Cadeaus moederdagDe mooiste cadeaus voor de liefste mama's
Alle cadeaus

Een perfect Moederdag cadeau voor elke mama

Moederdag 2021 valt op zondag 9 mei. De ultieme dag in het jaar om je mama, bonusmoeder of schoonmams in het zonnetje te zetten. Verras hen daarom op Moederdag 2021 met een lekker ontbijt, een gezellige gezamenlijke activiteit of met een mooi Moederdag cadeau. Maak bijvoorbeeld een leuke moederdagkaart en kies er een passend cadeau bij. Daarmee tover je gegarandeerd een lach op het gezicht van je moeder. We geven je graag wat Moederdag cadeau ideeën voor een onvergetelijke dag!

De leukste cadeaus voor Moederdag

Jouw moeder is de allerliefste van de hele wereld. Daar hoort natuurlijk ook een megaleuk Moederdag cadeau bij. Maar welk cadeau per post past bij jouw mama?

Eerste Moederdag cadeau

Is je partner, zus of beste vriendin in verwachting, of viert ze dit jaar haar eerste Moederdag? Dan is het Bucketlist boek voor ouders het allerleukste cadeau. Dit boek bevat alle opdrachten die je als ouder met je kind(eren) gedaan moet hebben. Een lekkere alcoholvrije wijn is ook een verfrissend moederdagcadeau. Maar je kunt je moederdagkaart ook combineren met een van onze schattige kraamcadeaus.

Een schitterend Moederdag cadeau: sieraden

Jouw mama is natuurlijk al de allermooiste vrouw van de wereld. Maar met een van onze sieraden scoor je zeker weten punten. Kies bijvoorbeeld een schattig speldje of armbandje bij je moederdagkaart. We hebben een schattige armband met ‘mama’, die natuurlijk perfect past bij Moederdag 2021. Maar het ‘I love you’ armbandje is ook een goed Moederdag cadeau idee.

Chocolade en snoep voor mama

Wanneer je moeder een echte snoeperd is, is er geen beter cadeau dan chocolade. Liefde gaat nu eenmaal door de maag. En met chocolade bij een moederdagkaart scoor je gegarandeerd punten. Heb je onze speciale Kaartje2go ‘Liefste mama’ reep al gespot? Voor de ultieme verrassing organiseer je een gezellig theemomentje op afstand. Thee als Moederdag cadeau doet het trouwens ook altijd goed. Andere leuke Moederdag cadeau tips om te snoepen zijn de snoephartjes, liefdevolle stroopwafels en een XL liefdeschunk van chocola.

Fleurige Moederdag cadeaus

Is jouw moeder of oma dol op tuinieren? Dan zijn bloemzaden het allerleukste Moederdag cadeau. Met het doosje ‘Heerlijkheid zaaien’ kan mama helemaal los met het planten van eetbare bloemetjes. Droogbloemen per post zijn ook een uitstekende keuze. Daarbij raden we je aan een mooie fotokaart te versturen voor in de houder.

Brievenbus cadeau voor mama

Je bent misschien niet altijd in de gelegenheid om bij je moeder of oma langs te gaan op Moederdag. Maar je wilt haar natuurlijk wel verrassen. In dat geval zijn onze brievenbuscadeaus perfect! Het cadeau-assortiment van Kaartje2go bestaat bijna volledig uit brievenbus cadeaus. Dat betekent dat je moeder hier niet voor thuis hoeft te blijven. Des te groter is de verrassing wanneer ze jouw kaart en cadeau op de deurmat vindt. 

Wil je jouw mama in het zonnetje zetten met een lekkere fles wijn, bier of bubbels? De dranken cadeaus versturen we wel als pakketje. Dat wordt anders zo’n geknoei bij de brievenbus. Je ontvangt uiteraard wel en Track & Trace link, zodat je jouw moeder op de hoogte kunt stellen van de bezorging. Je hoeft natuurlijk nog niet te verklappen wat er precies bezorgd wordt! Een last minute moederdag cadeau laten bezorgen doe je makkelijk en snel bij Kaartje2go.

Moederdag cadeau bezorgen: dit zijn de opties

Moederdag 2021 valt op een zondag. Dat betekent jammer genoeg dat jouw Moederdag cadeau niet op Moederdag zelf bezorgd kan worden. Door de huidige maatregelen zullen waarschijnlijk veel meer mensen kiezen voor een Moederdag cadeau bestellen. Daarom raden we je aan je kaart + cadeau wat eerder te bestellen. Hieronder wat tips omtrent cadeaus bezorgen voor Moederdag: 

  1. Bestel je Moederdag cadeau een paar dagen voor Moederdag. Wanneer je jouw bestelling voor 20:00 uur plaatst, versturen wij het dezelfde dag nog. Dat geeft je een beetje speling wanneer het druk is bij PostNL.
     

  2. Bang dat mama of oma je cadeautje al uitpakt voor Moederdag? Gebruik dan de extra adresregel voor een kleine boodschap, zoals “Pas openmaken op Moederdag!”.
     

  3. Woont je moeder redelijk bij je in de buurt? Laat je cadeau dan thuisbezorgen op je eigen adres. Je kunt je Moederdag cadeau dan nog aanvullen met een mooi knutselwerkje of andere verrassing. Geen zorgen, jouw adres wordt niet op de kaart gedrukt. Gooi je verrassing persoonlijk bij mama door de brievenbus of leg het voor de deur en klets even gezellig met elkaar. Wel op gepaste afstand natuurlijk!

(Hier vind je meer informatie over de bezorging van kaarten en cadeaus). 

Een kleinigheidje als Moederdag cadeau versturen

Wat voor soort cadeau Moederdag altijd een feestje maakt is een kleinigheidje. Het is namelijk al super lief en attent dat je jouw mama verrast met een persoonlijke kaart. Je lieve tekst of de mooie foto van jullie samen laten je moeder weten hoeveel je van haar houdt. Maar een klein cadeautje per post kan natuurlijk geen kwaad. Dat geeft je verrassing zelfs net dat beetje extra. Wat vind je van deze opties: 

Staat jouw ultieme Moederdag cadeau niet op deze pagina? Neem dan vooral een kijkje in ons volledige cadeau-assortiment.