Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartje boom

Natuurlijk en groen, dat zijn de geboortekaartjes met bomen. Het perfecte geboortekaartje vinden kan een zoektocht zijn. Maar met onze collectie bomen geboortekaartjes heb je zo gevonden wat je zoekt! Past deze stijl bij jullie? Vraag dan een gratis proefdruk aan!

Bloemen | houtlook | origineel

Geboortekaartje met bomen

De geboortekaartjes met bomen is een hippe en stijlvolle collectie. In deze collectie zijn niet alleen bomen te zien maar ook veel andere natuurelementen. Wat dacht je van een:

Toch nog verder kijken naar andere geboortekaartjes? Dat kan zeker! Naast bomen geboortekaartjes hebben we ook veel andere leuke collecties, zoals hippe geboortekaartjes, regenboog geboortekaartjes en jungle geboortekaartjes. 

Bekijk ook eens onze dieren geboortekaartjes, met een hert, konijn, vogel of vos

 

  1. Kies jullie favoriete kaartje uit de collectie ‘geboortekaartje boom’.
  2. Voeg mooie figuren en kaders toe die bij de kaart en jullie passen. 
  3. Schrijf een persoonlijke tekst op de kaart. Op zoek naar voorbeeldteksten? Neem dan eens een kijkje tussen onze teksten.
  4. Tevreden over het geboortekaartje? Vraag een gratis proefdruk aan of bestel direct de kaartjes. 

Je kunt bij Kaartje2go een gratis proefdruk kunt aanvragen. Zo kun je het geboortekaartje in bomen stijl van dichtbij bekijken en voelen. Naast het geboortekaartje zit in het proefdrukpakket een gratis waaier met onze verschillende papiersoorten en envelopkleuren. Door het proefdrukpakket te bestellen kun je echt de beste keuze maken over het geboortekaartje, de papiersoort en de kleur van de enveloppen. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.