Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartje alpaca

Met hun lieve wollen kop kijken ze je dromerig aan. Alpaca’s zijn om te knuffelen, en zo’n beestje wil jij natuurlijk op je geboortekaartje. Dat kan! Bekijk onze ontwerpen met deze grappige beesten en bestel direct een gratis proefdruk!

Meer: dieren | uil | vos 

Geboortekaartjes met alpaca of lama maken

Het maken van geboortekaartjes is makkelijk en leuk om te doen. We leggen graag aan je uit hoe het werkt.

Allereerst is het goed om te weten dat wij de grootste kaartencollectie van Nederland hebben. Verschillende mooie trends en stijlen zullen tijdens je zoektocht de revue passeren. Kies het geboortekaartje met een alpaca in de leukste stijl die je kan vinden. Of pas het kaartje aan naar eigen wens om het kaartje net die persoonlijke touch te geven!

Hoe kan ik een geboortekaartje met alpaca maken?

Een geboortekaartje met alpaca maken is makkelijker dan je denkt. Volg de onderstaande stappen en het kan niet anders dan dat het kaartje prachtig wordt. 

  1. Kies het leukste kaartje uit de galerij, klik erop en kies voor ‘Kaart bewerken’.
  2. In de kaartmaker kun je de leukste figuren, kaders en foto’s toevoegen aan de kaart.
  3. Schrijf een persoonlijke tekst over de geboorte van jullie kleintje.
  4. Vraag de gratis proefdruk aan of verstuur direct je mooie kaartjes.

Weet je nog niet wat je op het kaartje wil schrijven? Lees voor meer inspiratie onze leuke geboortekaartjes teksten door. Het is voor een aantal kaarten ook mogelijk om de achterkant van een geboortekaartje te ontwerpen. Zo stuur jij het perfecte geboortekaartje op naar je familie en vrienden.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.