Ga naar de inhoudGa naar het filter
Spirituele kaarten

Religieuze kaarten

Ben je opzoek naar een religieuze kaart voor een vriend of familielid? Dan helpen we je graag. In onze collectie vind je onder andere mooie boeddhistische, christelijke en islamitische kaarten. Zo is er altijd een ontwerp dat bij jou en de ontvanger past.

Religieuze kaarten met een passende boodschap

Een religieuze kaart is een mooie manier om bemoediging, troost of dankbaarheid over te brengen. Onze ontwerpers hebben daarom hun online verfkwasten erbij gepakt en een diverse collectie met religie kaarten gemaakt. Op deze kaartjes vind je religieuze symbolen, teksten en spreuken. Je kunt elke religieuze kaart uit onze collectie trouwens eenvoudig aanpassen in de kaartmaker. Zo kun je bijvoorbeeld een mooie tekst uit de bijbel of koran aan de binnenkant te schrijven. aan de binnenkant schrijven. Wil je de kaart extra persoonlijk maken? Voeg dan een foto toe! 

Religie kaarten voor bijzondere momenten

Ieder geloof kent zijn eigen tradities en feesten. Denk bijvoorbeeld aan Chanoeka, Diwali en het Suikerfeest. Het is ontzettend leuk om een dierbare op deze bijzondere momenten te verrassen met een bijpassende religieuze kaart. Zo laat je weten dat je aan hem of haar denkt. Naast feestdagen zijn er ook nog andere momenten waarop een kaartje extra gewaardeerd wordt. Wat dacht je van een huwelijk of bij ziekte? Met behulp van ons filtermenu vind je eenvoudig een mooie religie kaart voor elk moment. 

Religieuze kaarten: Christelijk

Of je nu opzoek bent naar een felicitatie, sterkte wens of hart onder de riem; we hebben christelijke kaarten voor elke gelegenheid. Zo kun je kiezen tussen religieuze kaarten met psalmen, christelijke symbolen en bijbelse figuren. We hebben ook aan de bijzondere momenten gedacht. Zo wens je je geliefden gezegende feestdagen met een christelijke kerstkaart, en kondig je de geboorte van jullie kleintje aan met een christelijk geboortekaartje

Religieuze kaarten: Islamitisch

En heb je onze islamitische kaarten al gespot? Zo kun je tijdens de feestdagen vrienden en familie verrassen met een religieuze kaart op de deurmat. Voor de vastenmaand zijn er bijvoorbeeld kaarten met de tekst “Ramadan Kareem” of “Eid Mubarak”. Ook hebben we islamitische geboortekaartjes en islamitische trouwkaarten in onze collectie. Deze kaartjes zijn versierd met halve maantjes, Arabische patronen en lantaarns. Mooi! 

Religieuze kaarten: Boeddhistisch

Wil je graag een religie kaart met een boeddhistische spreuk sturen? Dan zit je bij Kaartje2go goed! Onze designers hebben namelijk een aantal boeddhistische kaarten ontworpen. Op deze religieuze kaarten zie je, onder andere, Boeddha en gouden accenten terugkomen. Natuurlijk kun je ook zelf een mooie spreuk uit de Dhammapada op een kaartje zetten.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.