Ga naar de inhoudGa naar het filter

Doop uitnodiging

De doop is de eerste grote gebeurtenis in het leven van je kindje. Deel dit bijzondere moment met familieleden en vrienden en stuur ze een gepersonaliseerde uitnodiging. Kies een ontwerp uit onze collectie doop uitnodigingen en voeg een leuke foto en een lieve tekst toe.

Uitnodiging voor een doop 

De doop is een speciaal moment voor ouders, maar ook voor familie, vrienden en bekenden uit de parochie of gemeente. Doopkaarten en uitnodigingen voor een doopsel worden dan ook vaak bewaard als herinnering voor later. In onze collectie vind je lieve en stoere uitnodigingen die leuk zijn voor jongens én meisjes. Er zitten ontwerpen tussen met christelijke symbolen, maar ook met dieren, hartjes en sterren. De doop uitnodigingen zijn gemaakt volgens de laatste trends, al kun je ook kiezen voor een meer klassieke doop uitnodiging.

Doopsel uitnodiging personaliseren 

Het leuke aan een doop uitnodiging maken is dat je hem bij Kaartje2go volledig kunt personaliseren. Zo kun je een foto aan de kaart toevoegen, maar ook de tekst veranderen en met de opmaak spelen. Dit maakt de uitnodiging voor de doop nog persoonlijker en unieker. Wist je trouwens dat veel doopsel uitnodigingen ook een ontworpen achterkant hebben? De keuze voor een luxe papiersoort of bijpassende sluitzegels maken de uitnodiging voor de doop helemaal af.

Uitnodiging voor doopfeest versturen of uitdelen

Vindt er na de doop een doopfeest of een babyborrel plaats? Dan is het slim om dit duidelijk op de uitnodiging te vermelden. Zo weten genodigden precies waar en op welk tijdstip ze welkom zijn. Ben je van plan een groot aantal mensen uit te nodigen? Dan is het handig om de kaarten direct per post te laten versturen. Je importeert eenvoudig een Excel-lijst met adressen in ons adresboek of voegt ze één voor één toe. Of laat je uitnodigingen eerst thuisbezorgen. Je kunt ze dan zelf uitdelen na een dienst of op een ander moment.


💡 Tip: in onze collectie vind je ook bedankkaartjes; leuk om uit te delen na afloop van de doop of het feest!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.