Ga naar de inhoudGa naar het filter

Communie uitnodigingen met foliedruk

De eerste communie is een speciaal moment voor kinderen. Maak je communiekaart extra bijzonder met foliedruk!

 

Communiekaartjes met foliedruk maken

Veel kinderen vinden de eerste communie een beetje spannend. Is jouw kleine jongen of meisje ook zenuwachtig? Kruip dan samen achter de computer, kies een mooie communiekaart met foliedruk uit en pas deze naar wens aan. Het maken van zo’n glinsterende uitnodiging met fonkelende details helpt veel kinderen zich te verheugen op hun eerste communie en het aansluitende feest.

Goudfolie, zilverfolie of toch koperfolie?

Ieder kind is anders en heeft eigen voorkeuren. Daarom hebben onze designers communiekaarten met verschillende soorten foliedruk ontworpen. Een communie uitnodiging met goud doet het altijd goed, maar ook kaarten met een laagje zilver of koper vallen bij genodigden in de smaak. Benieuwd welke van onze communiekaarten met foliedruk aan jouw wensen voldoen? Met ons handige filtermenu is een glimmende uitnodiging zo gevonden. Zet bijvoorbeeld een vinkje onder ‘Met foto’ of selecteer een of meerdere thema’s.

Communie uitnodiging met goud bestellen

Een dag met een gouden randje verdient een bijpassende uitnodiging die aan alle wensen voldoet. Het bestellen van een gratis proefdruk helpt om te zien of de kaart al perfect is of dat er nog details aangepast moeten worden. Is de uitnodiging al om door een ringetje te halen? Dan kun je de communie uitnodiging met het laagje goud, zilver of koper bestellen.

Gouden extra’s voor een communiekaart met goud

Er gaat niets boven goud. Kies daarom voor extra’s bij je communiekaart als gouden enveloppen en sluitzegels met gouden details om de uitnodiging extra op te laten vallen. 

Communie uitnodiging met goud, zilver of koper versturen

Je kunt op dit moment communiekaarten met foliedruk alleen als pakketje thuis laten bezorgen. Je kunt de kaartjes vervolgens zelf versturen of persoonlijk rondbrengen. Houd er rekening mee dat de foliedruk moet drogen. Hierdoor duurt het verwerken van de bestelling iets langer dan je van ons gewend bent (2-3 werkdagen).

Veelgestelde vragen over foliedruk communiekaartjes

Het maken van communiekaarten met foliedruk gaat makkelijker en sneller dan je misschien denkt. Het is ook nog eens erg leuk om te doen. Hoe het werkt? Wij leggen het je uit:

  1. Kies een communiekaartje met goud, zilver of koper uit de galerij en klik op ‘Kaart bewerken’.
  2. Voeg de mooiste figuren, kaders en vormen toe op de kaart.
  3. Schrijf een persoonlijke tekst op de kaart.
  4. Bestel een gratis proefdruk of bestel direct jouw communiekaartjes.

💡 Tip: doe schrijfinspiratie op door onze communiekaart teksten te lezen. Je kunt ze eenvoudig overnemen door op ‘Kopieër deze tekst’ te klikken.

Als klant mag je een gratis proefdruk aanvragen. Je ontvangt de proefdruk samen met voorbeelden van onze papiersoorten en gekleurde enveloppen bij jou thuis. Ga er rustig voor zitten en kijk samen met je kind of de uitnodiging met de glimmende laag en gouden details helemaal naar wens is. Is dat het geval? Dan kan je de bestelling definitief maken. Op de bijgevoegde flyer staat precies aangegeven hoe je dat kunt doen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.