tijd om deze helemaal naar wens te maken. Met onze gebruiksvriendelijke kaartenmaker creëer je in slechts een paar muisklikken een unieke kaart. Schrijf een romantische tekst, upload een lieve foto van jullie samen en pas alle details aan zoals jij ze graag hebben wilt. Wist je dat je naast het lettertype ook alle kleuren en de achtergrond aan kunt passen? Vind je het wat lastig om jouw gevoel onder woorden te brengen? Laat ons je stiekem helpen met deze liefdevolle teksten! Er zit vast een tekst tussen die jouw liefde weerspiegelt of je inspireert.

Verras met een romantisch cadeautje

Dat liefde door de maag gaat is niet voor niets een bekende uitdrukking. Kies daarom een lekker cadeautje uit om je lieve woorden nog meer kracht bij te zetten. Is jouw geliefde een echte zoetekauw? Kies dan voor dit heerlijke chocolade hart of deze schattige hartjesbonbons. Gaat je vriend(in)s hart niet sneller kloppen van chocola of ander snoepgoed? Misschien is een goede fles wijn dan een betere verrassing voor een romantische avond samen. Vergeet dan niet op de kaart te zetten dat je geliefde moet wachten met de fles ontkurken tot jij er ook bent! ;)

Morgen in de brievenbus

Bestel je je kaart voor 20.00 uur? Dan valt de kaart in 95% van de gevallen al de volgende (werk)dag bij je geliefde op de mat. Je hoeft alleen maar zijn of haar adresgegevens in te vullen. Wij doen de rest. Wil je dat je ik hou van jou kaart op een later moment verstuurd wordt? Geen probleem! Kies een verzenddatum uit onze kalender en wij versturen de kaart naar je vriend(in) op de door jou gewenste dag. Zoek je een leuke ik hou van jou kaart voor Valentijnsdag? Neem dan een kijkje bij onze valentijnskaarten. Je geliefde is trouwens niet de enige tegen wie je ‘ik hou van je’ kunt zeggen. Ook je vrienden en familie vinden het leuk om te horen dat je gek op ze bent en dat ze een speciaal plekje hebben in je hart. Stuur je beste vriend(in) daarom een lieve vriendschapskaart of laat je ouders weten dat je ze waardeert met een unieke kaart voor moederdag of vaderdag!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.