Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartje confetti

Maak het geboortefeestje compleet met geboortekaartjes met confetti. De geboorte van je zoon of dochter is natuurlijk een feestje! Slingers, ballonnen, taart en confetti horen daar allemaal bij. Confetti op een geboortekaartje zorgt voor een gezellige en feestelijke uitstraling. Bestel direct een gratis proefdruk en ontdek of het kaartje helemaal bij jullie past.

Meer: origineel | bloemen | boom

Geboortekaartje met confetti 

Feest! Want jullie kindje is bijna geboren. Je hebt waarschijnlijk al een lijst met voorbereidingen gemaakt en een geboortekaartje kan daarop niet ontbreken. Wij helpen je graag met het maken van het kaartje. 

Confetti op het geboortekaartje zorgt voor een gezellige uitstraling en verschillende vormen confetti maakt het nog leuker. Onze designers hebben alle leuke vormen van confetti voor je verzameld: sterretjes, stipjes, spetters en hartjes. Of je nou gaat voor een geboortekaartje met stippen of sterretjes, elk geboortekaartje is uniek en er zit altijd een kaartje tussen dat bij jullie past. Naast confetti geboortekaartjes hebben we ook veel andere leuke collecties, zoals geboortekaartjes met goudfolie of geboortekaartjes met sterren, of kijk eens tussen al onze geboortekaartjes of er iets voor je bij zit.

Veelgestelde vragen over confetti geboortekaartjes confetti

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.