Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartjes herfst

De herfst is een bijzondere periode, al helemaal als er een baby ter wereld komt. Verwacht ook jij een kleintje in het najaar? Gefeliciteerd! Als je op zoek bent naar een toepasselijke manier om het babynieuws te delen, ben je hier op de juiste plek. Onze herfst geboortekaartjes geven de sfeer van het seizoen perfect weer. Kies bijvoorbeeld voor een geboortekaartje met vallende bladeren, paddenstoelen of bosdieren.

Geboortekaartjes voor een herfst baby

Een seizoensgebonden geboortekaartje is een hartstikke leuk idee. Daarom hebben onze designers meer dan honderd ontwerpen gemaakt met een herfstthema. Opvallend is het gebruik van bruintinten en pastelkleuren. Dit geeft de geboortekaartjes een warme, maar zachte uitstraling. Ook de illustraties van eikeltjes, bloemen, bladeren en paddenstoelen dragen bij aan dat echte herfstgevoel. Stop de kaart in een kraftlook envelop en plak er een matching sluitzegel op om de herfstsfeer compleet te maken.

Herfst geboortekaartjes met dieren

De herfst is hét seizoen om het bos in te gaan. Vallende vruchten, noten en zaden zorgen ervoor dat eekhoorns, muizen en vogels massaal tevoorschijn komen. Ook herten laten zich vaker zien in hun zoektocht naar een partner. Sowieso is de kans groter om dieren te spotten in de herfst. Bosdieren kunnen zich minder goed verstoppen door de vallende blaadjes. De dieren op onze geboortekaartjes verschuilen zich trouwens niet, die staan graag op de voorgrond! Kijk maar eens naar onze lieve geboortekaartjes met een baby beer, vos of een konijn!

Geboortekaartjes uit onze herfstcollectie met foliedruk

Al onze herfst geboortekaartjes zijn bijzonder, maar degenen met foliedruk vallen nog net wat meer op. Het glimmende laagje koper of goud laat bepaalde elementen - zoals de babynaam - extra opvallen. Dat geeft het ontwerp een speels effect. Vooral de keuze uit herfstige geboortekaartjes met goudfolie is groot. Goud past perfect bij typische herfstkleuren als bruin, beige en gebroken wit. Deze warme, neutrale kleuren maken de geboortekaartjes in herfst thema geschikt voor zowel een jongen als een meisje.

 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.