Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartjes met illustratie

Een geboortekaartje met illustratie is de perfecte manier om de geboorte van jullie kindje te delen. Op deze getekende kaartjes vind je allerlei vrolijke tekeningen, zodat er altijd wel eentje tussen zit die bij jullie past. Vraag meteen een gratis proefdruk aan van je illustratie geboortekaartje.

Vergelijkbare stijlen: Silhouet | Hip & trendy | Broertje of zusje | Origineel

Geboortekaartje met illustratie maken

Wil je graag een mooie illustratie of tekening op je geboortekaartje? Dan zijn deze getekende geboortekaartjes echt iets voor jou. Hier vind je illustraties met schattige dieren en tekeningen van de natuur. Maar ook met hartjes, regenboogjes, kinderwagens en wiegjes en nog veel meer. Zo kun je kiezen uit geboortekaartjes met gezin, met prachtige bloemenvelden, schitterende sterrenhemels en felgekleurde jungles. Wil je echt iets speciaals? Kies dan voor illustratie geboortekaartjes met foliedruk. Je vindt in onze collectie prachtige geboortekaartjes met een grafisch ontwerp. 

Veelgestelde vragen over geboortekaartjes met grafisch ontwerp / illustraties

Een geboortekaartje met illustratie maak je in een paar simpele stappen:

  1. Kies een kaart uit de collectie en klik op ‘Kaart bewerken’.
  2. Personaliseer de kaart in de kaartmaker. Hier kun je het lettertype wijzigen, kleuren veranderen en de achtergrond vervangen. Ook kun je hier figuren toevoegen, elementen verplaatsen, een leuke geboortetekst schrijven en nog veel meer.
  3. Klaar met bewerken? Vraag dan een gratis proefdruk aan van je geboortekaartje met tekening of plaats meteen je bestelling.
  4. Maak tenslotte je kaart compleet met een luxe papiersoort, gekleurde envelop, prachtige sluitzegels en bijpassende adresstickers.

Tip: Wil je het getekende geboortekaartje graag helemaal zelf ontwerpen? Begin dan met een blanco kaart en maak je eigen unieke geboortekaartje.

Ja, dat kan! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een gratis account aanmaken, zodat we het ontwerp van je geboortekaartje kunnen bewaren voor later. Nieuwsgierig? We leggen je hier precies uit hoe het bestellen van een proefdruk werkt.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.