Ga naar de inhoudGa naar het filter

Fijne vakantie kaart

Vakantie! Gaat je beste vriendin, broer of kleinkind een reisje maken? Stuur dan een persoonlijke kaart met ‘fijne vakantie’! Kies het leukste ontwerp uit onze galerij en maak iemands reis nog leuker met een fijne vakantie kaart.

Een kaart voor een fijne vakantie

Een weekje opladen aan de Spaanse kust, cultuur snuiven in een bruisende stad of genieten van de natuur: vakantie doet een mens goed! Dus gaat iemand in je omgeving op vakantie, dan maak je dat moment nog leuker door een persoonlijke kaart met ‘fijne vakantie’ te versturen. Kies een vrolijk ontwerp uit onze galerij en geef ‘m je eigen draai. Versier je fijne vakantie kaartje bijvoorbeeld met leuke foto’s, zomerse figuren en vrolijke kaders. Maak ‘m af met een zonnige tekst en zwaai vrienden of familie uit met jouw unieke fijne vakantie kaart. 

☀️ Ga je zelf op vakantie? Stuur het thuisfront dan een persoonlijke vakantiekaart!

Kaart met ‘fijne vakantie’: volop keuze!

Onze designers zijn echte vakantiegangers. En dat zie je terug in onze collectie. Kies bijvoorbeeld voor een kaartje met een caravan voor fanatieke kampeerders. Of verras echte zonaanbidders met een kaart vol ijsjes, palmbomen en schelpen. En vind je kind het een beetje spannend om voor het eerst op kamp te gaan? Verras je spruit dan met een ‘veel plezier op kamp’ kaartje. Want een persoonlijke kaart met ‘prettige vakantie’ is pas echt een goed begin van een heerlijk reisje.

Fijne vakantie kaart met humor

Op vakantie gaan is ontzettend leuk, dus een fijne vakantie kaart met een vleugje humor is altijd goed. Kies bijvoorbeeld voor een paard met zonnebril, een banaan in een zwemband of een hond met een cocktail. Op een kaart met ‘fijne vakantie’ mag je dus helemaal uit je zomerbol gaan! Wil je je fijne vakantie kaartje nog leuker maken? Kies dan voor een grappige tekst. Breng de (be)stemming erin met een tekst als ‘happy camper’ of ‘Jij hebt vitamine ZEE nodig’. Zomerpret gegarandeerd!

🍉 Wist je dat we ook veel grappige wenskaarten hebben? Perfect voor een vakantiewens met humor.

Kaart met ‘Goede reis’

Gaat je vriendin, broer of kleinkind op reis naar Japan, Indonesië, Australië of een ander droomland? Dan is dat vast een bijzondere mijlpaal. Of je dierbare nu kiest voor een roadtrip, een rondreis of voor backpacken: het wordt ongetwijfeld een heel avontuur! Wens hem of haar daarom een goede reis met een leuke kaart. Via ons handige filtermenu vind je speciale ‘goede reis’ kaarten voor wereldreizen en vliegreizen. Perfect voor echte avonturiers.

🌴 Tip: Verras die ene backpacker met een welkom thuis kaart!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.