Ga naar de inhoudGa naar het filter

Hippe communiekaartjes

Speciaal voor de hipste meiden en coolste jongens maakten onze designers een giga-gave collectie hippe communiekaartjes. Want je heilige communie aankondigen doe je natuurlijk het liefst in stijl. Tussen de vele trendy communie uitnodigingen vind je altijd iets moois voor jullie communicant.

  • Gratis proefdruk
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden
  • CO2-neutraal gedrukt en bezorgd

Hippe kaarten voor communie

Jullie kiddo kiest natuurlijk ook het allerliefst een eigentijdse communiekaart. Maar waar moet je dan precies op letten? Nou, communie uitnodigingen in een bepaald thema, zoals voetbal of unicorns, zijn helemaal van nu. Kijk dus of er een uitnodiging voor de eerste heilige communie tussenstaat die aansluit bij zijn of haar hobby. En beestachtig mooie communiekaartjes met dieren zijn ook niet meer weg te denken uit het assortiment. Coole koala’s, dolle dino’s, swingende zebra’s en waanzinnige walvissen.. Dieren communiekaarten zijn hartstikke hip. Andere trendy elementen die je vaak terugziet in deze collectie zijn communiekaarten met regenbogen, wegwijzers en fleurige bloemen. 

Ook hipper-dan-hip: Communiekaarten met foliedruk!

Bij het ontwerpen van hippe communiekaarten kijken onze designers naar de laatste trends op kaartgebied. Welke kleuren helemaal trendy zijn bijvoorbeeld. Natuurlijke tinten, fris groen en lieve pastelkleuren zie je nu veel. En door het spelen met verschillende lettertypes wordt je uitnodiging ook hartstikke tof. Tot slot nog een momentje voor de échte coole kikkers, want die kiezen natuurlijk voor een communiekaart met foto 📸 🐸

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.