Ga naar de inhoud

Jouw account

Hoe kunnen we je helpen?
Een heleboel! Natuurlijk de praktische zaken, zoals het terugkijken van je bestellingen, bewaren van adressen en opslaan van onafgemaakte kaartjes. Maar er is ook een gezellig lijstje met andere voordelen, zoals:

 • Het maken en beheren van een adresboek. 
 • Je favoriete kaartontwerpen opslaan.
 • Een momentenkalender invullen, en zo per e-mail herinneringen krijgen. 
 • Sparen voor bonuspunten (wat uiteindelijk korting oplevert).
 • Je krijgt je eerste kaart cadeau! 

Als je een account maakt bij Kaartje2go en gebruik wilt maken van de eerste kaart cadeau, schrijf je je in voor onze nieuwsbrief en ga je ermee akkoord dat je enkele malen per jaar een nieuwsbrief per e-mail ontvangt. Als je die e-mail niet meer wilt ontvangen, kun je je altijd met één druk op de knop afmelden. Goed om te weten: de eerste kaart cadeau is eenmalig geldig per gezin.
We kunnen alleen kaarten opslaan in je account als je ingelogd bent op het moment dat je de bestelling plaatst. Log dus altijd eerst in en plaats daarna je bestelling. Dan profiteer je ook nog eens van onze klantenkorting (win-win!).

Wil je zeker weten dat je kaart tijdens het bestellen al wordt opgeslagen in je account? 
Volg dan deze stappen:
 • Log in (als je voornaam rechtsboven in beeld staat, ben je al ingelogd).
 • Maak je kaart.
 • Klik tijdens het bewerken van de kaart op Opslaan of ga naar de volgende stap (Formaat kiezen). 
 • Nu is je kaart opgeslagen. Je kunt de kaart terugvinden in je account. Ga hiervoor naar Jouw Ontwerpen.

Niet-opgeslagen kaart bijbestellen
Van een kaart die je hebt besteld terwijl je niet was ingelogd, kun je een kopie in je account plaatsen. Hiervoor ga je naar www.kaartje2go.nl/contact/bijbestellen. Je vraagt de kaart op met het bestelnummer en het e-mailadres waarmee je hebt besteld. Hierna log je in. Je kunt de kaart vervolgens opslaan in je account.

Ja! Als je verjaardagen en belangrijke momenten in je kalender hebt gezet, krijg je gratis een herinnering per e-mail. Je ontvangt dit 7 dagen van tevoren, zodat je op tijd een kaartje kunt sturen. Je krijgt deze e-mails alleen als je een account hebt. Meld je dus eerst even aan, als je dit nog niet gedaan hebt.
 
Als je nu een kalendermoment toevoegt, sturen we je volgend jaar een herinnering én krijg je 1 euro korting op je kaart.
Jazeker, dat kan! Je vindt alle foto's die je op kaartjes hebt gebruikt onder Jouw foto’s in je account. Als je op een foto klikt, krijg je verschillende opties, waaronder het downloaden van de foto.
Wil je geen gebruik meer maken van je account? Wat jammer! Maar we helpen je natuurlijk graag.
Via Jouw gegevens in je account kun je via de knop Account opzeggen, je account stopzetten.

Je kunt ook een mailtje sturen naar ons klanttevredenheidsteam. Mocht je het willen delen, horen we graag waarom je je account wilt opzeggen. Daar kunnen wij weer van leren!
 
Je mag meerdere accounts aanmaken met verschillende e-mailadressen. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld een apart account wilt voor zakelijk en privé.

Eerste kaart cadeau
Onze 'eerste kaart cadeau' actie geldt voor het eerste account dat je aanmaakt. Wanneer je meerdere accounts aanmaakt, mag je dus maar één keer een gratis kaart versturen. Hetzelfde geldt voor meerdere accounts binnen een huishouden. De actie is geldig voor het eerste gezinslid dat een account aanmaakt.

Let op: vergeet je niet aan te melden voor de nieuwsbrief in je account. Alleen dan ontvang je de eerste kaart gratis.
Ja, dat kan. Zodra je bent ingelogd bij Kaartje2go zijn er extra opties beschikbaar. Het adresboek is een van deze opties. Hierin kun je zelf je adressen bewaren. Ook kun je gebruikmaken van je persoonlijke kalender, waarmee je verjaardagen en andere belangrijke data kunt bijhouden. Geen zin om adressen handmatig toe te voegen aan je adresboek? Dan kan je dit ook doen door middel van een Excel-bestand. Je leest er hier meer over.
Nee hoor, inloggen is niet noodzakelijk. Iedereen kan kaarten bestellen bij Kaartje2go.

Inloggen met je account heeft wel heel veel voordelen. Zo ontvang je altijd klantenkorting als je een bestelling plaatst en worden je gebruikte adressen in je adresboek opgeslagen. In je momentenkalender kun je verjaardagen en andere belangrijke data zetten, zodat je een berichtje ontvangt als het bijna zover is. Daarnaast bewaren we al je kaarten in je account, zodat je ze later eenvoudig kunt terugkijken en hergebruiken.
Je e-mailadres en/of wachtwoord wijzigen kan in je account. Gebruik om in te loggen je oude e-mailadres en wachtwoord, en ga daarna in je account naar Jouw gegevens > Profiel. Hier kun je je e-mailadres en/of wachtwoord wijzigen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Oeps! Maar geen paniek. Zo vraag je een nieuw wachtwoord aan:
 1. Zorg dat je bent uitgelogd. Als rechtsbovenin je scherm ‘inloggen of registreren’ staat, ben je uitgelogd.
  Staat hier je naam? Klik erop en vervolgens op Uitloggen in het menu dat verschijnt.
 2. Ga naar https://www.kaartje2go.nl/inloggen en klik op Wachtwoord vergeten.
 3. Na het invullen van je e-mailadres, ontvang je per e-mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen. 
Alle kaarten die je bestelt of ontwerpt terwijl je ingelogd bent, kun je bekijken in je account.
In je account vind je alle bestelde kaarten (onder Jouw bestellingen) en ook alle kaarten die je ontworpen, maar nog niet besteld hebt (onder Jouw ontwerpen).
Nee, je geeft alleen toestemming voor het gebruik van je openbaar profiel (wat iedereen op Facebook en Google kan zien) en je e-mailadres.
 Behalve deze dingen kan Kaartje2go geen gegevens van jouw profiel gebruiken.
Dit kun je doen in je account, onder Jouw gegevens > Koppelingen. Als je alleen nog maar via je Facebook- of Google-account hebt ingelogd, moet je eerst even een wachtwoord aanmaken. Zo kun je de volgende keer inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.

Je kunt een wachtwoord aanmaken via Jouw Gegevens > Profiel > Wachtwoord wijzigen. Bij Huidig wachtwoord hoef je niets in te vullen. Je hoeft alleen maar je nieuw gekozen wachtwoord tweemaal in te vullen.
Als het niet lukt om in te loggen, dan kunnen er 4 dingen aan de hand zijn: 

1. Het kan zijn dat je je nog niet hebt aangemeld. Via Registreren kun je een account aanmaken.
2. Het kan zijn dat je je e-mailadres verkeerd invult. Controleer je e-mailadres goed en probeer het nog eens. Als je er niet uitkomt, neem dan even contact op met het klanttevredenheidsteam. Zij kunnen voor je nakijken met welk e-mailadres je bij ons geregistreerd bent.
3. Het kan zijn dat je wachtwoord een foutje bevat. Klik in dat geval op Wachtwoord vergeten. Je ontvangt vervolgens een e-mail met een link, zodat je een nieuw wachtwoord kunt instellen.
4. Als laatste kan de datum- en tijdsinstelling op je computer verkeerd staan. Als die in de toekomst staat ingesteld, kun je niet inloggen. Herstel dan eerst je datum- en tijdsinstellingen.

Bij Kaartje2go spaar je automatisch voor bonuspunten; bij elke bestelling krijg je ze cadeau. En hoe groter je bestelling, hoe meer bonuspunten je krijgt. Deze bonuspunten kun je inwisselen voor gratis tegoed, waarmee je korting krijgt op je volgende bestelling.

Zo spaar je bonuspunten
Bij elke euro die je besteedt (exclusief verzendkosten) spaar je 3% in de vorm van bonuspunten. Dit betekent dat je voor elke 1 euro, 3 bonuspunten spaart. Is jouw bonuspunttotaal minder dan 20? Dan vullen wij deze tot 20 aan. Cadeautje van ons, voor jouBonuspunten worden niet berekend over cadeaus, tegeltjes, posters en adresstickers. Maar wel over gekleurde enveloppen, luxe papiersoorten en sluitzegels.

Benieuwd hoeveel bonuspunten je hebt gespaard? Ga dan naar Jouw bonuspunten in je account.

Bonuspunten inwisselen voor tegoed
Wanneer je 100 bonuspunten hebt gespaard, kun je deze inwisselen voor €1,00 tegoed. Je bepaalt zelf wanneer je je bonuspunten verzilvert voor tegoed. Je kunt dus ook wat langer sparen, want je bonuspunten zijn onbeperkt geldig.

Om bonuspunten in te wisselen, klik je bij Jouw bonuspunten in je account op Bonuspunten inwisselen. Het saldo wordt dan toegevoegd aan je tegoed. Wanneer je een bestelling wilt afrekenen, kies je er bij de betaalmethodes voor om dit tegoed te gebruiken.

Eenvoudig 150 extra bonuspunten sparen 
Punten sparen was nog nooit zo makkelijk. Je kunt namelijk ieder jaar 150 éxtra bonuspunten verdienen door 3 momenten aan je momentenkalender toe te voegen. Dit hoeft zelfs niet in een keer, en volgend jaar kun je opnieuw profiteren van deze actie. 

Handig om te weten
Om bonuspunten te sparen heb je een Kaartje2go account nodig. Zorg ervoor dat je bent ingelogd tijdens het plaatsen van je bestelling.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Mailen

Onze mailbox is altijd geopend voor vragen. Op werkdagen ontvang je doorgaans binnen 24 uur een reactie van ons.