Ga naar de inhoudGa naar het filter

Zwart-wit geboortekaartjes

Verwachten jullie een kindje? Gefeliciteerd! Een van de leukste to do’s op je lijstje is geboortekaartjes maken. Daarvoor ben je bij Kaartje2go helemaal aan het juiste adres. We hebben een geweldige collectie geboortekaartjes, met voor ieder wat wils. We zien veel roze geboortekaartjes voor meisjes, en voor jongens worden overwegend blauwe kaartjes gekozen. Maar heb je wel eens gedacht aan een geboortekaartje in zwart-wit? Geboortekaartjes in deze kleurstelling zijn perfect om het geboortenieuws van jullie kindje te delen. Maak vandaag jullie zwart wit geboortekaartje en vraag meteen een gratis proefdruk aan!

Geboortekaartje zwart-wit maken

Je bent op zoek naar een modern en minimalistisch geboortekaartje. Een geboortekaartje met zwart-witte tinten is dan een goede keuze. Door de combinatie van donker en licht ontstaat een tegenstelling. Dit geeft het kaartje een rustige en tegelijkertijd heldere uitstraling. Meestal is er één element dat eruit springt: een tekst, silhouet of een figuur in zwart of wit. Door deze ‘kracht van minder’ ontstaat een prachtig ontwerp. 

👶🏼  Grappig feitje: Er is nog een reden om te kiezen voor een zwart-wit geboortekaartje. Want dit is precies de kleursamenstelling die jullie kindje ziet als hij of zij geboren wordt. Pas na 4 tot 6 weken kan je kindje langzaam kleuren gaan onderscheiden. 

Deel het babynieuws in zwart-wit mét een kleurtje

Met een zwart-witte geboortekaart creëer je een minimalistisch, luxe en modern gevoel. Wil je jullie geboortekaartje net dat beetje extra geven? Kies dan voor een ontwerp met een accentkleurtje. Daarmee behoud je het simplistische gevoel, maar kun je jullie persoonlijke smaak nog meer laten doorschemeren. We hebben een aantal ideeën voor je:

  • Lieflijk voor een meisje met roze als aanvullende kleur.
  • Een groenblauwe kleur geeft een stoer, maar zacht randje.
  • Zwart-witte geboortekaartje met goud of geel geven een luxe uitstraling.

Veelgestelde vragen over zwart-wit geboortekaartjes

Een zwart-wit geboortekaartje uit onze collectie kiezen doe je met behulp van het filtermenu aan de zijkant. Geef je wensen aan door thema’s, figuren of dieren aan te vinken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een geboortekaartje met dieren, bloemen of een christelijk thema. Daarna is het tijd om je zwart-wit geboortekaartje te bewerken. Dat pak je als volgt aan.

  • Kies je favoriete geboortekaartje in zwart-wit uit de collectie en klik op ‘Kaart bewerken’. Of start met een blanco- of fotokaart. 
  • Laat je creativiteit de vrije loop en speel met achtergrondkleuren, figuren, kaders en fotovlakken in de kaartmaker. 
  • Ook kun je je eigen foto’s uploaden. Een foto van jullie mooie kindje zorgt gegarandeerd voor veel ‘ahhhs’ bij de ontvangers.
  • Voeg een liefdevolle tekst toe aan je kaart en vergeet natuurlijk de naam en geboortegegevens van jullie kindje niet.
  • Bewonder je jullie geboortekaartje liever even in het echt voor je de bestelling plaatst? Bestel dan een gratis proefdruk voor een laatste check. 
  • Rond je bestelling af in de winkelmand. In de tussenliggende stappen kun je ook nog bijpassende sluitzegels en gekleurde enveloppen bestellen. 

Wist je dat onze geboortekaartjes ook een volledig ontworpen achterzijde hebben? Ze zijn dus echt van alle kanten even prachtig.


Tip: Bekijk onze geboortekaartjes teksten voor de leukste teksten voor op je kaartjes.

Absoluut! En de eerste proefdruk van je geboortekaartje zwart-wit krijg je van ons cadeau. Je hoeft hiervoor alleen een gratis Kaartje2go account aan te maken. Dit account gebruiken we om je ontwerp in op te slaan, zodat je na het ontvangen van je proefdruk eenvoudig kleine wijzigingen kunt doen of je bestelling kunt plaatsen. Na je bevalling zijn dit de kleine voordelen die je extra zult waarderen. Als je geen account hebt, of al een eerdere proefdruk hebt ontvangen, betaal je € 0,49 per proefdruk. 


👶🏽  Je leest hier alles over de gratis geboortekaartjes proefdruk.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.