Ga naar de inhoud

Vragen over: Cadeaus

Welke cadeaus kan ik bestellen?

We helpen je graag het perfecte cadeau te versturen. Daarom hebben we voor iedere gelegenheid en voor elke ontvanger een geschikt presentje. Je kunt zoeken in de volgende categorieën: 

Zoals je ziet is de keuze reuze als het gaat om cadeautjes. Misschien vind je het daarom fijner om te zoeken op moment. Wij maakten speciaal voor jou een mooie cadeauselectie voor de volgende momenten:

 

Hoe voeg ik een cadeau toe aan mijn bestelling?

Een cadeau bestellen is heel makkelijk. Je kunt op twee manieren een cadeautje versturen.

Beginnen met een cadeau

  1. Kies jouw favoriet uit alle cadeaus.

  2. Klik op ‘Ga verder met dit cadeau’, er verschijnt een pop-up.

  3. De volgende stap is ‘Kies je kaart’.

  4. Maak een keuze uit onze vele kaartjes, bewerk deze en plaats je bestelling.
     

Beginnen met een kaart

  1. Kies de mooiste kaart uit de collectie.

  2. Bewerk je kaart en maak hem persoonlijk met een foto en tekst.

  3. Volg de bestelstappen, nadat je de papiersoort hebt gekozen klik je op ‘Naar cadeaus’.

  4. Kies je cadeau en voeg deze toe aan je bestelling, klaar is kees! 

Bij welke kaarten kan ik een cadeau versturen?

Wij helpen jou graag bij het versturen van een GROTE verrassing. Daarom kun je een cadeau toevoegen aan alle kaartformaten. De enige uitzondering hierop is de supergrote kaart in combinatie met dranken. Deze passen niet samen in de verzenddoos. 

Ook is het alleen mogelijk een cadeau te bestellen wanneer je kiest voor een rechtstreeks verstuurde kaart. Je kunt dus geen cadeau toevoegen aan je pakketje kaarten. Hierdoor is het niet mogelijk om een cadeau te versturen bij een enkele rechthoekige kaart, waarbij je de achterzijde hebt bewerkt.

Hoeveel cadeaus kan ik aan mijn bestelling toevoegen?

Je kunt maximaal 1 cadeautje aan je kaart toevoegen. Wel is het mogelijk om meerdere mensen tegelijk te verrassen. Je kunt jouw kaart met cadeau naar maximaal 50 adressen tegelijk sturen.  Wil je meer kaarten met cadeau versturen? Neem dan even contact op met het klanttevredenheidsteam.

Kan ik een cadeau naar het buitenland versturen?

Op dit moment kun je alleen ontvangers met een adres is Nederland en België verrassen met een cadeau. Kaartjes zonder cadeau kun je wel naar andere landen versturen. Lees hier meer over kaarten versturen naar het buitenland.

Kan ik zakelijke cadeaus per post sturen?

Zakenrelaties of medewerkers verrassen? Dat kan! Je kunt een kaart + cadeau naar maximaal 50 adressen tegelijk sturen. Wil je meerdere cadeaubonnen of meer dan 50 cadeaus versturen? Neem dan even contact op met het klanttevredenheidsteam.

Wat zijn de verzendkosten van een cadeau per post?

De verzendkosten van onze cadeautjes variëren per cadeau. Voor de meeste cadeaus betaal je 3,95 verzendkosten, maar er zijn wat uitzonderingen. Voor de dranken betaal je bijvoorbeeld 5,95 omdat deze niet door de brievenbus passen. De cadeaubonnen versturen we door de hogere waarde ook in een pakketje. Door middel van de Track & Trace heb je wat meer zicht op waar je cadeaubon zich bevindt. Hele platte cadeautjes passen in een envelop, zoals de bloemzaadjes. Voor deze cadeaus betaal je 2,95 verzendkosten. 

De verzendkosten van elk cadeau staan vermeldt op de cadeaupagina. Dit is de grijze tekst onder de verkoopprijs. 

Wanneer je een cadeau toevoegt aan je kaart en hier verzendkosten voor betaalt, vervallen de kosten voor de postzegel. De verzendkosten voor cadeaus naar een Belgisch adres vind je hier.

Hoe lang duurt de bezorging van mijn cadeau?

We zijn vliegensvlug! Voor bijna alle cadeaus geldt: op werkdagen vóór 20:00 besteld, is dezelfde dag verzonden. Op zondag en maandag wordt er geen post bezorgd, dus houd hier rekening mee wanneer je jouw bestelling plaatst. De bezorging van cadeaus wordt verzorgd door PostNL en de pakketjes worden voorzien van een Track & Trace code. Deze kun je terugvinden in je account

Cadeau door de brievenbus

We vinden het superleuk om jou te helpen met je verrassing. Daarom passen bij-na alle cadeaus door de brievenbus. Hiervoor hoeft de ontvanger dus niet thuis te blijven en belandt jouw presentje gewoon op de deurmat. De enige uitzondering op deze regel zijn de dranken. Dat wordt een slordige bedoeling door de brievenbus, dus daarvoor belt de bezorger gewoon even aan.

Avondbezorging

Oeps! Was je net te laat met bestellen of wil je last minute iemand verrassen? Geen paniek, in dat geval kun je kiezen voor avondbezorging via onze bezorgpartner Trunkrs. Hiervoor betaal je 5,95 verzendkosten. Meer informatie over avondbezorging vind je hier.

Kan ik ook een ballon versturen?

Helaas versturen wij momenteel (nog) geen ballonnen. We vinden het heel belangrijk dat onze producten van goede kwaliteit en duurzaam zijn. Momenteel is het ons nog niet gelukt om een milieubewust én kwalitatief goed alternatief voor folie- of heliumballonnen te vinden. We hopen dat we in de toekomst een alternatief product aan ons assortiment kunnen toevoegen.

We hebben wel andere hele leuke cadeaus die je voor een feestelijk moment kan toevoegen. Bekijk snel ons cadeau assortiment.

Kan ik verse bloemen bestellen?

Ja, dat kan! Sinds kort kun je ook  verse rozen.  door ons laten versturen. De rozen worden verzonden als brievenbuspakketjes met daarin 12 rozen, een kraft vouwvaasje met juten lint en bloemenverzorging. Heel handig want op deze manier hoeft de ontvanger niet te thuis te zijn om het pakketje in ontvangst te nemen!

 

Goed om te weten

De bloemen hebben een vaasleven van 7 dagen! Het is hierbij wel belangrijk dat de rozen met de bijgeleverde instructies worden verzorgd. Op die manier kan de ontvanger het langst van het bosje bloemen genieten.

Tip: kies zorgvuldig een plekje als je lang wil genieten van je bloemencadeau. Zet de bloemen niet op de tocht, in de zon of bij de kachel.