Ga naar de inhoudGa naar het filter
geboortekaartjes seizoenen

Geboortekaartjes seizoenen

Babynieuws is het allermooiste nieuws dat er is! En daarom helpen we je graag bij het maken van een mooi geboortekaartje. Onze tip: kies voor een kaart die gebaseerd is op het geboorteseizoen van jullie kindje. Dit geeft de geboorteaankondiging namelijk een extra persoonlijk tintje. Fleurige bloemen voor jullie lente-spruit of vallende bladeren voor die kleine boskabouter; wij houden ervan! 

👶🏼 Met een seizoens geboortekaartje ben je helemaal on-trend! Benieuwd naar de andere geboortekaartjes trends? Neem dan snel een kijkje.

Geboortekaartjes lente

Geboortekaartjes lente 🌸

Het voorjaar staat voor nieuw leven en daarom is dit een ontzettend tof thema voor de geboorteaankondiging van jullie spruit. Onze designers hebben hard gewerkt om een diverse collectie vol lentekaartjes te maken. Van zachte pastelkleuren tot snoezige babydiertjes; er zit voor ieder gezin een passend kaartje bij. Duik dus snel in de collectie en laat de liefde voor jullie kindje bloeien met een lente geboortekaartje.

Bekijk collectie
Geboortekaartjes lente

☀️ Geboortekaartjes zomer

Ben je in juni, juli of augustus uitgerekend? Dan is een geboortekaartje met een zomers tintje perfect voor jullie kleine zonnestraaltje. Deze kaarten zijn geïnspireerd op het buitenleven. Zo zie je vaak golven, zeedieren en schelpen voorbij komen. Ook zijn vrolijke kleuren en speelse bloemen niet weg te denken uit deze collectie. En zeg nou zelf, met zo’n stralend geboortekaartje wordt jullie spruit vast het zonnetje in huis ;-)

Bekijk collectie
Geboortekaartjes lente

Geboortekaartjes herfst 🍂

Hoera, er is een herfstbaby op komst! Nog even wachten en dan kunnen jullie samen door de plassen stampen en rood-witte paddenstoelen zoeken. Het is dan ook ontzettend leuk om voor de komst van jullie kleine boskabouter een kaartje uit onze herfstcollectie te sturen. Door de combinatie van donkere kleuren met zachte aardetinten krijg je van deze kaarten een gezellig najaarsgevoel. Ook zie je veel vallende bladeren, takjes en knusse bosdiertjes in deze collectie.

Bekijk collectie
Geboortekaartjes winter

❄️ Geboortekaartjes winter

De geboorte van jullie kindje is een hartverwarmend moment tijdens de koude wintermaanden. En dat moet natuurlijk gedeeld worden met vrienden en familie. Kies bijvoorbeeld voor een geboortekaartje met winters landschap. Hierbij kun je denken aan betoverende bergen en dwarrelende sneeuwvlokjes. Ook nemen pinguïns, ijsberen en vosjes graag een plekje in op de kaart. Wij zijn fan! 

Bekijk collectie

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.