Ga naar de inhoud

Geboortekaartje met boom

Hip en stijlvol, dat zijn de geboortekaartjes met bomen. Het perfecte geboortekaartje vinden kan een zoektocht zijn. Maar met onze collectie bomen geboortekaartjes heb je zo gevonden wat je zoekt! Past deze stijl bij jullie? Vraag dan een gratis proefdruk aan!

Bloemen | houtlook | origineel

  • Gratis proefdruk
  • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
  • Win je geboortekaartjes!

Het perfecte geboortekaartje

De geboortekaartjes met bomen is een hippe en stijlvolle collectie. In deze collectie zijn niet alleen bomen te zien maar ook veel andere natuurelementen. Wat dacht je van een:

Toch nog verder kijken naar andere geboortekaartjes? Dat kan zeker! Naast bomen geboortekaartjes hebben we ook veel andere leuke collecties, zoals hippe geboortekaartjes, regenboog geboortekaartjes en jungle geboortekaartjes. 

Bomen geboortekaartje maken

De geboorte van jullie zoon of dochter is bijzonder en daar hoort zeker een geboortekaartje bij. Wij helpen je graag bij het maken van het kaartje. In een paar simpele stappen heb jij je perfecte geboortekaartje gemaakt. 

  1. Kies jullie favoriete kaartje uit de collectie ‘geboortekaartje boom’.
  2. Voeg mooie figuren en kaders toe die bij de kaart en jullie passen. 
  3. Schrijf een persoonlijke tekst op de kaart. Op zoek naar voorbeeldteksten? Neem dan eens een kijkje tussen onze teksten.
  4. Tevreden over het geboortekaartje? Vraag een gratis proefdruk aan of bestel direct de kaartjes. 

Gratis proefdruk van het geboortekaartje

Wist je dat je bij Kaartje2go een gratis proefdruk kunt aanvragen? Zo kun je het geboortekaartje in bomen stijl van dichtbij bekijken en voelen. Naast het geboortekaartje zit in het proefdrukpakket een gratis waaier met onze verschillende papiersoorten en envelopkleuren. Door het proefdrukpakket te bestellen kun je echt de beste keuze maken over het geboortekaartje, de papiersoort en de kleur van de enveloppen. 

Tip: Doe mee aan onze uitgerekende datum actie en win gratis geboortekaartjes!

Versturen maar! 

De geboortekaartje met bomen kun je gemakkelijk rechtstreeks verzenden naar alle ontvangers. Vul eenmalig alle adressen in, sla ze op in het adresboek van je account en verstuur de geboortekaartjes.  

Tip: Een digitaal adresverzoekje verstuur je vanaf nu eenvoudig vanuit jouw account via Whatsapp, social media of e-mail. Stuur je vrienden en familie een verzoekje en de adressen staan meteen in je account. 

De geboortekaartjes kunnen ook verstuurt worden naar je eigen adres. Je ontvangt de kaartjes in een pakketje thuis en kunt ze zelf rondbrengen. Als je de geboortekaartjes naar je eigen adres verstuurt kun je ook mooie extra’s bij bestellen. Zoals sluitzegels, adresstickers, luxe papiersoorten en gekleurde enveloppen

Bekijk ook eens onze dieren geboortekaartjes, met een hert, konijn, vogel of vos

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 20.712 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.