Christelijke trouwkaarten

Willen jij en je geliefde voor het oog van God trouwen? Stel jullie dierbaren dan op de hoogte van jullie kerkelijk huwelijk met een christelijke trouwkaart. Hiermee laat je zien dat het geloof een belangrijke rol speelt tijdens de huwelijksvoltrekking en in de rest van jullie leven. Verstuur de trouwkaarten minstens 6 tot 8 weken voor de bruiloft om er zeker van te zijn dat alle genodigden aanwezig kunnen zijn op jullie bijzondere dag.

Een passende bijbeltekst kiezen

Heb je een christelijke trouwkaart of een andere trouwkaart uit onze collectie gevonden die jullie aanspreekt? Dan is het tijd om na te denken over de tekst die op de kaart moet komen. Naast de benodigde informatie voor gasten willen jullie misschien ook wel een passende bijbeltekst op de trouwkaart zetten. Wellicht hebben jullie een favoriete Psalm, spreekt een zekere passage uit een van de boeken tot jullie of worden jullie blij van een bepaald kerklied. Vind je het lastig om een passende bijbeltekst voor op jullie trouwkaart te kiezen? Dat is begrijpelijk; de keuze is ook heel groot. Om je te helpen hebben wij een selectie van mooie christelijke teksten gemaakt om uit te kiezen. Ook kun je tijdens het bewerken van de christelijke trouwkaart klikken op ‘vind een passende tekst’.

De christelijke trouwkaart naar wens maken

Heb je alle informatie verzameld die op de trouwkaart moet komen en een eventuele bijbeltekst gevonden? Dan kun je aan de slag gaan met onze kaartenmaker. Ingewikkelde plugins of apps zijn hier niet voor nodig; alleen een werkende internetverbinding. Met deze online tool pas je eenvoudig de gehele kaart aan. Zo kun je foto’s toevoegen, delen van het ontwerp spiegelen en details vergroten of verkleinen. Ook is het mogelijk om het lettertype aan te passen, de lettergrootte te veranderen en de kleuren te wijzigen. Versier de kaart vervolgens met mooie figuren om hem helemaal af te maken. Denk bijvoorbeeld aan een gouden hart, een bloemenkrans of een set ringen. 

De trouwkaart met bijbeltekst versturen

Ook als jullie helemaal tevreden zijn met jullie trouwkaart, is het verstandig om een gratis proefdruk aan te vragen. Wanneer je de kaart daadwerkelijk in je handen houdt, kijk je er misschien anders tegenaan dan vanaf een telefoon of laptop. Ook vallen je misschien fouten op die je eerder nog niet gezien had. Wil je toch nog iets aanpassen? Dan kan dat heel gemakkelijk. De trouwkaart is namelijk opgeslagen in je account. Naast de kaart zelf ontvang je bij een proefdruk ook voorbeelden van onze papiersoorten en verschillende kleuren enveloppen. Zo kun je goed zien en voelen welke keuzes je wilt maken voor je definitieve bestelling. Daarna hoef je alleen nog maar de adressen van de genodigden aan ons door te geven. Wij zorgen er vervolgens voor dat de trouwkaarten verstuurd worden. In 95% van de gevallen komen de uitnodigingen voor jullie huwelijk de volgende (werk)dag al aan.

PS: wil je dat jullie trouwkaart extra opvalt tussen alle andere post? Kies dan voor een gekleurde envelop, een mooie sluitzegel of bijpassende adresstickers. 

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.912 beoordelingen