Ga naar de inhoud

Vragen over: Betaling

Betalen: hoe kan ik mijn kaarten veilig betalen?

Je kunt bij Kaartje2go veilig betalen met de volgende betaalmethodes:

1. iDEAL
Alle bestellingen kun je betalen met iDEAL. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in de vertrouwde online betaalomgeving van je eigen bank. De meeste banken werken tegenwoordig met iDEAL. 

2. Eenmalige machtiging (bij bepaalde voorwaarden)
Als je bent ingelogd met je account kun je alle kaartbestellingen onder de € 19,99 met een eenmalige machtiging betalen. Het is niet mogelijk om een kaart met een cadeau af te rekenen met een eenmalige machtiging. Dit is een gemakkelijke en snelle betaalwijze, ook als je niet direct wilt betalen. Het bedrag wordt 2-3 dagen na bestelling van je kaart van je rekening afgeschreven, de bestelling wordt al wel voor je verzonden op de gekozen verzenddatum.
Let op: om voor deze betaalmethode te kunnen kiezen, is het belangrijk eerst 1 bestelling af te ronden via een andere betaalmethode.

3. Creditcard
Al je bestellingen kun je veilig en eenvoudig betalen met creditcards van de volgende merken: Visa, Mastercard, American Express, Cartes Bancaires en CartaSi.

4. PayPal (tevens een achteraf betaalmethode)
Je kunt je bestellingen ook veilig betalen met PayPal. PayPal is een online betaalservice waarmee je bij veel webshops kunt betalen. PayPal heeft wereldwijd ruim 150 miljoen rekeningen. Je kunt betalen vanaf je bank, je creditcard of via het saldo van jouw PayPal rekening. Meer informatie vind je op de website van Paypal.

5. Apple Pay
Je kunt bestellingen veilig betalen met Apple Pay. Deze betaalmethode wordt getoond op alle Apple devices die deze betaalmethode ondersteunen, ook vanuit de IOS app kan je deze betaalmethode gebruiken. Meer informatie over het gebruik van deze betaalmethode vind je op de website van Apple.

6. Overboeking
Bestellingen boven € 8,90 kun je betalen met een handmatige overschrijving. Je krijgt de betaalgegevens op je scherm en ze worden ook naar je e-mailadres gestuurd. Nadat we je betaling hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging per e-mail en maken we jouw bestelling klaar.
Let op: De verwerking van een overboeking kan een werkdag in beslag nemen. Ook is het belangrijk dat bij de betaling het betalingskenmerk juist wordt vermeld.

7. Tegoed bij Kaartje2go
Een tegoed is een hele makkelijke manier om je bestellingen te betalen. Je stort namelijk 1x een bedrag, waarmee je je bestellingen kunt betalen. Je hoeft niet elke keer de bankgegevens erbij te pakken. Op de pagina waar je kiest voor de betaalwijze, zie je het tegoed bovenaan staan. Je hoeft het alleen maar aan te klikken en het bedrag wordt afgeschreven. Bij niet voldoende tegoed, kun je de rest bijbetalen met één van de andere betaalmethodes. In je account kun je jouw tegoed opwaarderen. 

8. Bancontact
Ook is er de mogelijkheid om af te rekenen met Bancontact. Dit is met name populair onder onze Belgische klanten.

Met welke banken kan ik met iDEAL betalen?

De volgende banken zijn aangesloten bij iDEAL: ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Handelsbanken, Knab, MoneYou, Rabobank, RegioBank, Revolut, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Als jouw eigen bank nog niet is aangesloten bij iDEAL, kun je nog niet betalen met iDEAL. Voor vragen hierover kun je het beste contact opnemen met je bank.

Betaling niet gelukt, toch liever overmaken

Als de betaling van je bestelling om wat voor reden niet lukt, kun je het bedrag altijd overboeken. Als je het bestelnummer bij je betaling vermeldt, kunnen we je bestelling gemakkelijk vinden. Vergeet dit dus alsjeblieft niet.

Je kunt het totaalbedrag overmaken op:

- rekeningnummer NL14 RABO  010 61 551 48

- ten name van Kaartje2go, Zwolle

- onder vermelding van het bestelnummer

Voor overboekingen van buiten Nederland heb je ook het BIC-nummer nodig. Het BIC-nummer is: RABONL2U.

Zodra je betaling is binnengekomen verzenden we je kaarten. Je ontvangt hier per e-mail een bevestiging van. Heb je voor een latere verzenddatum gekozen? Dan verzenden we de kaarten natuurlijk op de door jou gekozen datum.

Is de prijs inclusief alles?

Als je een bestelling plaatst bij Kaartje2go, zijn er geen onverwachte kosten:

  • Er komen geen drukkosten meer bovenop de prijs.
  • Alle prijzen zijn inclusief BTW.
  • De prijzen zijn exclusief portokosten (verzending van een pakketje kaarten is gratis vanaf 10 stuks).
  • De papiersoort Glans en Luxe Recycled zijn gratis. Wil je een andere papiersoort, dan betaal je een kleine meerprijs. Lees hier meer over papiersoorten.
  • Als je dubbele kaarten bestelt, vierkante enkele kaarten of langwerpige enkele kaarten, dan zijn de witte enveloppen altijd gratis. Gekleurde enveloppen kosten €0,29 of €0,39 per stuk.

Buitenland = Priority

Als je een pakketje kaarten wilt laten bezorgen op een adres buiten Nederland, geldt er een kleine toeslag voor de extra verzendkosten met Priority. Ook alle direct verstuurde kaarten die je naar adressen buiten Nederland stuurt worden met Priority verstuurd, dus de portokosten zijn dan iets hoger.

Kijk voor meer informatie op de prijzenpagina. Daar kun je ook zelf heel snel de prijs van je kaart(en) berekenen. De prijs in het roze is de prijs voor ingelogde klanten, bestel je liever zonder account dan betaal je de doorgestreepte prijs per kaart.

Hoe kan ik een factuur ontvangen?

Na iedere bestelling zie je een pagina 'Bedankt voor je bestelling' en daar zie je ook een knopje waarmee je de factuur kunt bekijken en afdrukken.
Als je dat vergeten bent, dan kun je altijd de factuur van je bestelling opvragen via Jouw bestellingen in jouw account. Boven iedere bestelling vind je de knop Factuur downloaden.

Nadat je het factuuradres hebt ingevuld, verschijnt de factuur in beeld. Je kunt hem downloaden door te klikken op de knop Download factuur als PDF.

Als je hebt besteld zonder eerst in te loggen, kun je de factuur via deze link opvragen: https://www.kaartje2go.nl/contact/bekijken

Kan ik op factuur bestellen?

Voor bedrijven bieden we de mogelijkheid om op factuur te bestellen. Wil je hier gebruik van maken voor een zakelijke bestelling? Stuur dan een e-mail naar ons klanttevredenheidsteam