Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartjes houtlook

Vind jij houtlook geboortekaartjes ook zo leuk? De ‘houten’ geboortekaartjes zijn ontzettend populair. Ze zijn stoer vanwege de steigerhouten achtergrond én lief door de zachte pastelkleuren. Vind hier jouw stoere steigerhout geboortekaartje of een kaartje met lieve figuurtjes zoals houten hartjes, sterren en labels. Vergeet niet een GRATIS proefdruk aan te vragen. Dan kun je gelijk zien hoe jouw houten geboortekaartje eruit komt te zien.

Meer: kraftlook | hip | botanisch

Geboortekaartjes met een houten achtergrond

Geboortekaartjes met een houten achtergrond, ze zijn er in verschillende stijlen. Ga voor een geboortekaartje in een sloophout stijl of kies er één met een steigerhoutlook. Je vindt hier stoere kaartjes met een houtpatroon en schattige geboortekaartjes die zachte pastelkleuren combineren met hout. Op houten geboortekaartjes zie je ook veel leuke elementen terug zoals een boom, vintage labels, lieve dieren en hout in de traditionele blauwe en roze kleuren. Wil je unieke en originele houten geboortekaartjes? Upload dan een foto van jouw newborn op een achtergrond van hout of kies een fotokaart uit de collectie.

Geboortekaartje met hout maken

Het maken van een houten geboortekaartje is ontzettend leuk en heel eenvoudig. In onze kaartmaker kun je het kaartje helemaal aanpassen aan jouw wensen. Voeg bijvoorbeeld een leuke tekst toe (inspiratie voor geboorteteksten vind je hier), pas de kleuren en lettertypes aan en plaats leuke figuren en kaders op de kaart. Zo maak jij jouw eigen, unieke houtlook geboortekaartje.

Ja, dat kan! Ben je nog niet helemaal zeker over jouw geboortekaartje? Vraag dan een gratis proefdruk aan. Je krijgt er een handige waaier bij met daarin al onze papiersoorten en envelopkleuren. Kies bijvoorbeeld voor oud-Hollands, linnen, parelmoeren, mat of glanzend papier en beslis welke kleur enveloppen jij erbij wilt ontvangen. Bestel de enveloppen vooruit zodat je alle adressen alvast op de envelop kan zetten.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.