Ga naar de inhoudGa naar het filter

Tegoedbon verjaardag

Weet je niet wat je iemand voor zijn verjaardag wilt geven? Een tegoedbon valt altijd in de smaak en geeft jullie de gelegenheid om nieuwe herinneringen te maken. Kies een verjaardagskaart met een tegoedbon uit onze collectie, pas het ontwerp naar wens aan en verras de jarige met een leuke activiteit in het vooruitzicht.

Een verjaardagskaart tegoedbon maken

Tegoedbonnen, je kunt er alle kanten mee op. Dit maakt het niet alleen een leuk, maar ook een verrassend cadeau. Ga bijvoorbeeld samen lunchen, een dagje uit of trakteer de ander op een etentje. Heb je een ander idee voor een activiteit samen? De teksten op onze verjaardagskaarten zijn eenvoudig aan te passen in de kaartmaker. Ook tussen onze uitnodigingen zijn leuke kaarten te vinden die je kunt omtoveren tot tegoedbon.

Samen herinneringen maken met een tegoedbon

Het leuke aan een kaart met tegoedbon is dat je helemaal zelf kunt bepalen waarvoor je hem bedoelt. Zo is een tegoedbon voor een weekendje weg of een fotoshoot een leuk cadeau voor je partner, en een bon voor een dagje sauna, high wine of high tea geschikt voor een vriendin. Wil je de jarige niet trakteren op één, maar op meerdere activiteiten? Ga voor een kaart met meerdere tegoedbonnen, maak er een bonnenboekje van en pas de tekst op elk van de bonnetjes aan. Zo is je tegoedbon voor een verjaardag écht persoonlijk!

Leuk alternatief voor een cadeaubon

Een cadeaubon van een winkel of webshop is natuurlijk ook altijd goed, maar het kan toch een tikkeltje onpersoonlijk overkomen. Heeft de persoon voor wie jij een verjaardagscadeau zoekt geen speciale wensen? Geef diegene dan geen cadeaubon, maar een tegoedbon. Het biedt jullie een mooie gelegenheid om samen iets te ondernemen en een leuke dag te beleven. Mocht je het wat saai vinden om alleen een envelop te overhandigen, doe er dan een klein cadeau bij.

Tegoedbon voor verjaardagen personaliseren

Bij Kaartje2go kun je verjaardagskaarten met tegoedbonnen maken voor verschillende activiteiten. Onze designers hebben de kaarten namelijk zo ontworpen, dat je in een paar klikken tekst, afbeeldingen en andere elementen kunt veranderen. Heb je een mooie verjaardagskaart gevonden? Open deze dan in de kaartmaker en maak hem af met feestelijke figuren, kaders en foto’s. Wie de ontvanger echt wil verrassen, kan ook nog helemaal losgaan met een video op de kaart.

Zelf een verjaardagskaart met tegoedbon maken

Verjaardagen zijn heel persoonlijk. De één is gek op felle kleuren en confetti, terwijl de ander het juist rustiger houdt. Het kan dus best voorkomen dat onze verjaardagskaarten het net niet helemaal zijn. Heb je wel inspiratie opgedaan en zie je de ideale verjaardagskaart met tegoedbon al voor ogen? Ontwerp de kaart of het bonnenboekje dan zelf door een blanco kaart of fotokaart vorm te geven in onze kaartmaker. Ben je van plan om de jarige op meerdere coupons te trakteren? Voeg dan een stippellijn en een klein schaartje aan de bonnen toe om een scheureffect te creëren. 

Verjaardagskaart met tegoedbon klaar? Bestellen maar!

Een verjaardagskaart met tegoedbon is niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven. Het is namelijk heel feestelijk om de verjaardagskaart persoonlijk te overhandigen. Ben je niet in de gelegenheid om op de verjaardag langs te komen? We kunnen de kaart ook voor je bezorgen. Geef het adres en de gewenste verzenddatum door en wij regelen de rest. Is je vriend of vriendin morgen al jarig? Als je de verjaardagskaart met tegoedbon op een doordeweekse dag voor 20:00 uur bestelt, brengt de postbezorger hem de volgende dag al langs.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.