Ga naar de inhoud

Geboortekaartjes met een hout-look

Vind jij houtlook geboortekaartjes ook zo leuk? De ‘houten’ geboortekaartjes zijn ontzettend populair. Ze zijn stoer vanwege de steigerhouten achtergrond én lief door de zachte pastelkleuren. Vind hier jouw stoere steigerhout geboortekaartje of een kaartje met lieve figuurtjes zoals houten hartjes, sterren en labels. Vergeet niet een GRATIS proefdruk aan te vragen. Dan kun je gelijk zien hoe jouw houten geboortekaartje eruit komt te zien.

Meer: kraftlook | hip | botanisch

Geboortekaartjes met een houten achtergrond

Geboortekaartjes met een houten achtergrond, ze zijn er in verschillende stijlen. Ga voor een geboortekaartje in een sloophout stijl of kies er één met een steigerhoutlook. Je vindt hier stoere kaartjes met een houtpatroon en schattige geboortekaartjes die zachte pastelkleuren combineren met hout. Op houten geboortekaartjes zie je ook veel leuke elementen terug zoals een boom, vintage labels, lieve dieren en hout in de traditionele blauwe en roze kleuren. Wil je unieke en originele houten geboortekaartjes? Upload dan een foto van jouw newborn op een achtergrond van hout of kies een fotokaart uit de collectie.

1. Geboortekaartje met hout maken…

Het maken van een houten geboortekaartje is ontzettend leuk en heel eenvoudig. In onze kaartmaker kun je het kaartje helemaal aanpassen aan jouw wensen. Voeg bijvoorbeeld een leuke tekst toe (inspiratie voor geboorteteksten vind je hier), pas de kleuren en lettertypes aan en plaats leuke figuren en kaders op de kaart. Zo maak jij jouw eigen, unieke houtlook geboortekaartje.

2. ...een gratis proefdruk bestellen...

Ben je nog niet helemaal zeker over jouw geboortekaartje? Vraag dan een gratis proefdruk aan. Je krijgt er een handige waaier bij met daarin al onze papiersoorten en envelopkleuren. Kies bijvoorbeeld voor oud-Hollands, linnen, parelmoeren, mat of glanzend papier en beslis welke kleur enveloppen jij erbij wilt ontvangen. Bestel de enveloppen vooruit zodat je alle adressen alvast op de envelop kan zetten.

3. ...jouw houten geboortekaartje sturen!

Aan wie moet je geboortekaartjes sturen? Het blijft best een lastige vraag. Het is geen gastenlijst, dus je hoeft niet zoveel te schrappen als bij trouwkaarten. Natuurlijk is het jouw beslissing en daar helpen we je graag bij. Deel de adressenlijst op in groepen. Naar welke familieleden wil jij een geboortekaartje sturen? Schrijf vervolgens al je vrienden, kennissen en collega’s op. Vergeet ook niet de buren en de verloskundige.

Stap twee is het verzamelen van de adressen. Begin hier op tijd mee, want je bent afhankelijk van de reactiesnelheid van anderen en het kost best veel tijd. App je vrienden en familie om hun adres te sturen en verzamel alles in een Excel-document. TIP: de excellijst kun je eenvoudig uploaden op onze website. Handig als je de geboortekaartjes rechtstreeks door ons wilt laten versturen. Laat je de geboortekaartjes als een pakketje thuis bezorgen, bestel dan de enveloppen vooruit zodat je de adressen zelf al in kan vullen.

Geboortekaartjes bij Kaartje2go

Bij Kaartje2go vind je geboortekaartjes in veel verschillende stijlen. Naast houten geboortekaartjes hebben we een uitgebreide collectie met originele en bijzondere geboortekaartjes, klassieke, vintage en hippe geboortekaartjes. Ook vind je bij ons leuke geboortekaartjes voor jongens en lieve geboortekaartjes voor meisjes. We helpen je graag in je zoektocht, dus neem gerust contact met ons op als we iets voor je kunnen betekenen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.