Ga naar de inhoudGa naar het filter
Cadeaus liefde

Liefdescadeaus

Niets is mooier dan de liefde. Reden genoeg dus om de liefste mensen in je leven te verrassen met een liefdescadeau. Op die manier kun je hen op ieder moment laten weten hoeveel zij voor jou betekenen. Wij hebben de mooiste cadeaus per post voor je verzameld om je een beetje op weg te helpen met je romantische gebaar. 

Inspiratie en tips voor jouw ultieme liefdescadeau

Ons cadeau-assortiment zit boordevol leuke presentjes voor je liefde. Maar hoe vind je nou het ultieme brievenbuscadeau bij je kaart? Daar helpen wij je graag een beetje bij. We hebben voor jou de mooiste, meest romantische cadeaus verzameld om het je wat makkelijker te maken. En met deze tips vind je vast en zeker supersnel het perfecte liefdescadeau. 

Samen smullen van de lekkerste chocoladecadeaus

Eerlijk is eerlijk, liefde gaat toch echt door de maag. Wij kunnen een heerlijk chocolaatje of snoepje echt niet weerstaan, en jouw vlam waarschijnlijk ook niet. Daarom zijn onze snoep-, koek- en chocoladecadeaus altijd een goed idee. Blijf lekker in het liefdesthema met suikerzoete snoephartjes of luxe bonbons. Je maakt een mega romantisch gebaar met een chocolade LOVE chunk. Maar de stroopwafels met ‘Je bent om op te eten’ wikkel zijn ook een heerlijk liefdescadeau. Wie weet wil de ontvanger wel met je delen en kunnen jullie al dit lekkers samen opsnoepen.

3 x populair liefdescadeau voor hem

Soms kan het vinden van een liefdescadeau voor een man best een beetje lastig zijn. Want niet iedereen krijgt vlinders in zijn buik van roze verrassingen en hartjes in overvloed. In dat geval kun je altijd deze drie populaire cadeaus voor hem (jouw liefde) overwegen.

  1. Chocolade - je scoort gegarandeerd punten met onze verse brownies
  2. Bier - zet hem maar vast koud voor jullie date!
  3. Cadeaubon - dan kan hij zelf iets moois uitzoeken

3 x romantisch liefdescadeau voor haar

We geven je natuurlijk met liefde ook wat tips voor een perfect liefdes cadeau voor haar. Want met zoveel lieve cadeaus zie je soms door de bomen het bos niet meer. Met deze drie cadeaus per post schiet je altijd raak. 

  1. Beauty & verzorging - om even heerlijk te ontspannen 
  2. Sieraden - om voor altijd te bewaren en met liefde te dragen
  3. Wijn - samen proosten op de liefde is ook heel romantisch

Originele en liefdevolle cadeau ideeën

Chocolade, snoep en sieraden doen het natuurlijk altijd goed als cadeau voor je partner. Maar soms wil je hem of haar net even op een andere manier verrassen. Wanneer je kiest voor een liefdescadeau met een twist tover je zeker weten een lach op het gezicht van de ontvanger.

Bloemen als cadeau per post

Bloemen liggen misschien een beetje voor de hand als liefdescadeau. Maar met onze droogbloemen kom je toch echt wat origineler uit de hoek. Het grootste voordeel is natuurlijk dat droogbloemen heel lang mooi blijven en je partner nog een hele poos kan genieten van je cadeau. Maar het mooiste aan deze verrassing is de bijgeleverde houder. Hier past je persoonlijke kaart namelijk perfect in! 

❤️️ Tip: verstuur een uniek liefdescadeau met een fotokaart waar jullie samen opstaan. Romantiek ten top! 

Een knuffel als liefdescadeau

Weet je welk cadeau liefde uitstraalt? Een knuffelbeestje natuurlijk! Niets fijner dan een lekker potje knuffelen met je partner. Dus een knuffelbeertje is het perfecte kleinigheidje per post bij je kaart. Helemaal een leuke verrassing wanneer jullie elkaar niet veel kunnen zien door bijvoorbeeld een lange afstand. Je verstuurt dan letterlijk een knuffel door de brievenbus.

Liefdescadeaus voor iedereen

Het mooie van een liefdescadeau is dat je dit presentje niet altijd naar je partner hoeft te sturen. Liefdescadeaus zijn namelijk voor iedereen die je heel lief vindt. Stuur bijvoorbeeld een brievenbuscadeau met liefde naar je moeder, opa of gezellige buurvrouw. En je houdt natuurlijk ook onwijs veel van je beste vriend of vriendin. Verras hen ook eens! 

❤️️ Tip: verstuur je liefdescadeau met een leuke vriendschapskaart voor de ultieme verrassing.

Op deze momenten laat je een liefde cadeau bezorgen

Een liefdescadeau kan zelfs de donkerste dagen nog omtoveren in een dag voor liefde en vrolijkheid. Daarom geven we je met plezier wat tips voor de beste momenten en gelegenheden voor jouw romantische gebaar.

Een cadeau voor prille liefde op Valentijnsdag

Op 14 februari vieren we de liefde. Dat is het perfecte moment om je partner te laten weten hoeveel jij van hem of haar houdt. Maar het is ook dé dag om die ene knappe knul of lieve meid eindelijk de liefde te verklaren. Dit doe je natuurlijk met een mooie valentijnskaart en een bijpassend valentijnscadeau. Cupido doet de rest!

Jullie jubileum vieren met een liefdescadeau

Hoera, een jubileum! Speciaal voor de grote jubilea hebben we een geweldige collectie jubileumkaarten. Maar als je (net als wij) een hopeloze romanticus bent, vier je gewoon ieder jaar jullie jubileum! Want ook als je pas twee jaar samen bent is dat reden voor een feestje. Kies je favoriete cadeau en verstuur deze met een romantische liefdeskaart. En als je hier ook nog een mooie foto aan toevoegt spat de liefde ervan af!

Een huwelijks- of verlovingscadeau

Een liefdescadeau hoeft natuurlijk niet per se voor jouw eigen vlam te zijn. Je kunt ook andere koppels verrassen met een liefdevol cadeau per post. Onze liefdespresentjes zijn ook heel geschikt als huwelijkscadeau. In dat geval hoort daar natuurlijk ook een feestelijke felicitatiekaart bij.

Verstuur je liefdes cadeau gewoon zomaar

De allermooiste reden om een liefdescadeau te sturen is misschien wel gewoon zomaar. Zomaar, omdat het kan en jij tot over je oren verliefd bent. Wanneer je even aan je partner denkt en wilt laten weten hoe fijn jullie het samen hebben kun je een zomaar-kaartje versturen. Tussen onze ‘Ik denk aan je’ cadeaus vind je vast een lief kleinigheidje voor bij je persoonlijke kaart. Wat zal hij of zij verrast zijn.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.