Beestenboel » Geboortekaartjes trend van 2021

Er is één trend die eigenlijk al jaren terugkomt in onze geboortekaartjes trends: dieren! Schattig en ondeugend zijn ze, en daarom passen ze heel goed bij het krijgen van een kindje. Laat bijvoorbeeld een jong diertje centraal staan op het geboortekaartje, zoals een klein olifantje, een hertje of een giraffe. Ook leuk is een hele dierenparade voor op het geboortekaartje, waarmee je jullie gezin de aandacht geeft.

Hert | hond | duurzaam | grappig | jungle

We hebben trouwens heel veel verschillende soorten dieren op onze kaartjes. Denk aan geboortekaartjes met boerderijdieren, stoere jungle dieren, bosdieren en silhouetdieren. Extra leuk is een persoonlijk kaartje dat past bij de naam van je kindje. Wat dacht je van een vosje bij de naam Fos? Of een leeuwtje voor de naam Lio? En bij de naam Björn hoort natuurlijk een schattig beertje!

Geboortekaartjes met dieren maken

Bij Kaartje2go maak je je geboortekaartje met diertjes helemaal zoals jij in gedachten hebt. De meeste kaartjes kun je namelijk tot in detail veranderen. Denk bijvoorbeeld aan een andere achtergrond, wat extra hartjes of een ander lettertype. En als het aanpassen even niet lukt, staat ons klanttevredenheidsteam voor je klaar om bijvoorbeeld net die andere tint achtergrond toe te voegen. Tip: Sla je geboortekaartje op in je account. Na de geboorte van je kleintje hoef je dan alleen nog maar de laatste details toe te voegen. Zo is je geboortekaartje vlot besteld!

Gratis proefdruk geboortekaartje met dieren

Ouders worden van een kindje maak je misschien maar een paar keer in je leven mee. Je wilt dan ook dat de aankondiging van jullie nieuwe gezinslid helemaal naar wens is. Daarom kun je bij Kaartje2go een gratis proefdruk van je geboortekaartje bestellen. Je ontvangt dan niet alleen het kaartje dat je naar je eigen wensen hebt ontworpen, maar ook onze mooie papiersoorten en de verschillende envelopkleuren. Zo kun je zelf zien welke papiersoort en kleur envelop jouw kaartje helemaal afmaakt. En wil je dat je geboortekaartje als een klein cadeautje op de deurmat ligt? Voeg dan ook een sluitzegel toe aan de envelop!

Bekijk ook eens onze dierenkaartjes met leeuw, uil, vos, katkonijn of walvis