Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartje alpaca

Met hun lieve wollen kop kijken ze je dromerig aan. Alpaca’s zijn om te knuffelen, en zo’n beestje wil jij natuurlijk op je geboortekaartje. Dat kan! Bekijk onze ontwerpen met deze grappige beesten en bestel direct een gratis proefdruk!

Meer: dieren | uil | vos 

Geboortekaartjes met alpaca maken

Het maken van geboortekaartjes is makkelijk en leuk om te doen. We leggen graag aan je uit hoe het werkt.

Collectie informatie

Allereerst is het goed om te weten dat wij de grootste kaartencollectie van Nederland hebben. Verschillende mooie trends en stijlen zullen tijdens je zoektocht de revue passeren. Kies het geboortekaartje met een alpaca in de leukste stijl die je kan vinden. Of pas het kaartje aan naar eigen wens om het kaartje net die persoonlijke touch te geven!

Hoe kan ik een geboortekaartje met alpaca maken?

Een geboortekaartje met alpaca maken is makkelijker dan je denkt. Volg de onderstaande stappen en het kan niet anders dan dat het kaartje prachtig wordt. 

  1. Kies het leukste kaartje uit de galerij, klik erop en kies voor ‘Kaart bewerken’.
  2. In de kaartmaker kun je de leukste figuren, kaders en foto’s toevoegen aan de kaart.
  3. Schrijf een persoonlijke tekst over de geboorte van jullie kleintje.
  4. Vraag de gratis proefdruk aan of verstuur direct je mooie kaartjes.

Weet je nog niet wat je op het kaartje wil schrijven? Lees voor meer inspiratie onze leuke geboortekaartjes teksten door. Het is voor een aantal kaarten ook mogelijk om de achterkant van een geboortekaartje te ontwerpen. Zo stuur jij het perfecte geboortekaartje op naar je familie en vrienden.

Geboortekaartjes met alpaca bestellen

Kan ik een gratis proefdruk bestellen?

Ja, dat kan zeker! Bij het maken van een gratis account kun je een proefdruk bestellen. Zo ontvang je het geboortekaartje met alpaca in een leuk pakketje thuis. Hier zit ook meer informatie in onze envelopkleuren en papiersoorten. Je weet pas echt wat je voelt als je het kaartje in je handen hebt. 

Voordelen van geboortekaartjes bij Kaartje2go

Bij ons je alpaca geboortekaartjes bestellen kent een aantal hele leuke voordelen. Zo kun je kiezen uit verschillende mooie extra’s, zoals: envelopkleuren, papiersoorten, adresstickers, sluitzegels, foliedruk en meer. Zo geef jij de full expierence aan jouw familie en vrienden. Daarnaast kun je ook geboortekaartjes met korting bestellen. Hoe meer je er bestelt, hoe meer korting je ontvangt. Wil je ook jouw laatste dagen voor de bevalling nog leuker maken? Doe dan mee aan de uitgerekende datum actie. Beval je op jouw uitgerekende datum? Dan ontvang je de geboortekaartjes met alpaca helemaal gratis. 

Tip: Door de snelle verzending zijn je geboortekaartjes, op werkdagen voor 20:00 uur besteld, de volgende dag al geleverd!

Geboortekaartjes versturen

Je kan ervoor kiezen om de geboortekaartjes met alpaca rechtstreeks te laten versturen. Voeg alle adressen van familie en vrienden eenvoudig en snel toe aan je adresboek met de online adresverzoeker. Zo heb je het adres van die ene oom er direct in staan voor een volgende verjaardag. Handig! Het is ook mogelijk de kaartjes naar je huisadres te versturen. Je ontvangt een pakketje geboortekaartjes met standaard witte enveloppen. Zo kun je de geboortekaartjes zelf langsbrengen bij je dierbaren. 

Tip: Lees de leukste weetjes over geboorte op onze blog.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.