Ga naar de inhoudGa naar het filter

Zakelijke kerstkaart transport

Door weer en wind rijden jouw werknemers goederen van A naar B. Hier wil je deze toppers natuurlijk voor bedanken. Bestel daarom zakelijke kerstkaarten transport en bedank al je chauffeurs voor hun inzet dit jaar. Kies bijvoorbeeld voor een kerstkaart met vrachtwagen of logo van jullie transportbedrijf op de voorkant.

Zakelijke kerstkaart maken voor transport en logistiek

Onze ontwerpers hebben een aantal leuke kerstkaarten voor de transportbranche gemaakt. Duik in de collectie en vind een kaartje dat goed bij de organisatie past. Wil je graag het voertuig of logo van jouw transportbedrijf op de kerstkaart? Geen probleem! In onze kaartmaker personaliseer je met een aantal simpele klikken het kaartje. 

🚗 Driving home for Christmas… Laat je inspireren door onze teksten voor op een zakelijke kerstkaart transport.

Ook leuk: Een kerstkaart met vrachtwagen

Veel goederen worden vervoerd in een vrachtwagen. Het is dus ontzettend passend om een kerstkaart met vrachtwagen te sturen naar transport personeel. In de collectie ‘Kerstkaart transport’ vind je daarom een aantal leuke zakelijke kaarten met een getekende vrachtwagen of foto ervan.

Natuurlijk kun je ook zelf een kerstkaart transport en logistiek maken. Zo werkt het: 

  1. Kies een kaart uit de collectie ‘Kerstkaart transport’ en klik op ‘Kaart bewerken’
  2. Voeg leuke kaders, foto’s en figuren toe. Maak er bijvoorbeeld een kerstkaart met vrachtwagen van. Of plaats een foto van jullie transportmiddel op de kaart.
  3. Schrijf een persoonlijke tekst aan de binnenkant waarin je vertelt wat jouw transport medewerkers voor jouw betekenen. Wat dacht je van ‘Samen op weg naar 2023’?
  4. Bestel een gratis proefdruk van jouw kerstkaart transport en logistiek, of rond direct de bestelling af zodat wij aan de slag kunnen. 

Zakelijke kerstkaarten transport bestellen en versturen

Nu de kaart ontworpen is, kun je gaan nadenken over het bestellen van eventuele extra’s. Laat de kerstkaart transport bijvoorbeeld drukken op een luxe papiersoort, of verzend ‘m in een feestelijke envelop. Ook leuk: Neem een videoboodschap op en plaats deze op de kerskaart. 

Kerstkaarten transport en logistiek die op werkdagen voor 20:00 uur zijn besteld, worden diezelfde dag nog verzonden. Laat je kaartjes rechtstreeks bij medewerkers bezorgen of ontvang ze in een pakketje op kantoor. Zo kun je de kerstkaarten zelf uitdelen aan alle toppers van jouw transportbedrijf. 

🎁 Tip: Maak de verrassing extra groot en voeg een cadeautje toe aan de transport kerstkaarten. Kies bijvoorbeeld voor autodrop of verse brownies voor onderweg.

Hulp nodig bij het maken of versturen van een kerstkaart transport? 

Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem, want ons klanttevredenheidsteam helpt je graag. Daarnaast hebben we de veelgestelde vragen ook voor je op een rijtje gezet. Wie weet staat jouw vraag daar ook wel tussen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.