Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Vragen over: Prijzen

Betalen: hoe kan ik mijn kaarten veilig betalen?

Je kunt bij Kaartje2go veilig betalen met de meest gebruikte betaalmethodes:

1 - Eenmalige machtiging
Als je bent ingelogd met je account, kun je alle bestellingen onder de € 19,99 met een eenmalige machtiging betalen. Dit is een gemakkelijke en snelle betaalwijze. 
Let op: bestellingen met een cadeau kun je niet afrekenen met een eenmalige machtiging.

2- iDEAL
Alle bestellingen kun je betalen met iDEAL. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. De meeste banken werken tegenwoordig met iDEAL, kijk voor een overzicht even bij de vraag 'Met welke banken kan ik met iDEAL betalen?'.

3 - Creditcard
Al je bestellingen kun je veilig en eenvoudig betalen met creditcards van de volgende merken: Visa, MasterCard en American Express.

4 - PayPal
Al je bestellingen kun je veilig betalen met PayPal. PayPal is een online betaalservice waarmee je in veel online winkels kunt betalen. PayPal heeft wereldwijd ruim 150 miljoen rekeningen. Je kunt betalen vanaf je bank, creditcard, of via het saldo van jouw PayPalrekening. Meer informatie over PayPal vind je op http://www.paypal.nl/.

5 - Overboeking
Bestellingen boven € 8,90 kun je betalen met een overboeking. Je krijgt van ons de overboekgegevens op je scherm, die kun je printen. Alle gegevens worden ook naar jouw e-mailadres gestuurd. Meteen zodra wij jouw betaling hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging per e-mail en maken we jouw bestelling klaar. 

Voor onze Belgische klanten is er de mogelijkheid om af te rekenen met Bancontact/Mister Cash. 

 

Is de prijs inclusief alles?

Als je een bestelling plaatst bij Kaartje2go, dan zijn er geen onverwachte kosten:

- Er komen geen drukkosten meer bovenop de prijs.
- Alle prijzen zijn inclusief BTW.
- De prijzen voor direct verstuurde kaarten zijn exclusief portokosten.
- De prijzen voor de pakketjes kaarten zijn inclusief de verzendkosten van het pakket binnen Nederland (postzegels niet meegeleverd).
- De papiersoort ‘glans’ is gratis, wil je een andere papiersoort, dan betaal je een kleine meerprijs. Lees hier meer over papiersoorten
- Als je dubbele kaarten bestelt, vierkante enkele kaarten of langwerpige enkele kaarten, dan zijn de witte enveloppen altijd gratis. Gekleurde enveloppen kosten €0,29 per stuk. 

Buitenland = Priority
Als je een pakketje kaarten wilt laten bezorgen op een adres buiten Nederland, geldt er een kleine toeslag voor de extra verzendkosten met Priority. Ook alle direct verstuurde kaarten die je naar adressen buiten Nederland stuurt worden met Priority verstuurd, dus de portokosten zijn dan iets hoger.

Kijk voor meer info op de prijzenpagina. Daar kun je ook zelf heel snel je prijs berekenen.

Wat kosten de kaarten bij Kaartje2go?

De prijs van jouw kaart(en) verschilt per soort kaart, per aantal en of je direct wilt versturen of een pakketje thuis wilt laten bezorgen. Hoe meer kaarten je bestelt in een keer, hoe scherper de prijs.

Op onze prijzenpagina kun je de precieze kosten voor jouw kaartjes berekenen. Je ziet de kosten voor rechtstreekse verzending, maar ook voor het bezorgen van een pakketje bij jouw thuis. Vergeet niet dat je ook portokosten moet betalen. Je ziet de actuele portokosten verschijnen als je met je muis over het woord 'portokosten' op de prijzenpagina heen gaat.

 

 

Wat zijn de verzendkosten voor een pakketje kaarten?

Niets! We maken de prijzen zo helder mogelijk. Dus geen extra verzendkosten voor verzending binnen Nederland, geen extra betaalkosten. De verzendkosten zijn bij Kaartje2go al in de prijs verwerkt.
Bij verzending van een pakketje kaarten naar het buitenland betaal je een kleine toeslag. 
En dan nog zijn onze prijzen vriendelijker dan elders. Kaartje2go heeft de mooiste kaarten tegen de vriendelijkste prijs. Kijk en vergelijk zelf! Het scheelt vaak vele euro's.

Zitten er postzegels bij een pakketje kaarten?

Nee, er zitten geen losse postzegels bij een pakketje kaarten. We hebben een handig overzicht voor je gemaakt zodat je kunt zien hoeveel postzegels er op jouw kaart moeten. 

Je kunt er ook voor kiezen om de kaartjes rechtstreeks door Kaartje2go naar alle geadresseerden te laten versturen, dan regelen wij de postzegels. Dit doe je via de verzendoptie Rechtstreeks Versturen. Op jouw gekozen verzenddatum worden jouw kaarten op de post gedaan door Kaartje2go. De bezorging zelf is geen onderdeel van onze service, dit wordt verzorgd door PostNL.