Cadeaus moederdag
Cadeaus moederdagDe mooiste cadeaus voor de liefste mama's
Alle cadeaus

Moederdag 2020: Stuur een cadeau bij je kaart!

Op zondag 10 mei is het weer Moederdag, die ene dag in het jaar om je moeder in het zonnetje te zetten. Het is ook een belangrijke dag, want je moeder deed en doet zoveel voor je! Verras haar daarom op Moederdag 2020 met een lekker ontbijt, een dagje weg of met een mooi moederdag cadeau. Maak bijvoorbeeld een leuke moederdagkaart en kies er een cadeau bij waar ze nog meer van gaat stralen. Met een van de volgende moederdag cadeau tips wordt haar dag onvergetelijk!

Brievenbus cadeau voor mama

Je bent misschien niet altijd in de gelegenheid om bij je moeder of oma langs te gaan op Moederdag. Maar je wilt haar natuurlijk wel verrassen. In dat geval zijn onze brievenbuscadeaus perfect! Het cadeau assortiment van Kaartje2go bestaat bijna volledig uit brievenbus cadeaus. Dat betekent dat je moeder hier niet voor thuis hoeft te blijven. Des te groter is de verrassing wanneer ze jouw kaart en cadeau op de deurmat vindt. 

Wil je jouw mama in het zonnetje zetten met een lekkere fles wijn, bier of prosecco? De dranken cadeaus versturen we wel als pakketje. Je ontvangt uiteraard wel en Track & Trace link, zodat je jouw moeder op de hoogte kunt stellen van de bezorging. Je hoeft natuurlijk nog niet te verklappen wat precies bezorgd wordt!

Cadeau bezorgen op Moederdag; kan dat?

Moederdag 2020 valt op een zondag. Dat betekent jammer genoeg dat jouw Moederdag cadeau niet op Moederdag zelf bezorgd kan worden. En door de drukte bij PostNL op dit moment, is het misschien sowieso verstandig om je kaart + cadeau wat eerder te bestellen. Hieronder wat tips omtrent cadeaus bezorgen voor Moederdag: 

  1. Bestel je Moederdag cadeau een paar dagen voor Moederdag. Wanneer je jouw bestelling voor 20:00 plaatst, versturen wij het dezelfde dag nog. In dat geval heb je een beetje speling wanneer PostNL een beetje vertraging heeft.
     

  2. Bang dat mama of oma je cadeautje al uitpakt voor Moederdag? Gebruik dan de extra adresregel voor een kleine boodschap, zoals “Pas openmaken op Moederdag!”.
     

  3. Woont je moeder redelijk bij je in de buurt? Laat je cadeau thuisbezorgen op je eigen adres. Je kunt je kaart + cadeau dan nog aanvullen met een mooi knutselwerkje of andere verrassing. Geen zorgen, jouw adres wordt niet op de kaart gedrukt. Gooi je verrassing persoonlijk bij mama door de brievenbus of leg het voor de deur en klets even gezellig met elkaar. Wel op gepaste afstand natuurlijk!

De leukste cadeaus om te versturen

ouw moeder is de allerliefste van de hele wereld. Daar hoort natuurlijk ook een megaleuk cadeau bij. Maar welk presentje om te laten bezorgen past bij jouw mama? 

De kersverse moeder 

Is je partner, zus of beste vriendin in verwachting, of viert ze dit jaar haar eerste Moederdag? Dan is het Bucketlist Boek Voor Ouders het allerleukste cadeau. Dit boek bevat alle opdrachten die je als ouder met je kind(eren) gedaan moet hebben. Maar je kunt je Moederdag kaart ook combineren met een van onze schattige kraamcadeaus. 

De zoetekauw

Wanneer je moeder een echte snoeperd is, is er geen beter cadeau dan chocolade. Liefde gaat nu eenmaal door de maag. En met chocolade bij een moederdagkaart scoor je gegarandeerd punten. Heb je onze speciale Kaartje2go ‘Liefste mama’ reep al gespot? Voor de ultieme verrassing organiseer je een gezellig theemomentje op afstand. Thee als moederdagcadeau doet het trouwens ook altijd goed. Schrijf op de kaart dat jullie op een bepaalde tijd gaan Facetimen en zorg dat je zelf ook een bakkie en wat lekkers hebt klaarstaan. Zo kunnen jullie gezellig bijkletsen en genieten van elkaars virtuele gezelschap. 

Mama’s met groene vingers

Is jouw moeder of oma dol op tuinieren? Dan zijn bloemzaden het allerleukste Moederdag cadeau. En het mooiste is dat we deze cadeaus versturen in een brievenbusdoosje. Je moeder hoeft dus niet thuis te zijn om het pakketje aan te nemen. Het Veer & Moon bloemzadenzakje ‘Vrolijkheid zaaien’ is natuurlijk een perfect presentje voor deze tijd. En met het doosje ‘Heerlijkheid zaaien’ kan mama helemaal los met het planten van eetbare bloemetjes.

Een kleinigheidje per post

Wil jij je moeder gewoon verrassen met een klein brievenbus cadeau? Dan zijn onze kleinigheidjes voor Moederdag perfect! Kies de kaart die het best bij je moeder of oma past en schrijf een mooie boodschap. Voor de ultieme verrassing voeg je ook een leuke foto toe, zodat ze jou even iets minder hoeft te missen. Onze kleine cadeautjes per post maken het feest compleet. Kies een wensdoosje met een zeepje, zakjes thee of verras met een sieraad op Moederdag. Voeg het gekozen cadeau toe aan je kaartje. Succes gegarandeerd!

Staat jouw ultieme Moederdag cadeau niet op deze pagina? Neem dan vooral een kijkje in ons volledige cadeau assortiment.