Ga naar de inhoudGa naar het filter
Christelijke trouwkaarten

Christelijke trouwkaarten

Willen jij en je geliefde voor het oog van God trouwen? Stel jullie dierbaren op de hoogte van het kerkelijk huwelijk met een christelijke trouwkaart. Kies een mooie kaart uit onze collectie, pas ‘m naar wens aan met de online kaartmaker en vraag een gratis proefdruk aan.

Christelijke trouwkaarten maken

Voor veel christelijke bruidsparen vormt een kerkelijke inzegening een bijzonder onderdeel van hun bruiloft. De meeste stellen nodigen dan al hun dierbaren uit om in hun bijzijn om Gods zegen te vragen. Ook jouw familieleden en vriendenkring op de hoogte stellen van jullie kerkelijk huwelijk? In onze collectie christelijke trouwkaarten vind je ontwerpen in uiteenlopende stijlen, die je eenvoudig naar wens aan kunt passen.

Christelijke trouwkaarten met een bohemian of botanisch design

Het gros van onze christelijke trouwkaarten heeft een rustige en ingetogen look met kleine, opvallende details. Dit is terug te zien aan de neutrale basiskleuren, de witruimte en spaarzame hoeveelheid versieringen. Binnen de collectie christelijke trouwkaarten voeren twee stijlen de boventoon, bohemian en botanisch. Bij christelijke trouwkaarten in een van deze stijlen zien we vaak natuurlijke elementen, zoals bladeren en bloemen. Daarnaast komen kleuren als gebroken wit en groen veel voor. Hierdoor passen ze zowel goed bij een christelijke bruiloft met een traditioneel thema als een met een modern tintje. Je kunt er dus alle kanten mee op.

Kaartensets voor een christelijke bruiloft

Niet alleen bohemian en botanische trouwkaarten passen goed bij een christelijke bruiloft. Ook stijlvolle, minimalistische en kaarten met een sprankje goud sluiten hier mooi bij aan. Omdat deze stijlen bij veel mensen in de smaak vallen, hebben onze ontwerpers hier complete kaartensets van ontwikkeld. Binnen deze sets bevinden zich trouwkaarten, save the date kaartenbedankkaarten en menukaarten met eenzelfde design. Ideaal voor verloofde stellen die graag een bepaalde look & feel willen creëren voor hun bruiloft.

Christelijke trouwkaart met foliedruk

Goud is een mooie accentkleur, ook voor een christelijke bruiloft. Het heeft iets verfijnds, warms en stijlvols. Je trouwkaart dit ook uit laten stralen? Kies dan voor een exemplaar met gouden foliedruk. Het glimmende laagje laat bepaalde elementen extra opvallen en geeft het geheel een speels, maar luxe effect. Let wel; trouwkaarten met foliedruk hebben droogtijd nodig. Daarom bezorgen we deze kaarten een dag later dan je van ons gewend bent.

Zelf een christelijke trouwkaart ontwerpen

Je trouwt maar één keer. Het is dan ook logisch dat je een trouwkaart wilt die aan al je wensen voldoet. Heb je deze nog niet kunnen vinden? Dan kun je er ook voor kiezen om helemaal zelf een christelijke trouwkaart te maken. Begin bijvoorbeeld met een blanco kaart of gebruik een fotokaart als basis. In de online kaartmaker vind je vervolgens alle tools om er een mooie trouwkaart van te maken met christelijke tekens en versieringen.

Veelgestelde vragen over christelijke trouwkaarten

Een christelijke trouwkaart is zo gemaakt bij Kaartje2go. Volg onderstaande stappen en bestel een gratis proefdruk om het resultaat te bewonderen.

🌸 Stap 1: kies één van de trouwkaarten uit onze christelijke collectie

🌸 Stap 2: klik op ‘Kaart bewerken’ en open de kaartmaker

🌸 Stap 3: zet een leuke foto van jullie samen op de voor- of binnenkant

🌸 Stap 4: voeg – naar smaak – figuren als bloemen, duiven en hartjes toe

🌸 Stap 5: zet naast praktische informatie een christelijke trouwtekst op de kaart

🌸 Stap 6: pas het formaat, de vorm of kleur van letters, figuren en kaders aan

Kom je tijdens het bewerken van de kaart iets tegen wat je niet zelf kunt wijzigen? Neem contact op met ons klanttevredenheidsteam. In overleg met onze designers is veel mogelijk.

Ja, iedereen met een account kan een gratis proefdruk bestellen. Je ontvangt – vaak de volgende werkdag al – een pakket met de gemaakte trouwkaart en voorbeelden van onze papiersoorten en gekleurde enveloppen. Dit maakt het eenvoudiger om te zien en voelen wat de trouwkaart helemaal perfect zou maken. Keuzes kunnen maken? Op het bijgevoegde stappenplan vind je informatie over hoe nu verder.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.