Ga naar de inhoud

Geboortekaartjes met vlaggetjes

Hang de vlaggetjes maar op, want jullie zijn in verwachting van een kindje. Gefeliciteerd! Bij de voorbereidingen hoort ook het maken van geboortekaartjes. Een feestelijk geboortekaartje met een vlaggenlijn, bijvoorbeeld! Kies een kaart, pas ‘m aan in de kaartmaker en ontdek met een gratis proefdruk of de kaart naar jullie wens is.

Maak een mooi geboortekaartje met vlaggenlijn 

Kies uit de mooiste geboortekaartjes met vlaggetjes en slingers

Vlaggetjes passen perfect bij de geboorte van jullie kindje. Het geeft een feestelijk gevoel en heeft iets liefs. Een geboortekaartje met vlaggenlijn brengt dat gevoel over. In onze collectie vind je de mooiste feestelijke geboortekaartjes. Bekijk het maar eens. Je ontdekt verschillende stijlen: geboortekaartjes met waterverf, veertjes, in botanische stijl of klassiek. Het ene kaartje is minimalistisch met zachte kleuren, het andere kaartje valt juist op door het gebruik van zwart en wit. Wat vind jij mooi? Gebruik het filtermenu, filter de kaartjes op jouw wensen en vind het perfecte geboortekaartje.

Tip: Geboortekaartjes met een bloem zijn ontzetted leuk. Je vindt ze zelfs in combinatie met vlaggetjes. Een dubbel zo groot feestje.

Bij Kaartje2go kun je een ontwerp of blanco kaart bewerken. Het maken en versieren van een geboortekaartje is heel eenvoudig:

 1. Kies het geboortekaartje dat jij het allermooist vindt.
 2. Klik op ‘Kaart bewerken’ om de kaartmaker te openen.
 3. Versier de kaart met de leukste figuren: vlaggetjes, slingers of confetti, bijvoorbeeld.
 4. Voeg tekst toe, zoals de naam van jullie kindje, praktische informatie over kraambezoek en een mooie geboortetekst.
 5. Personaliseer het kaartje eenvoudig door een foto van jullie kleintje of kersverse gezinnetje te uploaden.

Bestel en bewonder jullie mooie geboortekaartjes

Bij Kaartje2go ontvang je met een Kaartje2go account een gratis proefdruk van het geboortekaartje. Daardoor weet je zeker dat het kaartje helemaal naar wens is. Dit is hoe het werkt:

 1. Kies de kaart die jullie mooi vinden.
 2. Bewerk het geboortekaartje.
 3. Klik op ‘Proefdruk bestellen’.

Je ontvangt een pakketje met o.a. de proefdruk van het geboortekaartje, voorbeelden van de papiersoorten en bestelinformatie. 

Tip: Geef de proefdruk het mooiste plekje in jullie woonkamer: op de schouw, in de open kast of op het dressoir. Bekijk en voel het kaartje aandachtig om te bepalen of het perfect is.

Geboortekaartjes bestellen bij Kaartje2go: een feestje van eenvoud!

Als (bijna) kersverse papa of mama, kan alles best even overweldigend voelen. Daarom vinden wij dat geboortekaartjes bestellen een goede mix tussen eenvoud en tóch een klein feestje mag zijn. Dat ervaar je met:

 • De gratis proefdruk die je van ons ontvangt, zodat jij zeker weet dat het geboortekaartje bij jullie wensen past.
 • De leuke extraatjes die je bij je geboortekaartjes kunt bestellen, zoals de mooiste enveloppen, lieve adresstickers en mooie sluitzegels.
 • De uitgerekende datum winactie waarbij je gratis geboortekaartjes kunt winnen.
 • De adresverzoeker, waarmee familie en vrienden zelf hun adressen invoeren. 
 • Supersnelle verzending, zodat jij je niet dagen van tevoren druk hoeft te maken over het versturen van de geboortekaartjes

Hoera! De vlaggenlijn geboortekaartjes kunnen worden verstuurd

Zijn jullie helemaal tevreden met het geboortekaartje; hangen de vlaggetjes goed? Dan kunnen jullie lieve familie, vrienden en kennissen op de hoogte worden gebracht van het prachtige geboortenieuws. Je kunt het geboortekaartje direct met Kaartje2go versturen of ze zelf verzenden. 

De geboortekaartjes met vlaggenlijn direct versturen

Om ze direct te versturen, voer je de adressen in. Of nog makkelijker: verstuur via WhatsApp een adresverzoek om de ontvangers zelf hun adres te laten delen. Ben je ingelogd? Dan worden de adressen automatisch opgeslagen in het adresboek in je account. Vervolgens kies je een verzenddatum. 

De vlaggetjes geboortekaartjes thuis ontvangen

Wil je de kaartjes liever thuis ontvangen, zodat je ze zelf kunt versturen? Ook dat is mogelijk! En dit heeft als voordeel dat je extra’s kunt meesturen. Denk aan onze eerder genoemde sluitzegels of voeg confetti toe aan de envelop. Ook is thuis ontvangen handig als je de kaartjes wilt geven, bijvoorbeeld tijdens het kraamfeest. Je voert in dit geval je eigen adres in.

In beide gevallen geldt dat ze dezelfde dag worden verzonden wanneer je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.