Ga naar de inhoud

Vragen over: Sluitzegels

Hoeveel kosten sluitzegels?

Sluitzegels kosten € 0,25 per stuk. Je ontvangt net zoveel sluitzegels als dat je kaarten bestelt, de sluitzegels zijn te bestellen vanaf 5 kaarten in een pakketje.

Zijn actiecodes ook geldig op sluitzegels?

De meeste actiecodes zijn ook geldig op sluitzegels, echter verschilt dit per actiecode.

Hoe bestel ik sluitzegels?

Wij hebben heel veel leuke, algemene sluitzegels om mee te bestellen bij geboortekaartjes, trouwkaarten, jubileumkaarten en communiekaarten. Je komt de optie vanzelf tegen in het bestelproces wanneer je een pakketje kaarten bestelt, op de pagina waar je ook kiest voor de papiersoort en de envelopkleur.  

Bijpassende sluitzegel
Daarnaast hebben veel kaarten uit deze en andere categorieën ook een bijpassende sluitzegel. Deze sluitsticker is speciaal door de designer ontworpen en past bij het ontwerp van de kaart. Zo maak je jouw kaart en envelop extra speciaal, want je laat al een beetje zien hoe de kaart eruitziet of wat je boodschap is. Hoe weet je of een kaart een bijpassende sluitzegel heeft? Dan staat dit onder de kaart vermeld. De bijpassende sluitzegel is gekoppeld aan de kaart. Als je de kaart dus gaat bestellen en je komt bij de stap om sluitzegels te kiezen, dan staat de bijpassende sluitzegel er automatisch bij! 

Het bestelproces in het kort:

1. Kies en maak je kaart.

2. Na het kiezen van de papiersoort en envelopkleur selecteer je je favoriete sluitzegel. Het juiste aantal sluitzegels wordt automatisch voor je berekend.

3. Rond je bestelling af en je kaarten met sluitzegels zijn onderweg!

Hoeveel sluitzegels zitten er op een vel?

Er passen maximaal 24 sluitzegels op een vel. De vellen zijn 14,8 x 21 cm groot (A5).

Hoe groot zijn de sluitzegels? / Welk formaat hebben de sluitzegels?

De sluitzegels zijn rond en hebben een doorsnede van 32mm (3,2cm).