Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartjes met vlaggetjes

Hang de vlaggetjes maar op, want jullie zijn in verwachting van een kindje. Gefeliciteerd! Bij de voorbereidingen hoort ook het maken van geboortekaartjes. Een feestelijk geboortekaartje met een vlaggenlijn, bijvoorbeeld! Kies een kaart, pas ‘m aan in de kaartmaker en ontdek met een gratis proefdruk of de kaart naar jullie wens is.

Maak een mooi geboortekaartje met vlaggenlijn 

Kies uit de mooiste geboortekaartjes met vlaggetjes en slingers

Vlaggetjes passen perfect bij de geboorte van jullie kindje. Het geeft een feestelijk gevoel en heeft iets liefs. Een geboortekaartje met vlaggenlijn brengt dat gevoel over. In onze collectie vind je de mooiste feestelijke geboortekaartjes. Bekijk het maar eens. Je ontdekt verschillende stijlen: geboortekaartjes met waterverf, veertjes, in botanische stijl of klassiek. Het ene kaartje is minimalistisch met zachte kleuren, het andere kaartje valt juist op door het gebruik van zwart en wit. Wat vind jij mooi? Gebruik het filtermenu, filter de kaartjes op jouw wensen en vind het perfecte geboortekaartje.

Tip: Geboortekaartjes met een bloem zijn ontzetted leuk. Je vindt ze zelfs in combinatie met vlaggetjes. Een dubbel zo groot feestje.

Veelgestelde vragen over geboortekaartjes met vlaggetjes

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.