Ga naar de inhoudGa naar het filter

Islamitische kaarten

Het islamitische geloof kent wijze lessen, waardevolle inzichten, liefde en aandacht voor familie en prachtige feesten en gebruiken. Probeer dat maar eens te vangen in een kaartje! Daar hebben onze designers hun best voor gedaan, en dat is te zien. Wie verras jij met een van deze kaartjes?

Islamitische kaarten sturen

Onze collectie islamitische wenskaarten straalt door de gouden accenten, fotokaders in luik-vorm, zwierige letters en herkenbare spreuken. De kaarten zijn perfect om een broeder of zuster mee te verrassen. Maar ook om als non-islamiet te versturen aan iemand waarvan het islamitische geloof een belangrijke rol speelt in diens leven. 

Tip: verwerk een dua (of een deel hiervan) als tekst in je kaart, passend bij het moment. 

Islamitische bruiloft kaarten

Als jij en je partner in het huwelijksbootje stappen ben je bij ons aan het juiste adres. Onze designers hebben een speciale collectie islamitische trouwkaarten ontworpen. Wat deze kaarten zo speciaal maakt, zijn de prachtige bloemmotieven, sierlijke patronen en voorbeeldteksten met islamitische insteek. Ook hebben we speciale figuren, zoals een moskee, toegevoegd aan de kaartmaker. 

Onze favoriete tekst voor op een islamitische trouwkaart

Vol liefde zijn onze harten

En vol zegeningen ons leven

Vertrouwend op Allah ta’ala

Gaan wij elkaar het ja-woord geven

Islamitische geboortekaartjes

Een kleintje op komst? Mashallah! Voor de uitbreiding van jullie prachtige gezin vind je bij ons ook islamitische geboortekaartjes. Als het geloof een belangrijke rol speelt in jullie leven, is het heel waardevol om dit terug te laten komen op jullie geboortekaartjes. Zwierige lettertypes, halve manen en fonkelend goudfolie komen terug op deze kaartjes. 

Eid kaarten

Vier je de vastenmaand het liefst samen met jullie dierbaren, maar is dat door afstand of andere omstandigheden niet mogelijk? Dan kan een Eid Mubarak kaart heel waardevol zijn. In deze collectie vind je kaarten voor de Ramadan, maar ook Eid al-Fitr. Stuur een kaart met bemoedigende woorden, of juist een felicitatie! 

Ook leuk: onze menukaarten voor het diner op Eid al-Fitr.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.