Ga naar de inhoudGa naar het filter
Geboortekaartjes familieportret

Familieportret geboortekaartjes

Jullie gezin wordt weer een kindje groter, gefeliciteerd! Of het nou jullie tweede, derde of misschien wel vierde kindje is; het blijft ontzettend bijzonder. Daarom helpen we graag bij het maken van een geboortekaartje dat past bij jullie gezinssamenstelling. Kies bijvoorbeeld voor een geboortekaartje met silhouet van jullie kinderen, of plaats een mooie familiefoto op de kaart. 

👶🏾 Steeds meer ouders kiezen voor een geboortekaartje met familieportret. Benieuwd welke kaarten nog meer populair zijn? Neem dan een kijkje bij de geboortekaartjestrends.

Geboortekaartjes broertje zusje

Tweede kindje

Hoera, jullie mogen binnenkort een tweede kindje in jullie armen sluiten. Dit is niet alleen een bijzonder moment voor jullie als ouders, maar ook voor het eerste kindje. Het is namelijk tijd om de rol van grote broer of zus te vervullen. Samen spelen, samen knuffelen; wat een rijkdom! En hoe mooi is het om dit te vereeuwigen met een broertje of zusje geboortekaartje.

Bekijk collectie
Geboortekaartjes derde kindje

Derde kindje

Met twee kindjes was het fijn, maar met drie zal het nog gezelliger zijn! Toch kan het stiekem best een beetje spannend zijn voor de broertjes of zusjes. Het is dan leuk en fijn om ze te betrekken bij het geboortekaartje. Duik dus eens in onze collectie “Derde kindje”. Of jullie nou een meidenhuis, jongensgezin of gezellige mix zijn; er is voor iedere gezinssamenstelling een passend kaartje te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld ontwerpen in roze, blauw en naturel. 

Bekijk collectie
Geboortekaartjes vierde of vijfde kindje

Vierde of vijfde kindje

Wauw, er is een vierde of vijfde wondertje onderweg. Dat belooft een gezellige beestenboel te worden. Dit thema zie je dan ook veel terug op de geboortekaartjes voor een groot gezin. Zo hebben we kaartjes met een knuffelende berenfamilie, wandelende olifanten en uiltjes op een tak. Niet zo’n dierenvriend? Kies dan voor een geboortekaartje met silhouet. Kindjes die hand in hand staan, of samen in de wieg kijken; om bij weg te smelten!

Bekijk collectie

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.