Vriendschapskaarten met een spreuk

Je eigen kaart met een spreuk erop

Life is better with friends. Er zijn dan ook weinig dingen zo belangrijk in het leven als (h)echte vriendschappen. Laat je vriend(in) daarom weten dat je dol op hem of haar bent met een grappige, relativerende of motiverende kaart met spreuk. Ondanks dat je vriend(in) ongetwijfeld weet dat je jullie vriendschap waardeert en dat je altijd voor hem of haar klaarstaat, zal hij of zij toch blij verrast zijn met een vriendschapskaart met spreuk. Een dikke knuffel op papier, een kaartje in de bus. Echte post is altijd leuker, voor jou een dikke kus. Bestel je je kaart vandaag voor 20.00 uur? Dan ligt hij waarschijnlijk morgen al bij jouw vriend(in) op de mat.

Spreuken vriendschap

Zit je best-tea even niet zo lekker in zijn of haar vel? Met een kaart met opbeurende spreuk tover je snel weer een glimlach op zijn of haar gezicht. You’ve got a friend in me of hou je haaks is soms het enige dat je hoeft te horen om er weer tegenaan te kunnen. Met een goede vriend(in) aan je zijde, kun je namelijk alles aan. Ook wat extra support is nooit weg in een vriendschap, vooral wanneer je vriend(in) zich in een nieuwe of spannende situatie bevindt. Misschien begint je partner in crime wel aan een nieuwe baan, verhuist hij of zij naar een andere stad of gaat het niet zo goed met zijn of haar gezondheid. Wat de reden ook is: met een vriendschapskaart met spreuk steek jij je vriend(in) een hart onder de riem.

“I donut know what i would do without you”

“You’re my by best bunny!”

There is nothing better than a friend. Unless it’s a friend with chocolate.

Maak een unieke kaart met spreuk

Heb je een originele vriendschapskaart met spreuk uitgekozen? Dan is het tijd om de kaart te bewerken! Voeg een leuke foto van jullie samen toe, vertel de ander wat je zo in jullie vriendschap waardeert en pas alle details naar smaak aan. Zo kun je bijvoorbeeld het lettertype veranderen, grappige figuren toepassen en kaders plaatsen om de kaart te versieren. Vind je het leuk om ook nog een spreuk in de kaart zelf te zetten, maar weet je niet zo goed welke? Om je te helpen hebben wij een aantal leuke spreuken voor je verzameld die je kunt gebruiken. Tijdens het bewerken van de kaart kun je ook klikken op ‘vind een passende tekst’ voor het vinden van een spreuken en gedichtjes over vriendschap.

Vriendschapskaart met spreuk versturen

Wanneer je je vriendschapskaart met spreuk klaar is, is het tijd om hem te versturen. Kies voor een kleine of grote kaart, blanco of kleurrijke envelop en vul je vriend(in)s adresgegevens in. Wil je er een extra’tje bij doen? Ook dat kan is mogelijk bij Kaartje2go. Kies een passend cadeautje en wij zorgen ervoor dat het samen met het kaartje wordt bezorgd. Geef je je bestelling voor 20.00 uur door? Dan wordt het kaartje vandaag nog verzonden. Met Kaartje2go verstuur je dus gemakkelijk en snel een leuke vriendschapskaart met spreuk. De eerste kaart is trouwens gratis, dus waar wacht je nog op?

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.803 beoordelingen