Geboortekaartjes in zwart-wit

We zien veel roze geboortekaartjes voor meisjes, en voor jongens worden overwegend blauwe kaartjes gekozen. Maar met onze zwart witte geboortekaartjes kun je alle kanten op! Deze moderne en strakke geboortekaartjes zijn perfect om de geboorte van een stoere jongen of een lief meisje aan te kondigen. Maak vandaag jouw zwart wit geboortekaartje en vraag meteen een gratis proefdruk aan!

Zwart wit geboortekaartje maken

Onze zwart wit geboortekaartjes zijn perfect voor hippe ouders die op zoek zijn naar een strak geboortekaartje voor hun zoon of dochter. Door het grote contrast tussen zwart en wit hebben de geboortekaartjes een strak en duidelijk ontwerp. Een uitstekende keuze dus, voor wie op zoek is naar een eenvoudig en simpel geboortekaartje met een tijdloos design.

Voor de zwart wit geboortekaartjes geldt: ‘less is more’. Vaak is er een specifiek element wat duidelijk in het oog springt. De naam van je kindje in een sierlijk lettertype bijvoorbeeld, of speelse elementen op de kaart zoals een sterretjes- of hartjespatroon.

Zwart wit geboortekaartjes met één kleur

Minstens net zo mooi als de zwart wit geboortekaartjes zijn de kaarten met maar één opvallende kleur. Je ogen worden meteen naar de kleur toegetrokken, en dat is precies de bedoeling. 

Kies bijvoorbeeld een zwart wit geboortekaartje met goud als accentkleur. Dat geeft de kaart een luxe uitstraling. Combineer het zwart wit met okergeel, mintgroen of oudroze. Of ga voor een zwart wit geboortekaartje met een felle neonkleur als accent. 

Een uitstekende keuze voor wie zwart-wit net iets te zwart-wit vindt.

Zien wat je baby ziet

Er is nog een reden om te kiezen voor zwart witte geboortekaartjes. Want dit is namelijk precies wat je kindje ziet op het moment dat hij of zij geboren wordt. Een pasgeboren baby kan namelijk nog geen kleuren zien. Voor je kindje is het dus net of je naar een levensechte zwart-witfilm zit te kijken.

Pas na 4 tot 6 weken kan je kindje langzaam kleuren gaan onderscheiden. Eerst komt rood, dan geel en groen en uiteindelijk ook blauw. 

Baby’s houden dan ook van contrast, omdat het ze helpt om dingen van elkaar te onderscheiden. En omdat het toch ook een beetje zijn of haar geboortekaartje is, is het wel net zo mooi als jouw baby het kaartje zelf ook kan zien. 

Zo maak je een zwart wit geboortekaartje

Wil jij zelf een stoer en strak zwart wit geboortekaartje maken met een hippe en trendy uitstraling? Ontwerp dan je kaart bij Kaartje2go:

  1. Kies een kaart uit de collectie “Zwart wit geboortekaartjes”
  2. Klik op “Kaart bewerken” om de kaart aan te passen aan jouw eigen wensen. Verschuif de elementen en verander het lettertype of de achtergrond. Upload je eigen foto of voeg zwart wit figuren toe uit de galerij. En schrijf een leuke geboortetekst in de kaart.
  3. Ben je klaar met bewerken? Vraag dan een gratis proefdruk aan. Na de bevalling bestel je eenvoudig en snel de geboortekaartjes online via jouw account.

Wil je het zwart wit geboortekaartje liever helemaal zelf maken? Begin dan met een blanco kaart. Voeg leuke zwart wit figuren en een kader toe of upload je eigen foto. Met behulp van de filters kun je deze eenvoudig zwart wit maken. Op die manier ontwerp je zelf een prachtig geboortekaartje met foto.

Naast zwart wit geboortekaartjes hebben we ook veel andere leuke collecties, zoals originele geboortekaartjes, kraft geboortekaartjes, geboortekaartjes met silhouet en geboortekaartjes met vogels

Zwart witte geboortekaartjes versturen

Na de bevalling is het tijd om de naam van je kindje zwart op wit te zetten en de geboortekaartjes te bestellen. Maar voor het versturen hoef jij de kou en regen niet in. Je kunt de babykaarten namelijk eenvoudig door ons laten versturen naar de ontvangers. Het enige wat je hoeft te doen is de adressen en de verzenddatum invullen. Wij regelen de rest!

Je kunt de kaarten ook als pakketje thuis laten bezorgen. In dat geval kun je er leuke extra’s zoals gekleurde enveloppen en prachtige geboorte sluitzegels bij bestellen. Zo maak je de geboortekaart helemaal compleet.

Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, wordt je kaart nog dezelfde dag verzonden. In 95% van de gevallen ligt deze de volgende dag al op de deurmat en smelt de ontvanger weg bij de prachtige naam (en foto) die jullie voor je baby gekozen hebben.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.806 beoordelingen