Ga naar de inhoud

Prijzen en betalen

Hoe kunnen we je helpen?
Je kunt bij Kaartje2go veilig betalen met de volgende betaalmethodes:

1. iDEAL
Alle bestellingen kun je betalen met iDEAL. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen in de betaalomgeving van je eigen bank. De meeste banken werken tegenwoordig met iDEAL. 

2. Eenmalige machtiging (bij bepaalde voorwaarden)
Als je bent ingelogd in je account kun je alle kaartbestellingen onder de € 19,99 met een eenmalige machtiging betalen. Het is niet mogelijk om een kaart met een cadeau af te rekenen met een eenmalige machtiging. Het bedrag wordt 2-3 dagen na je bestelling van je rekening afgeschreven. De bestelling wordt al wel voor je verzonden op de gekozen verzenddatum.
Let op: om voor deze betaalmethode te kunnen kiezen, moet je als klant minimaal 1 bestelling geplaatst hebben met een andere betaalmethode.

3. Creditcard
Al je bestellingen kun je veilig en eenvoudig betalen met de volgende creditcards: Visa, Mastercard, American Express, Cartes Bancaires en CartaSi.

4. PayPal (ook achteraf betalen)
Je kunt je bestellingen ook veilig betalen met PayPal. PayPal is een online betaalservice waarmee je bij veel webshops kunt betalen. PayPal heeft wereldwijd ruim 150 miljoen rekeningen. Je kunt betalen vanaf je bank, je creditcard of via het saldo van jouw PayPal rekening. Meer informatie vind je op de website van Paypal.

5. Apple Pay
Je kunt bestellingen veilig betalen met Apple Pay. Deze betaalmethode wordt getoond op alle Apple apparaten die deze betaalmethode ondersteunen. Ook vanuit de iOS-app kan je deze betaalmethode gebruiken. Meer informatie over het gebruik van deze betaalmethode vind je op de website van Apple.

6. Overboeking
Bestellingen boven € 8,90 kun je betalen met een handmatige overschrijving. We tonen de betaalgegevens op je scherm en sturen ze naar je e-mailadres. Nadat we je betaling hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging per e-mail en maken we jouw bestelling klaar.
Let op: de verwerking van een overboeking kan een werkdag in beslag nemen. Ook is het belangrijk dat bij de betaling het betalingskenmerk juist wordt vermeld.

7. Tegoed bij Kaartje2go
Kaartje2go tegoed is een hele makkelijke manier om je bestellingen te betalen. Je stort namelijk één keer een bedrag op je account, waarmee je je bestellingen kunt betalen. Je hoeft dus niet elke keer de bankgegevens erbij te pakken. Bij onvoldoende tegoed, kun je de rest bijbetalen met een van de andere betaalmethodes. In je account kun je jouw tegoed opwaarderen. 

8. Bancontact
Bancontact is een online betaalomgeving, vergelijkbaar met iDeal, alleen heb je hier een speciale Bancontact-kaart voor nodig. Deze betaalmethode is met name populair onder onze Belgische klanten.
De volgende banken zijn aangesloten bij iDEAL

 • ABN AMRO
 • ASN Bank
 • bunq
 • ING
 • Handelsbanken
 • Knab
 • MoneYou
 • Rabobank
 • RegioBank
 • Revolut
 • SNS Bank
 • Triodos Bank
 • Van Lanschot Bankiers.

Als jouw eigen bank nog niet is aangesloten bij iDEAL, kun je nog niet betalen met iDEAL. Voor vragen hierover kun je het beste contact opnemen met je bank.
Als je een bestelling plaatst bij Kaartje2go, zijn er geen onverwachte kosten:

 • Er komen geen drukkosten meer bovenop de prijs.
 • Alle prijzen zijn inclusief BTW.
 • De prijzen zijn exclusief portokosten.
 • De papiersoort Glans en 100% gerecycled zijn gratis. Wil je een andere papiersoort, dan betaal je een kleine meerprijs. Lees hier meer over papiersoorten.
 • Als je dubbele kaarten bestelt, vierkante enkele kaarten of langwerpige enkele kaarten, dan zijn de witte enveloppen altijd gratis. Gekleurde enveloppen kosten € 0,29 of € 0,39 per stuk.

Buitenland = Priority
Als je een pakketje kaarten wilt laten bezorgen op een adres buiten Nederland, geldt er een kleine toeslag voor de extra verzendkosten met Priority. Ook alle direct verstuurde kaarten die je naar adressen buiten Nederland stuurt worden met Priority verstuurd, dus de portokosten zijn dan iets hoger.

Kortingsacties
Bij Kaartje2go kun je ook gebruikmaken van de volgende fijne kortingen:
 
 • Ingelogde klantenkorting
 • Bonuspunten verzamelen
 • Staffelkorting
 • Kortingsacties

Kijk voor meer informatie op onze prijzenpagina. Daar kun je ook zelf heel snel de prijs van je kaart(en) berekenen. De prijs in het groen is de prijs voor ingelogde klanten, bestel je liever zonder account, dan betaal je de doorgestreepte prijs per kaart.
Na iedere bestelling zie je een pagina Bedankt voor je bestelling en daar zie je ook een knopje waarmee je de factuur kunt bekijken en afdrukken.

Als je dat vergeten bent, dan kun je altijd de factuur van je bestelling opvragen via Jouw bestellingen in je account. Boven iedere bestelling vind je de knop Factuur downloaden.

Nadat je het factuuradres hebt ingevuld, verschijnt de factuur in beeld. Je kunt hem downloaden door te klikken op de knop Download factuur als PDF.

Als je hebt besteld zonder eerst in te loggen, kun je de factuur via deze link opvragen: https://www.kaartje2go.nl/contact/bekijken
Bestel je één of meerdere kaarten als pakketje, dan betaal je € 2,95 verzendkosten. 
Ook rekenen we verzendkosten bij verzending naar een adres in het buitenland. 

Let op: Bestel je meerdere pakketjes met één of meerdere kaarten naar je eigen adres, dan voegen we deze samen tot één pakketje. Je betaalt dan eenmalig € 2,95 verzendkosten, dat scheelt weer! 
Met tegoed in je account betaal je je bestelling in een handomdraai. Dit is erg handig wanneer je bijvoorbeeld je betaalgegevens niet bij de hand hebt. Afhankelijk van het bedrag aan tegoed dat in je account staat, kun je je hele bestelling of een deel van je bestelling betalen.

Tegoed op je account zetten
In je account, of via deze link, kun je tegoed opwaarderen. Hiervoor gebruik je de betaalmethode iDeal en het minimale opwaardeerbedrag is €10. Wanneer je opwaardeert met €50 of €100, dan ontvang je van ons ook nog bonustegoed! Het tegoed op je account is onbeperkt geldig.

Het is ook mogelijk om een betaalbewijs van je opwaardering te downloaden. 

Een tegoedcode inwisselen
Heb je een code gekregen die inwisselbaar is voor tegoed? Dat is zo gepiept! Klik op de opwaardeerlink hierboven en ga naar Heb je een actiecode, klik dan hier. Vul je tegoedcode in en pas de code toe. Het tegoed staat meteen bijgeschreven op je account. 

Tegoedcodes zijn niet inwisselbaar voor contant geld.

Zo kun je betalen met je tegoed
Als je een bestelling in je winkelmandje hebt staan, klik je op Naar betaalopties. Vervolgens zie je bovenaan de lijst met betaalopties Betaal met jouw tegoed staan. Als je hierop klikt en je hebt voldoende tegoed, is je bestelling direct betaald. 

Heb je onvoldoende tegoed om je hele bestelling te betalen? Dan wordt eerst je tegoed gebruikt en kun je daarna het restant betalen met een van de andere betaalmogelijkheden. Of je waardeert eerst je tegoed op en je rekent daarna je bestelling af.

💡Let erop dat je bent ingelogd wanneer je wilt betalen met je tegoed, anders is de knop Betalen met jouw tegoed niet zichtbaar.

Voor bedrijven bieden we de mogelijkheid om op factuur te bestellen. Wil je hier gebruik van maken voor een zakelijke bestelling? Stuur dan een e-mail naar ons klanttevredenheidsteam

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Mailen

Onze mailbox is altijd geopend voor vragen. Op werkdagen ontvang je doorgaans binnen 24 uur een reactie van ons.