Oeps... Je hebt Cookies nog uit staan. Als je dit weer aanzet, zal onze website helemaal perfect werken.

Hulp nodig bij het aanzetten? Neem dan contact met ons op: info@kaartje2go.nl of bel 030-8700270

  • 1ste kaartje gratis t.w.v. €3,30
  • Als beste getest door o.a. Kassa & de Volkskrant

Vragen over geboortekaartjes

Geboortekaartjes zonder logo mogelijk?

De kaarten van Kaartje2go hebben standaard achterop de kaart een klein bescheiden logo van kaartje2go.nl
We zijn hiermee veruit de meest bescheiden kaartenservice voor wat betreft plaatsing van het logo.
En indien gewenst kun je de geboortekaart bij Kaartje2go zonder logo laten drukken. Dit geef je aan tijdens het bestellen op de volgende manier:

Dubbele kaarten: bij de stap Controleer je kaart, ga naar de achterzijde en vink 'geen logo tonen' aan. 
Enkele rechthoekige kaarten: bij de stap Achterkant, vink aan 'gehele achterzijde gebruiken' (let op: je kunt alleen een pakketje bestellen).
Enkele vierkante kaarten hebben nooit een logo.

Enveloppen geboortekaartjes vooruit ontvangen

Je kunt de enveloppen vooruit bestellen via deze link: www.kaartje2go.nl/enveloppen.

Je betaalt uiteindelijk alleen de verzendkosten à €4,95. Het bedrag voor de enveloppen ontvang je terug bij de bestelling van de kaarten. Hiervoor ontvang je een actiecode. Deze staat niet in de bestelbevestiging, maar in de verzendbevestiging van de enveloppen. Ben je de e-mail kwijtgeraakt? Dan kun je ook altijd in jouw account onder Jouw kaarten > Bestellingen, de code terugzien bij de envelop-bestelling.
Je ontvangt dan geen enveloppen bij de bestelling van je kaartjes. De code vul je in je winkelmandje in onder 'heb je een actiecode, klik dan hier'.

Zitten er ook postzegels bij een pakket geboortekaartjes?

Als je een pakket geboortekaartjes thuis laat bezorgen, zitten daar geen postzegels bij. Ouders kunnen dan zelf beslissen of ze een deel van de kaarten zelf bij vrienden en buren in de bus doen.

Geboortekaart voor meisje of jongen?

Als je nog niet weet of het een jongen of een meisje wordt, kun je 2 varianten maken en opslaan. Dan kun je de kaart na geboorte snel afmaken en bestellen. Dit kan alleen als je een account hebt bij Kaartje2go en bent ingelogd. Aan inloggen zitten veel meer voordelen. Zo krijg je een stevige korting op de al scherpe prijzen, en kun je een adressenboekje aanleggen.

Welke papiersoorten gebruiken jullie voor de geboortekaartjes?

De rechthoekige geboorte kaarten worden gedrukt op 280 grams sulfaatkarton (milieuvriendelijk, FSC gekeurd) en afgewerkt met een glanslaag. Vierkante kaarten worden gedrukt op 300 grams sulfaatkarton en zijn te bestellen in matte of gelakte (glanzende) uitvoering. De kaarten worden geleverd met stijlvolle en hoogwaardige enveloppen (met FSC keurmerk).

Maken jullie de geboortekaartjes milieubewust?

Kaartje2go produceert EN bezorgt je geboortekaartjes zo milieubewust mogelijk.

Heel concreet vullen we dat als volgt in. Alle karton en papiermaterialen (kaarten EN enveloppen) zijn FSC gekeurd. Onze drukkerij voldoet als 1 van de weinigen aan de strenge ISO 14001 milieu normen. En de kaarten worden CO2 neutraal bij je bezorgd. Kaartje2go investeert via www.groenepost.nl in een windmolenpark in India, waarmee de CO2 uitstoot van de bezorging volledig wordt gecompenseerd.

Daarmee verzorgt Kaartje2go als enige kaartenservice in Nederland, misschien wel ter wereld, je kaarten van productie tot bezorging zo milieubewust mogelijk!

Hoe gaat het kaartje er uiteindelijk uitzien?

Als je graag van tevoren wilt zien hoe het geboortekaartje er uit komt te zien, kun je een proefdruk laten maken. 

Tip: als je je voor het eerst aanmeldt bij Kaartje2go dan ontvang je een e-mail met daarin een actiecode voor een gratis kaart. Heb je al een account, stuur dan een mail naar de klantenservice (voordat je het kaartje bestelt) voor een gratis proefdruk van je geboortekaartje.

Als je de kaart gemaakt hebt, kies je in de stap adresseren voor de optie 'Rechtstreeks versturen naar 1 adres'. Dit is de bovenste knop in het menu (paars). Hier vul je je eigen adres in en daarna maak je de bestelling af. Let er even op dat een proefdruk altijd in een vensterenvelop wordt verstuurd en daarom printen we het adres achterop de kaart.

Als je een pakketje kaarten bestelt, zitten daar gratis enveloppen zonder venster bij en is er geen adres achterop de kaarten gedrukt. Verstuur je al je geboortekaarten rechtstreeks via Kaartje2go, heeft elke kaart het adres van de geadresseerde achterop, en zit in een vensterenvelop (net als de proefkaart).

Terug naar boven