Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter
Moederdagcadeaus

Moederdag cadeaus

Moederdag 2023 valt op zondag 14 mei. De ultieme dag in het jaar om je mama, bonusmoeder of schoonmams in het zonnetje te zetten. Verras hen daarom op Moederdag met een lekker ontbijt, een gezellige gezamenlijke activiteit en een mooi moederdagcadeau. Als je niet in de gelegenheid bent om deze feestelijke dag samen te vieren, kun je ook een Moederdag cadeau bezorgen. Jij stopt al je liefde in een moederdagverrassing en de post doet de rest. Maak bijvoorbeeld een leuke moederdagkaart en kies er een passend cadeau bij. We geven je graag wat Moederdag cadeau ideeën voor een onvergetelijke dag!

Alle cadeaus

Moederdag cadeau versturen

Op Moederdag wil je je moeder verrassen, maar misschien staan er ook schoonmoeders, oma’s en bonusmama’s op je lijstje. Maak het jezelf dit jaar extra makkelijk en laat een Moederdag cadeau bezorgen door Kaartje2go. Kies je favoriete presentje, ontwerp er een mooie kaart bij en wij doen de rest. 

Mooie bloemen zijn altijd een goed idee en een fleurige verrassing. Ga voor een verse bos of stijlvolle droogbloemen die je moesje een langere tijd kan bewaren. En is je mama op-en-top vrouw, dan zijn sieraden of een fijn beauty cadeau ook zeker het overwegen waard. Punten scoren met een Moederdag cadeau per post doe je sowieso met thee. Want daar kan je moeder alleen van genieten, maar jullie kunnen ook lekker samen theeleuten.  

Moederdag chocolade versturen

Ons allerliefste-lievelingscadeau voor Moederdag? Chocolade! Want ook mama’s liefde gaat door de maag. Laat een chocolade Moederdag cadeau bezorgen en laat je mams genieten van een heerlijke chocoversnapering. Kies voor luxe bonbons, een feestelijke reep, verse brownies of een do-it-yourself bakmix. De keuze is reuze als het gaat om chocolade moederdagcadeaus. Maar wat je ook kiest, je tovert gegarandeerd een lach op haar gezicht. 

Moederdag brievenbus cadeau

Een Moederdag cadeau bezorgen gaat net even iets makkelijker als het moederdagpresentje door de brievenbus past. Je mama hoeft hier dan niet voor thuis te blijven, wat de verrassing extra groot maakt. Wist je dat bijna al onze cadeautjes door de brievenbus passen? Alleen de dranken versturen we als pakketje. 

Moederdag cadeau aan huis: veelgestelde vragen

Kun je dit jaar niet persoonlijk bij je moeder langsgaan om je verrassing te geven? Niet getreurd! Er zijn genoeg Moederdag cadeau ideeën per post. Je kunt ons volledige cadeau-assortiment toevoegen aan je kaartje en laten bezorgen op het adres van je mams. Hoe dat precies werkt leggen we je natuurlijk graag uit.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.