Ga naar de inhoud

Zakelijke kerstkaarten bouw

Het hele jaar werk je fijn samen met je leveranciers, collega’s en andere zakenrelaties in de bouw. Hier wil je deze toppers natuurlijk voor bedanken. Stuur daarom een leuke zakelijke kerstkaart en geef hier eventueel een bijpassend cadeau bij. Zo gaat iedereen een heerlijke kerst tegemoet!

Zakelijke kerstkaarten bouw maken 

Wil je graag je eigen zakelijke kerstkaart voor in de bouw maken? Dat kan! Voeg bijvoorbeeld je eigen bedrijfslogo toe, of gebruik een leuke achtergrondfoto van collega’s op de kaart.

Maak een gratis Kaartje2go account aan en sla je favoriete kaartjes op in je persoonlijke account. Er zitten meer leuke voordelen aan, zoals een gratis proefdruk, een online adresboek en extra kortingen.

  1. Kies een leuk kaartje uit in de galerij en klik op ‘Bewerk kaart’.
  2. Voeg de mooiste kaders, figuren en achtergronden toe aan het kaartje. Kies bijvoorbeeld voor jullie bedrijfslogo of een foto van het hele team.
  3. Schrijf een pakkende tekst waarmee je iedereen fijne feestdagen wenst.
  4. Bestel de gratis proefdruk of verzend de bestelling direct. Wij gaan voor je aan de slag!

Bekijk ook de zakelijke kerstkaarten voor collega’s in de transport.

Bestel een leuk cadeau bij je kerstkaart

Wil je je werknemers eens goed in het zonnetje zetten? Bestel dan een leuk cadeautje bij de kaart. Bij Kaartje2go hebben we veel verschillende soorten cadeautjes, zoals bier, een cadeaubon of chocolade en snoep. Zo maak je het kaartmoment extra feestelijk. Geef je het liefst een brievenbuscadeau, omdat je niet zeker weet of je werknemers thuis zijn voor de aflevering? Ga dan bijvoorbeeld voor het Tony Chocolony proeverijtje of een bol.com cadeaubon. 

Kies eerst voor de gratis proefdruk

Ben je nieuw bij ons en wil je graag eerst het zakelijke kerstkaartje bekijken en in je handen voelen? Bestel dan de gratis proefdruk. Je krijgt een leuk pakketje thuis gestuurd met het kaartje en meer informatie over onze enveloppen, papiersoorten en andere leuke extra’s. Zet het kerstkaartje op je bureau en kijk er samen met een collega nog eens goed naar. Helemaal tevreden? Het kaartje staat nog in je account en kun je met een simpele druk op de knop bestellen. Nu weet je zeker dat jouw collega’s en zakenrelaties met een goed gevoel de kerstdagen in gaan. 

Bekijk voor meer inspiratie ook onze uitnodigingen voor een kerstborrel of kerstkaarten voor medewerkers.  

Zakelijke kerstkaarten bouw bestellen en versturen

Yes! Je hebt een mooi kaartje gemaakt voor je collega’s of relaties in de bouw. Tijd om ze te gaan bestellen, versturen en de mensen te verrassen. 

Je bouw kerstkaartjes kun je direct versturen. Dit is de meest gekozen en ook de snelste optie. Vul alle adressen van je medewerkers in, zo staan ze direct in je online adresboek. Samen met PostNL zorgen wij ervoor dat de kaartjes zo snel mogelijk aankomen. 

Je kan er ook voor kiezen om de kaartjes thuis of op het bedrijf te ontvangen. Zo kun je de kaartjes uitdelen op de afdeling en nog iets extra’s in de envelop stoppen.

Hulp nodig bij je zakelijke kerstkaarten bouw?

Op zoek naar meer informatie over onze zakelijke kerstkaarten? Lees onze informatiepagina door met veelgestelde vragen. Of neem contact op met onze medewerkers, ze helpen je graag verder. Lees op de kerstblog alle tips en ideeën voor een prachtige kerst. Merry Christmas! 

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.718 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.