Geboortekaartje waterverf

Geboortekaartjes met waterverf is een trend die is  overgewaaid naar Nederland en wat zijn ze hip en trendy. Deze kaartjes zijn door het gebruik van aquarel romantisch van aard. Zowel voor jongens als meisjes is dit een leuke optie om als geboortekaartje te verzenden naar je familie en vrienden. Bestel de gratis proefdruk en laat het kaartje direct naar je huis versturen.

Meer: hartjes | klassiek | vintage en retro | sterrenhemel

  • Gratis proefdruk
  • Voor 20:00 besteld, vandaag verstuurd
  • Eenvoudig personaliseren

Geboortekaartje met aquarel maken

Het maken van een geboortekaartje met waterverf kun je makkelijk en snel zelf doen. Hoe je dat doet? Wij leggen het graag voor je uit!

  1. Bekijk de kaartjes met waterverf en klik op de leukste kaart, kies vervolgens voor ‘kaart bewerken’.
  2. Voeg de mooiste figuren en kaders toe om de kaartjes persoonlijker te maken.
  3. Schrijf een persoonlijke tekst waarin je iets vertelt over jullie prachtige pasgeboren baby.
  4. Bestel de gratis proefdruk of bestel direct jullie mooie kaartjes. 

Je vind bij ons de leukste geboortekaartjes voor jongens en lieve geboortekaartjes voor meisjes. Zoek je naar meer inspiratie voor je geboortekaartjes? Bekijk dan ook eens onze hippe, originelebotanische of wolken geboortekaartjes. 

Gratis proefdruk geboortekaartje waterverf

Wat is er handiger dan het bestellen van een gratis proefdruk? Je wil er zeker van zijn dat de kaartjes voldoen aan jullie verwachtingen. Zoek het leukste kaartje uit bijvoorbeeld met een walvis of hert, bewerk het en maak hem persoonlijker, en klik vervolgens op gratis proefdruk bestellen. Wij zorgen ervoor dat het kaartje zo snel mogelijk jouw kant op komt. Samen met je partner kun je rustig voelen en kijken of dit het perfecte kaartje voor jullie is. 

Tip: Doe mee aan de uitgerekende datum actie en win gratis geboortekaartjes!

Geboortekaartje waterverf bestellen

Stoere geboortekaartjes met waterverf kun je rechtstreeks versturen naar je familie en vrienden. Maak een gratis account aan, voeg de adressen toe aan je adresboek en klik op verzenden. Zo heb je direct alle adressen erin voor een volgende verjaardag, handig! Het is ook mogelijk om de kaartjes naar je eigen adres te laten versturen. Je ontvangt ze dan in een handig en leuk pakketje met gratis witte enveloppen. Als je de kaartjes voor 20:00 uur bestelt, worden ze in 95% van de gevallen de volgende werkdag geleverd (met uitzondering van zondag en maandag). Heb je nog vragen? Neem contact op met onze medewerkers van team klanttevredenheid. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie baby!

 

 

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.868 beoordelingen