Ga naar de inhoudGa naar het filter

Zakelijke kerstkaarten met foliedruk

I.v.m. de kerstdrukte is foliedruk niet beschikbaar voor kerst- en nieuwjaarskaarten, foliedruk is vervangen voor goudkleur.
Je medewerkers en zakelijke relaties zijn goud waard! En daarom wil je ze rond de feestdagen graag bedanken voor hun inzet. Zakelijke kerstkaarten met foliedruk lenen zich daar perfect voor. Kies bijvoorbeeld een zakelijke kerstkaart met goud-, zilver-, koper- of holografische folie. Alles voor een sprankelende kerstwens ✨

  • Bestellen op factuurbasis
  • Prijzen inc. btw & drukkosten
  • Eenvoudig adresseren

Zakelijke kerstkaart met fonkelende foliedruk

Je werknemers geven je bedrijf glans, en dat benadruk je met een glinsterende zakelijke kerstkaart! Zwierige gouden letters, stralende zilveren sterren of juist funky holografische details: zakelijke kerstkaarten met foliedruk zijn perfect om je medewerkers in het zonnetje te zetten. Wil je graag een warme kerstwens overbrengen? Dan zorgt een zakelijke kerstkaart met koperen of holografische details voor een extra gezellig kerstgevoel. En kies je liever een fonkelende uitnodiging voor de kerstborrel? Dan brengt gouden foliedruk je werknemers helemaal in de feeststemming. Zo laat je je zakelijke kerstkaart nog meer sprankelen!

✨ Wil je je vrienden en familie verrassen met een warme kerstgroet? We hebben nog veel meer feestelijke kerstkaarten met foliedruk.
I.v.m. de kerstdrukte is foliedruk niet beschikbaar voor kerst- en nieuwjaarskaarten, foliedruk is vervangen voor goudkleur.

Zakelijke kerstkaarten - klanten van Kaartje2go

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.