Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?
Tegoedbon maken
Tegoedbon makenEenvoudig en snel een persoonlijke tegoedbon maken
 • Voor 20:00 besteld, vandaag verzonden
 • Klantenbeoordeling: 9,8
 • Eenvoudig aanpassen naar eigen wens
 • Voor 20:00 besteld, vandaag verzonden
 • Klantenbeoordeling: 9,8
 • Eenvoudig aanpassen naar eigen wens
Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 13518 beoordelingen

Tegoedbon maken

Hier vind je leuke tegoedbonnen die je zelf kunt maken. Weet je nog niet precies wat je wilt geven? Scroll naar beneden, voor leuke cadeautips.

Is er iemand getrouwd? Wordt er een huwelijksjubileum gevierd? Zoek je een origineel cadeau voor vader, of moederdag, of wil je iemand bedanken? Dan is een eigen tegoedbon maken de uitkomst. Je kunt namelijk zelf bepalen of je een cadeau, geld of leuke activiteit geeft en welk bedrag je hieraan wilt besteden.

Een tegoedbon is de ideale manier om iemand te verrassen met een leuke activiteit of geweldig cadeau. Met een zelfgemaakte tegoedbon maak je de verrassing helemaal compleet. Hier vind je leuke tegoedbonnen voor verschillende cadeaus. Weet je nog niet precies wat je wilt geven? Blijf dan vooral lezen, want we geven je een aantal tips!

Tegoedbon maken voor een verjaardag

Er zijn talloze redenen om een tegoedbon of eigen cadeaubon te maken en een verjaardag van een dierbare is daar één van. Als je iemand persoonlijk wilt verrassen, het cadeau nog niet binnen is of als je niet precies weet wat je moet geven is een tegoedbon de perfecte uitkomst. 

Door een tegoedbon te maken voor verjaardag laat je zien dat je liefde en aandacht hebt besteedt aan het zoeken van een origineel cadeau.

Bovendien is een cadeaubon geschikt voor iedereen. Zo kun je een tegoedbon maken voor een vriend of vriendin, voor je broer of zus, of je vader of moeder. Voor wie je ook een verjaardag tegoedbon maakt, de ontvanger zal blij verrast zijn met jouw zelf ontworpen kaart.

Tegoedbon maken voor een etentje, weekendje weg of dagje uit

Wil je iemand graag een keer mee uit eten nemen of trakteren op een etentje? Vind je het leuk om iemand een weekendje weg of een dagje uit cadeau te doen? Dan is een originele tegoedbon een uitstekend idee. 

Maak een tegoedbon waarop je mensen uitnodigt voor een diner of borrel bij je thuis, om ze te bedanken voor het oppassen, of geef een weekendje weg cadeau aan vrienden die hun trouwdag hebben gevierd of maak een tegoedbon om de kinderen mee te nemen voor een gezellig dagje weg. Maar er zijn nog veel meer leuke cadeaus om als tegoedbon te geven.

Leuke cadeaus om te geven als tegoedbon

Voor elk cadeau kun je een tegoedbon maken. Laat je fantasie daarom de vrije loop en bedenk iets wat goed bij de ontvanger past. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Een leuke fotoshoot door een fotograaf
 • Een tegoedbon voor het favoriete restaurant van de ontvanger
 • Een zelfgemaakte bon voor het theater, een muziekvoorstelling of de bioscoop.
 • Een wellness tegoedbon voor de sauna of een massage
 • Een tegoedbon voor een high tea met vriendinnen
 • Een tegoedbon voor een hotelovernachting in een gezellige stad of een knus vakantiehuisje
 • Een tegoedbon voor autorijlessen voor iemand die 16, 17 of 18 is geworden.
 • Een tegoedbon voor een leuke activiteit zoals shoppen met vriendinnen, rijden in een race-auto, golflessen of een dagje skieën.
 • Een tegoedbon voor een dagje uit met de kinderen, naar een dierentuin, speeltuin of pretpark.

Een tegoedbon voor elke gelegenheid

Wil je een leuke tegoedbon voor de kerstdagen maken of voor sinterklaas? Voor moederdag of voor vaderdag? Wat je ook bedenkt, een tegoedbon past bij elke gelegenheid. Ga dus meteen aan de slag en ontwerp zelf een prachtige tegoedbon.