Ga naar de inhoudGa naar het filter

Christelijke geboortekaartjes

Zijn jullie in blijde verwachting? Gefeliciteerd! Een nieuw leven wordt door God aan jullie toevertrouwd. Deel dit heugelijke nieuws met vrienden en familie door een geboortekaartje te sturen met een christelijke afbeelding of mooie bijbeltekst.

De mooiste geboortekaartjes met een christelijke touch

Een gouden olijftak, een stralende regenboog of een hemel vol met sterren: onze collectie staat boordevol christelijke ontwerpen volgens de laatste trends en in allerlei stijlen. Je vindt hier ook geboortekaartjes met een kruis of met een duif, in verschillende uitvoeringen. Wil je het geboortekaartje nét wat extra’s geven? Scrol dan eens langs onze kaartjes met foliedruk. De fonkelende gouden, zilveren, koperen of holografische glans maakt het geboortekaartje nog specialer.

Veelgestelde vragen over christelijke geboortekaartjes

In 5 simpele stappen maak je met de online kaartmaker van Kaartje2go een uniek geboortekaartje:

  1. Kies een ontwerp.
  2. Klik op ‘Kaart bewerken’.
  3. Voeg figuren toe zoals een duif of een kruis.
  4. Upload je eigen foto (optioneel).
  5. Voeg een christelijke tekst toe aan de kaart.

Hulp nodig bij de laatste stap? In deze blog staan de mooiste christelijke geboorteteksten op een rijtje. Kies bijvoorbeeld voor een couplet uit een christelijk lied of een passende passage uit de Bijbel. Liever een wat subtielere verwijzing? Kleine gedichten of Engelse teksten passen ook mooi op een christelijk geboortekaartje. Klik voor extra inspiratie tijdens het bewerken op ‘Vind een passende tekst’ voor nog meer suggesties.

👶🏽 P.S. Wist je dat sommige geboortekaartjes ook een ontworpen achterkant hebben? Dit maakt het nog leuker om het kaartje neer te zetten of op te hangen.

Jazeker. Je kunt een gratis proefpakketje aanvragen. Hier zitten - naast een proefdruk van het geboortekaartje - ook verschillende papiersoorten en kleuren enveloppen in. Hiermee maak je het geboortekaartje nog mooier en persoonlijker. Een keuze kunnen maken? Volg de stappen van de bijgesloten bestelinformatie en zet het kaartje klaar voor de komst van jullie kleintje.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.