Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaart tweeling

Vandaag is het dubbel feest, want er is een tweeling jarig! Een verjaardag is al een feestelijk moment, maar de verjaardag van een tweeling is extra bijzonder. Dat er niet één maar twee mensen in jouw omgeving jarig zijn, mag dubbel en dwars gevierd worden. Maak daarom meteen jouw verjaardagskaart voor een tweeling bij Kaartje2go.

Verras een tweeling met een verjaardagskaart

Een tweeling verrassen voor hun verjaardag, hoe doe je dat? Met een kaartje, natuurlijk! Als de tweeling op één adres woont, kun je één verjaardagskaart sturen. Je feliciteert de jarigen dan tegelijk. Kies een leuke kaart en schrijf er een verjaardagswens op. Woont de tweeling niet op hetzelfde adres? Dan kun je de jarigen apart een verjaardagskaart sturen. Vergeet niet om de ouders van de tweeling een verjaardagskaart sturen. Is de tweeling net geboren? Dan wil je de ouders natuurlijk feliciteren met de geboorte van hun tweeling. Bekijk daarvoor onze felicitatiekaarten voor de geboorte. En feliciteer de opa en oma met één van onze felicitatiekaarten kleinkinderen.

Tweeling jarig: maak een verjaardagskaart

Bij Kaartje2go maak je eenvoudig een verjaardagskaart voor een tweeling. Het maken van zo’n kaart begint bij het kiezen van een ontwerp. Dit doe je door de kaarten te filteren. In het filtermenu kies je een stijl of thema dat past bij de tweeling. Zijn ze gek op dieren, bijvoorbeeld? Dan filter je op verjaardagskaarten met dieren. Of selecteer ‘confetti’ of ‘slingers & ballonnen’ als je op zoek bent naar een extra feestelijke verjaardagskaart. We hebben voor iedere jarige tweeling een leuk ontwerp. Door het aanbod te filteren, kun je makkelijker een keuze maken. 

Heb je een leuk ontwerp gevonden? Dan kun je hem naar wens opmaken met onze kaartmaker. Voeg leuke kaders, feestelijke figuren of zelfs een eigen foto toe om er je eigen draai aan te geven. Met diezelfde kaartmaker voeg je een tekst aan de kaart toe. Feliciteer de tweeling met hun verjaardag en schrijf een mooie wens voor het komende levensjaar, bijvoorbeeld. Laat je ook inspireren door onze teksten voor een verjaardagskaart.

Een cadeautje naar de jarige tweeling sturen

Wil je er dit jaar een extra groot feest van maken voor de twee feestvarkens? Stuur dan een cadeau mee met de kaart(en). Je kunt dit heel makkelijk toevoegen aan je bestelling. Hiermee zorg je gegarandeerd voor een spektakel in de brievenbus. We geven je wat cadeautips voor jarige tweelingen van allerlei leeftijden:

Verzend de ‘verjaardagskaart tweeling’

Ben je tevreden met de verjaardagskaart? Dan kun je het bijna versturen naar de tweeling. Het fijne is dat je daarvoor geen postzegels nodig hebt. Je kunt de kaart gewoon vanaf je computer of telefoon versturen. Voer het adres van de tweeling in, kies een bezorgdatum en wij verzorgen de rest. We overhandigen je bestelling aan PostNL. Bestel je op werkdagen voor 20.00 uur? Dan komt de kaart in 95% in van de gevallen de volgende dag aan bij de ontvanger. En omdat jij iemand verrast, hebben wij ook wat voor jou: als nieuwe klant krijg jij je eerste kaartje cadeau. Dat is nog eens leuk geven!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.