Ga naar de inhoudGa naar het filter
Wenscadeaus

Wenscadeaus

Een wenscadeau kan eigenlijk altijd. Of het nu gaat om een verjaardagscadeau, iemand verrassen die geslaagd is of een verhuizing. Een kleinigheidje versturen bij jouw kaart is altijd een goed idee. En deze kleine cadeautjes om te versturen zijn ook een mooi gebaar bij verdrietige momenten. Zo kun je een geluksmuntje versturen naar iemand die wel een hart onder de riem kan gebruiken. Maar je kunt ook iemand zomaar verrassen. Gewoon, omdat het kan. 

Kleinigheidje versturen

Je geeft iemand een kleinigheidje als je net iets meer wilt versturen dan alleen een kaart. Een wens cadeau past hier perfect bij, want deze hebben vaak een mooie boodschap. De kleine prijsjes zijn natuurlijk ook mooi meegenomen.

Een kleinigheidje versturen is onwijs makkelijk. Je kiest jouw favoriete wens cadeau uit ons assortiment en ontwerpt vervolgens je kaart naar keuze. Het is heel leuk om je persoonlijke kaart te laten matchen met je cadeau. Staat er een tekst op je wenscadeau? Laat deze dan terugkomen op de kaart. Of zoek een kaartje met dezelfde kleuren als jouw wenscadeau. 

Liefdeswens versturen

De ultieme reden voor het versturen van een wens cadeau? De liefde natuurlijk! Laat jouw geheime, prille of grote liefde weten wat je voor hem of haar voelt. Schrijf je liefdeskreet op de kaart en kies een bijpassend wenscadeau. En een kleine tip van ons: verras je schatje eens op een andere dag dan Valentijn, jullie jubileum of zijn/haar verjaardag. Succes gegarandeerd! 

Sterkte wens cadeau

Een cadeau + kaart versturen is niet alleen een goed idee bij vrolijke momenten. Juist wanneer iemand het moeilijk heeft zal hij of zij jouw wens cadeau waarderen. Verstuur je wenscadeau dus ook bij een sterkte, rouw of condoleancekaart. Die kleine hart onder de riem kan net het verschil maken.

Wens cadeaus online bestellen is een feest!

Het is natuurlijk super fijn om een persoonlijk wens cadeau te ontvangen. Maar het bestellen van deze kleinigheidjes is misschien wel net zo leuk. Ontdek snel ons assortiment wenscadeaus en ontwerp een mooie bijpassende kaart. Heb je een vraag? Lees dan even de meestgestelde vragen over cadeaus. Of neem contact op met onze klantenservice. Deze cadeau-experts helpen je met plezier! 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.