Ga naar de inhoudGa naar het filter

Friese kerstkaarten

Kerst is een van de mooiste momenten van het jaar. Dus hoe leuk is het om je Friese familie en vrienden op een écht Fryske manier te laten weten dat je aan ze denkt? Daarom hebben we een bjusterbaarlike collectie met Friese kerstkaarten voor je samengesteld. Je maakt je favoriete Fryske krystkaart nog leuker door een persoonlijke video, leuke foto of Fryske teksten toe te voegen. Zo wens je je dierbaren noflike krystdagen en in lokkich nijjier!

Friese kerstkaarten ontwerpen

Je kunt bij Kaartje2go mooie Friese kerstkaarten vinden, maar je kunt je krystkaart ook zelf ontwerpen. Upload gemakkelijk een eigen foto, pas de kleuren en achtergrond aan en voeg leuke figuren en kaders toe aan je Fryske krystkaart. Kies bijvoorbeeld voor een foto van een typisch Fries (winter)landschap, een schaatstafereel of een Friese vlag. Als laatste kies je een mooie Friese tekst uit voor op je kaart. Zo heb je een echte Friese tekst kerstkaart. Ben je helemaal bliid met je krystkaart? Vraag dan meteen een gratis proefdruk aan en ervaar hoe leuk je eigen Friese kerstkaart geworden is. Wil je liever een kerstkaart in een andere taal maken? Bekijk dan onze Internationale kerstkaarten

Maak zelf je eigen Fryske krystkaarten

Onze designers hebben een aantal mooie Friese kerstkaarten ontworpen. Maar je kunt fansels ook zelf je eigen Fryske kaart maken. Ga bijvoorbeeld voor een kant-en-klare kerstkaart met aanpasbare tekst. We hebben namelijk duizenden klassieke, trendy en moderne kerstkaarten met Nederlandse of Engelse tekst. Kies de allerleukste uit en voeg op de voorkant en binnenkant van de kerstkaart makkelijk je eigen Fryske tekst toe, bijvoorbeeld een van de bovenstaande Friese kerstgroeten. Vervolgens kun je zelf leuke foto’s en figuren toevoegen. Zo heb je in no time een supermooie én persoonlijke Friese kerstkaart. It gjit as slytjaget!

Tip: Wist je dat we zelfs echte Friese figuren hebben? Kies bijvoorbeeld voor een Friese vlag of voor gouden teksten met ‘Noflike krystdagen en in lokkich nijjier’.

Noflike krystdagen: schrijf een Friese tekst op je kerstkaart 

Een Friese tekst maakt je kerstkaart helemaal af. Een tekst als ‘noflike krystdagen en in lokkich nijjier’ is natuurlijk altijd goed. Die zin betekent in het Fries namelijk letterlijk ‘fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar’. Maar er zijn nog veel meer leuke manieren om je dierbaren noflike krystdagen te wensen. We hebben een aantal leuke Friese tekst voorbeelden voor je op een rijtje gezet.

Smûke krystdagen en in soad wille yn it nije jier!

Gezellige kerstdagen en veel plezier in het nieuwe jaar!

Noflike krystdagen en in sûn en lokkich nijjier!

Fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar!

Dikke krystkrûp!

Dikke kerstknuffel!

Folle lok en seine yn it nije jier!

Veel geluk en gezondheid in het nieuwe jaar!

Hiele moaie krystdagen en in protte sûnens tawinske yn it nije jier.

Hele mooie kerstdagen en veel gezondheid toegewenst in het nieuwe jaar.

Wy winskje jimme hiele noflike krystdagen en in prachtich 2024 ta!

We wensen jullie hele fijne kerstdagen en een prachtig 2024!

Smûke krystdagen en in leafdefol 2024!

Gezellige kerstdagen en een liefdevol 2024!

In hiele waarme krystkrûp!

Een hele warme kerstknuffel!

Smûke krystdagen tawinske!

Gezellige kerstdagen toegewenst!

🎄Tip: Meer ynspiraasje? Lees ons artikel over de leukste Friese teksten voor op kaarten.

Leuke extra’s voor Friese kerstkaarten

Ziet je Friese kerstkaart er kreas uit? Best genôch! Je geeft het kaartje nog meer uitstraling door voor een luxe papiersoort en een gekleurde envelop te kiezen. En met onze toffe kerst sluitzegels en adresstickers geef je je kaartje een mooie finishing touch. Wil je graag zelf nog even checken of alles perfect is? Vraag dan een gratis proefdruk aan! Bekijk thuis nog eens rustig of de Fryske krystkaart helemaal naar wens is. Daarvoor hoef je alleen maar een gratis account aan te maken. Zo weet je zeker dat je de leukste kaart van Fryslân verstuurt!

Thuis bezorgen of direct versturen

Je kunt ervoor kiezen om je Friese kerstkaart eerst thuis te laten bezorgen of direct naar de ontvangers te versturen. Thuis bezorgen is handig voor als je leuke extra’s wilt toevoegen of met de hand een mooie Friese tekst wilt schrijven. Wil je je Friese kerstgroet liever direct naar de ontvangers versturen? Dat kan natuurlijk ook! Verzamel online alle adressen via de handige adresverzoeker. Vervolgens sturen we de Friese kerstkaarten samen met PostNL zo snel mogelijk naar je dierbaren. Appeltje eitje, oftewel: samar klear!

Handig: verstuur je Friese kerstkaarten ruim van tevoren

Wist je dat je de verzenddatum van je kerstkaart zelf kunt bepalen? Ontwerp je Fryske krystkaarten dus rustig op een moment dat het jou uitkomt en geef een verzenddatum aan. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de Friese kerstkaarten op de door jou ingestelde datum naar je geliefden wordt gestuurd. Zo heb je er geen omkijken meer naar. We wensen je voor nu alvast noflike krystdagen en in lokkich nijjier!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.