Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?

Cadeaus Moederdag

Jouw moeder wordt vast blij van een lieve moederdagkaart! Je maakt de kaart nog specialer door er een cadeau bij te geven. Op deze pagina vind je een greep uit ons assortiment met leuke cadeaus voor Moederdag. Kies bijvoorbeeld voor een cadeaubon, een sieraad of zakjes thee. Wil je echt uitpakken, dan kies je voor de overheerlijke Nuts About You hartjesbonbons. 

Chocolade & Snoep

Thee

Bloemen & Planten

Sieraden

Wijn

Cadeaubonnen

Beauty & Verzorging

Moederdag 2020: Stuur een cadeau bij je kaart!

Op zondag 10 mei is het weer Moederdag, die ene dag in het jaar om je moeder in het zonnetje te zetten. Het is ook een belangrijke dag, want je moeder deed en doet zoveel voor je! Verras haar daarom op Moederdag 2020 met een lekker ontbijt, een dagje weg of met een mooi moederdag cadeau. Maak bijvoorbeeld een leuke moederdagkaart en kies er een cadeau bij waar ze nog meer van gaat stralen. Met een van de volgende moederdag cadeau tips wordt haar dag onvergetelijk!

Chocola bij je moederdagkaart versturen

Van chocola wordt bijna iedereen blij. Verras je moeder daarom met een heerlijke reep chocola bij je kaart! Bij ons vind je voor elke zoetekauw de lekkerste chocola. Maak je moeder bijvoorbeeld blij met een heerlijke reep Tony’s Chocolonely chocola in melk, puur of karamel zeezout. Ook hebben we chocola zoals het vroeger gemaakt werd van De Euforij, in melk en puur. Is voor jouw lieve moeder alleen het allerbeste goed genoeg? Geef dan de Nuts About You hartjesbonbons cadeau, want deze zijn als beste getest door Vara Kassa! En voor chocola met een twist geef je haar chocola met een vulling van Jack Daniel’s likeur of met Cointreau sinaasappellikeur.

Geef een cadeaubon op 10 mei

Is het bijna Moederdag en weet je niet wat te kopen? Kies dan een leuke cadeaubon bij je kaart. Geef bijvoorbeeld een Bladcadeau, voor een abonnement op een tijdschrift van haar eigen keuze. Ook hebben we Bloemen Cadeau voor een mooi boeket bloemen en de Nationale Dinerbon voor een heerlijk etentje. En als je haar wilt verrassen met een boek, iets voor in huis of een handige gadget, dan is een bon van fonQ of Bol.com erg geschikt.

Thee als moederdag cadeau

Als jouw moeder een echte theeleut is, dan is thee helemaal op zijn plek! Bij ons vind je heerlijke fairtrade kruidenthee van Natural Temptations. Je hebt de keuze uit een envelopje met 2 theezakjes of een doosje met 10 theezakjes voor bij je moederdagkaart. Stuur bijvoorbeeld wat liefde met de heerlijke Lots of Love thee of verzend een lieve knuffel met de Hug in a Cup thee. 

Verras met een sieraad op Moederdag

Ben je op zoek naar een ander origineel idee voor Moederdag 2019? Maak je moeder dan blij met een mooi sieraad bij je kaart. Kies bijvoorbeeld de mooie hartjes- of pareloorbellen! Ook vind je bij ons een ketting met een mooie steen, een armbandje met een Swarovski-kristal en een enkelbandje met een hartje. Een sieraad is blijvend en zal je moeder altijd laten herinneren aan jou!