Ga naar de inhoudGa naar het filter
Mijlpaalkaarten

Schrijf je in en ontvang gratis mijlpaalkaarten!

Mijlpaalkaarten voor je kindje

Een voorbereid mens, telt voor twee! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en bestel gratis een setje mijlpaalkaarten om de ontwikkeling van je mini mee vast te leggen. Met onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte over onze collectie geboortekaartjes, maar ook over toffe accesoires en leerzame blogartikelen. Een win-winsituatie dus!

Zo werkt het:

  1. Gebruik het aanmeldformulier op deze pagina en vul je naam, e-mailadres en uitgerekende datum in. 
  2. Je ontvangt vervolgens per e-mail een bevestiging van je deelname, met een linkje naar de mijlpaalkaarten én de actiecode die je kunt gebruiken voor het bestellen van je mijlpaalkaarten.
  3. Voeg de mijlpaalkaarten toe aan je winkelmandje, vul de actiecode in en rond je bestelling af. 
  4. Wij zorgen dat de mijlpaalkaarten jouw kant op komen. Ze passen door de brievenbus, dus je hoeft hier niet voor thuis te blijven. 

Een paar kleine voorwaarden

  • Inschrijven is zo gepiept, maar wel noodzakelijk als je wilt meedoen aan deze actie. 
  • Na het inschrijven ontvang je een e-mail met een actiecode. Hiermee kun je zelf de mijlpaalkaarten bestellen. 
  • De actiecode dekt de waarde van de mijlpaalkaarten en bijbehorende verzendkosten.
  • Door mee te doen aan deze toffe actie geef je ons toestemming jou e-mails te sturen over onze collectie, nieuwe producten en fijne acties.

Handig om te weten
Je schrijft je via deze pagina alleen in voor de mijlpaalkaarten actie, en dus niet voor onze uitgerekende datum actie. Wil je je liever daar voor inschrijven? Dat kan via deze link tot drie weken voor je uitgerekende datum.

Baby mijlpalen: Dit kun je verwachten

Het eerste jaar van je kindje zit propvol mijlpalen. Het eerste lachje, tandje en fruithapje; als ouders knappen jullie bijna uit elkaar van trots! Misschien ben je in verwachting van je eerste kindje, en kun je je nog moeilijk voorstellen wat voor mijlpalen jullie gaan meemaken. Of vind je het als ervaren ouder fijn om deze ijkmomenten nog even een keer door te nemen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.