Jungle » Geboortekaartjes trend van 2020

Staat jouw huis vol met mooie planten, waan je je graag in de natuur en is groen dé themakleur van jullie mooie babykamer? Dan is de geboortekaartjes trend jungle stijl misschien wel een schot in de roos voor jou. Verschillende soorten bladeren gaan dan ook goed samen met jungle dieren. We zien onder andere de botanische monstera bladeren, bananen bladeren en palm bladeren op veel jungle geboortekaartjes. Hiermee waan je je helemaal in de tropen! En de dieren op de geboortekaartjes gaan van stoere tijgers en luipaarden tot schattige olifantjes en giraffen. In gedachten ben je met dit geboortekaartje even op safari.

Geboortekaartjes in jungle stijl maken

Als je hebt besloten dat een jungle geboortekaartje helemaal bij jouw kleintje zal passen, ga je een kaartje kiezen en maken. Er zijn veel verschillende jungle geboortekaartjes, zoals geboortekaartjes met bladeren in mooie tinten, met dieren en botanische elementen of met een simpele krans van groen met de naam van je kindje als middelpunt. Heb je je favoriet gekozen? Dan is het tijd om je geboortekaartje helemaal naar wens te maken. Verander bijvoorbeeld het lettertype, voeg een foto toe en zet er alvast een mooie tekst op. Sla het kaartje op in je account, zodat je na de geboorte alleen nog maar de geboortedatum, geboortetijd, het gewicht en de lengte van je kindje hoeft toe te voegen.

Gratis proefdruk geboortekaartje met jungle elementen

Wist je dat je bij Kaartje2go een gratis proefdruk van je geboortekaartje kunt aanvragen? Zo kun je je geboortekaartje in jungle stijl van dichtbij bekijken en voelen! In het proefdrukpakket vind je onze verschillende papiersoorten, onze kleuren enveloppen en natuurlijk jouw geboortekaartje. Je ontdekt zo dat de kleur van de die kleur letters misschien net een tintje donkerder mag, dat de papiersoort oud-Hollands waarschijnlijk heel goed bij jullie kaartje past of dat je al helemaal tevreden bent over je geboortekaartje. Als je kindje geboren is hoef je dan alleen nog maar informatie als de lengte en het gewicht van je kindje toe te voegen, waarna het geboortekaartje klaar is om te bestellen.