Ga naar de inhoud

Islamitische geboortekaartjes

Het versturen van Islamitische geboortekaartjes naar je familie en vrienden geeft een extra betekenis aan jullie boodschap. Jij en je partner kunnen jullie kersverse baby voorstellen en laten weten dat Allah jullie dit prachtige geschenk heeft gegund. Maak zelf een leuk kaartje of kies ervoor om een van onze eigen geboortekaartjes verder te ontwerpen. Bestel de gratis proefdruk en ontdek de kwaliteit van onze kaartjes. Mabrouk met de geboorte van jullie baby!

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten en goudfolie
  • Win je geboortekaartjes!
  • Gratis proefdruk
  • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
  • Win je geboortekaartjes!

Islamitische geboortekaartjes maken

Wil je het kaartje graag nog wat persoonlijker maken? Kies er dan voor om zelf een Arabisch geboortekaartje te maken of om een bestaand design aan te passen. Hoe je dat doet? Wij helpen je graag verder. 

  1. Scroll door de galerij, kies het leukste kaartje uit en klik op ‘kaart bewerken’.
  2. Voeg de mooiste symbolen, kaders en figuren toe.
  3. Schrijf een persoonlijke tekst over de geboorte van jullie baby.
  4. Kies voor gratis proefdruk bestellen of rond direct de bestelling af.

Ben je op zoek naar meer inspiratie op het gebied van geboortekaartjes? Bekijk dan onze geboortekaartjes voor jongens, meisjes of voor het gezin

Islamitische teksten geboortekaartjes

Hebben jullie het perfecte kaartje gevonden maar vind je het lastig om te bedenken wat voor Islamitische tekst je erop wil schrijven? Wij hebben een aantal leuke en originele voorbeelden voor je op een rijtje gezet:

Moge Allah het geschenk (het kind) gezegend voor je laten zijn, wees dankbaar aan de Schenker, moge hij volgroeien en moge Allah jou zijn gehoorzaamheid schenken.

Uniek, klein, lief, heel bijzonder, Allah’s wonder.

Na een lange afwachting toch gekregen, een prachtig kind schonk Allah in ons leven, een kindje zo volmaakt en zo klein, wij zullen Allah eeuwig dankbaar zijn.

Moge Allah je zegenen en Zijn zegeningen op je neer laten dalen. Moge Allah je met het goede belonen en je dezelfde gunst schenken en je beloning vermeerderen.

Gratis proefdruk

Wil je er zeker van zijn dat jullie een geweldig geboortekaartje naar jullie familie en vrienden sturen? Maak dan gebruik van de gratis proefdruk. Ontwerp een superleuk kaartje en verstuur deze gratis naar je eigen adres toe. Je ontvangt een mooi pakketje met het kaartje en meer informatie over onze enveloppen en sluitzegels. Zet het Islamitische geboortekaartje een paar dagen op de keukentafel en wen er samen aan. Hebben jullie hier samen een goed gevoel over? Het kaartje staat in je account klaar voor bestelling! 

Geboortekaartjes Arabisch bestellen

Het bestellen van Islamitische geboortekaartjes is simpel en snel geregeld. Je kunt ervoor kiezen om de kaartjes rechtstreeks naar de adressen van je familie en vrienden te versturen. Gebruik hiervoor de handige adresverzoeker om alle adressen direct te verzamelen. Wij zorgen er samen met PostNL voor dat de kaartjes zo snel mogelijk op bestemming komen. Voor 20:00 uur besteld op werkdagen betekent in 95% van de gevallen voor dat de kaartjes de volgende dag op de deurmat vallen. Je kan er ook voor kiezen de kaartjes naar je eigen huis te versturen. Zo kun je ze zelf rondbrengen, ook leuk!

 

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 20.672 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.