Oeps... Je hebt Cookies nog uit staan. Als je dit weer aanzet, zal onze website helemaal perfect werken.

Hulp nodig bij het aanzetten? Neem dan contact met ons op: info@kaartje2go.nl of bel 030-8700270

  • 1ste kaartje gratis t.w.v. €3,30
  • Als beste getest door o.a. Kassa & de Volkskrant

Internationale nieuwjaarskaarten

Wil je een unieke, internationale nieuwjaarskaart sturen? Maak dan nu je eigen internationale nieuwjaarskaart bij Kaartje2go. Jij maakt de kaart, wij doen de kaart voor je op de post. Ben je voor het eerst bij Kaartje2go? Voor alle nieuwe klanten is de eerste kaart gratis!

Internationale nieuwjaarskaarten maken

Je kiest een kaart uit onze collectie internationale nieuwjaarskaarten of je maakt jouw kaart helemaal zelf. In onze kaartmaker kun je namelijk heel eenvoudig foto's, teksten toevoegen (kijk ook eens bij onze teksten voor nieuwjaarskaarten) en leuke figuren en kaders plaatsen om je kaart te versieren.

Setje nieuwjaarskaarten

Stuur eenvoudig en snel iedereen een originele nieuwjaarskaart! Bij Kaartje2go kun je een excelsheet gebruiken, of een set kaartjes bestellen. Als je de kaarten liever in een pakketje thuis ontvangt, kies dan voor een setje kaarten. Je kunt een setje nieuwjaarskaartjes bestellen, bijvoorbeeld van tien kaarten. Deze kaarten worden op het adres van jouw keuze afgeleverd. Je krijgt de enveloppen er gratis bij! We helpen je natuurlijk ook graag bij andere voorbereidingen voor Oudjaarsavond. Kijk naar onze checklist!

Wil je iemand een fijne Kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen? Kijk dan eens bij onze kerstkaarten!

Terug naar boven