Natuurlijke geboortekaartjes

Meer: klassiek | vogel | minimalistisch 

Voor de geboorte van je zoon of dochter wil je natuurlijk het allermooiste geboortekaartje vinden. Ben jij een liefhebber van natuurlijke tinten? Bestel dan een natuurlijk geboortekaartje en vraag meteen je gratis proefdruk aan.

Geboortekaartje natuur maken

Niet alleen woonkamers en de mode worden gesierd door natureltinten, ook onze geboortekaartjes zijn verrijkt met neutrale kleuren en elementen. De natuurlijke geboortekaartjes bestaan uit warme aardetinten zoals oker, terra en oudroze. Maar ook olijfgroen en donkerblauw zie je veel terug. Het lijkt alsof deze natuurlijke geboortekaartjes zo uit de natuur geplukt zijn. Het kleurenpalet is aangevuld met sprekende illustraties van hartjes en dieren, schitterende waterverfachtergronden en botanische elementen zoals bloemen.

Zo maak je zelf heel eenvoudig jouw naturel geboortekaartje:

  1. Kies een kaart uit de collectie “Natuurlijke geboortekaartjes”
  2. Klik op “Kaart bewerken” en pas de kaart aan naar jouw eigen smaak. Voeg bijvoorbeeld leuke figuren toe, pas de achtergrond aan of upload je eigen foto. Op veel geboortekaartjes is er nog ruimte voor een mooie foto, zodat familie en vrienden je prachtige kindje direct kunnen bewonderen
  3. Je maakt de kaart helemaal af door er een persoonlijke geboortetekst in te schrijven.
  4. Ben je klaar met bewerken? Bestel dan een gratis proefdruk van jouw geboortekaartje. Op die manier kun je het kaartje nog even in het echt bekijken voordat je de geboortekaartjes bestelt. Na de geboorte van je kindje bestel je de geboortekaartjes trouwens extra vlot als je je kaartje van tevoren hebt opgeslagen in je account.

Gratis proefdruk van een naturel geboortekaartje

Als je de geboortekaartjes op de post doet, wil je natuurlijk helemaal tevreden zijn met het resultaat. Bij Kaartje2go bestel je daarom een gratis proefdruk van je kaartje. Je hebt je zelfgemaakte kaartje dan zelf in handen en kunt van dichtbij zien en voelen of je kaartje naar wens is. Bij het geboortekaartje ontvang je ook voorbeelden van onze papiersoorten en van onze verschillende kleuren enveloppen. Zo kun je precies bekijken welke papiersoort en envelopkleur bij je kaartje past. 

Naturel geboortekaartjes: dé trend van 2021

Horen natuurlijke tinten al een tijdje bij je favoriete kleuren? En heb je de babykamer omgetoverd tot een rustige plek met meubeltjes van hout en een vloerkleed in warme tinten? Dan passen onze naturel geboortekaartjes hier misschien wel heel goed bij. 

Het is dan ook een van de geboortekaartjes trends van 2021

Natuurlijke geboortekaartje sturen

Voor het versturen van je natuurlijke geboortekaartjes hoef je zelf de natuur niet in (maar het mag natuurlijk wel). Je kunt de kaartjes namelijk eenvoudig en snel door ons laten versturen en ook nog eens duurzaam. Vul simpelweg de adressen en verzenddatum in en wij doen de rest. 

Je kunt de babykaarten ook als pakketje thuis laten bezorgen. In dat geval kun je nog leuke extra’s zoals gekleurde enveloppen en sluitzegels bij je kaartje bestellen. Met een sluitzegel op de sluitflap van de envelop maak je je geboortekaartje helemaal af.

Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, versturen wij je geboortekaartje nog dezelfde dag. In 95% van de gevallen ligt de kaart de volgende dag al op de deurmat.