Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Natuurlijke geboortekaartjes

Ben jij een liefhebber van warme aardetinten en een minimalistisch ontwerp? Dan zijn onze geboortekaartjes met neutrale kleuren echt iets voor jou. Bekijk de collectie, maak je eigen kaart en vraag meteen een gratis proefdruk aan.

Vergelijkbare stijlen: Minimalistisch, Duurzaam, Neutraal/unisex, Bloemen, Botanisch, Bos

Natuurlijke geboortekaartjes maken

Naturel geboortekaartjes: inspiratie uit de natuur

Niet alleen woonkamers worden gesierd door natuurtinten. Ook onze geboortekaartjes sluiten aan bij deze trend. Met warme aardetinten zoals oker, terra en oudroze, olijfgroen en donkerblauw lijkt het alsof deze natuurlijke geboortekaartjes zo uit de natuur geplukt zijn. Het kleurenpalet is aangevuld met neutrale elementen, waardoor de geboortekaartjes een strak en simpel uiterlijk krijgen. Maar ook zie je illustraties van hartjes en dieren, schitterende waterverfachtergronden en botanische elementen zoals bloemen op de kaartjes terug. Op veel geboortekaartjes is ook nog ruimte voor een mooie foto. Zo kunnen familie en vrienden jullie prachtige kindje direct bewonderen.

✨ Tip: Maak je natuurlijke geboortekaartje buitengewoon met foliedruk.

Bestellen van natuurlijke geboortekaartjes

Wanneer je helemaal tevreden bent over je geboortekaartje met natuurtinten, is het tijd om te bestellen. Om je geboortekaartjes af te maken kun je leuke extra’s toevoegen aan je bestelling. Kies bijvoorbeeld voor een luxe papiersoort (stijlvol linnen en 100% gerecycled zijn onze tips), een gekleurde envelop of een mooie bijpassende sluitzegel. Daarmee maak je de geboorteaankondiging helemaal compleet.

Veelgestelde vragen over natuurlijke geboortekaartjes

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.