Ga naar de inhoud

Communiekaart zonder foto

De eerste heilige communie is een speciale gebeurtenis. Je kind maakt namelijk serieuze stappen naar het christelijke geloof. Om dat te vieren, organiseren ouders vaak een communiefeest. Wil je ook jouw kind in het zonnetje zetten? Begin met een communiekaart zonder foto, maak hem op naar wens en nodig dierbaren uit.

  • CO2-neutraal gedrukt en bezorgd
  • Gratis proefdruk
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden
  • CO2-neutraal gedrukt en bezorgd
  • Gratis proefdruk
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden

Uitnodigingen voor een communie(feestje) maken

Thuis of op locatie: een communiefeest vraagt om een uitnodiging met praktische informatie. “Waar vindt het feest plaats? Hoelaat begint de viering? En om wat voor soort feest gaat het?” zijn allemaal vragen die beantwoord worden op de communiekaart. Heb je al deze informatie op een rijtje? Dan is het tijd om een leuke uitnodiging voor het communiefeest te kiezen!

Communiekaarten zonder foto: een kaart voor elk soort communiefeest

De barbecue aansteken tijdens een tuinfeest of lekker met z’n allen zoetigheden verorberen tijdens een high tea? De eerste heilige communie kan op allerlei manieren gevierd worden. Bij Kaartje2go vind je dan ook uitnodigingen voor verschillende gelegenheden en in uiteenlopende thema’s. Van klassieke communiekaarten zonder foto met een ingetogen karakter tot moderne uitnodigingen in warme tinten. En hoewel Kaartje2go de grootste kaartencollectie van Nederland heeft, is de perfecte communiekaart zonder foto zó gevonden. Je voorkeuren geef je namelijk eenvoudig aan met onze handige filter- en zoekfunctie.

Een kaart voor het vieren van de heilige eerste communie is zo gemaakt. Volg onderstaande stappen en vraag een gratis proefdruk aan om het resultaat te bewonderen.

👉 Stap 1: kies één van de communiekaarten.

👉 Stap 2: klik op ‘Kaart bewerken’ en open de kaartenmaker.

👉 Stap 3: voeg toepasselijke figuren, een mooie achtergrond en sierlijke kaders toe.

👉 Stap 4: zet een tekst of gedicht voor een communie uitnodiging op de kaart.

👉 Stap 5: voeg praktische informatie aan de uitnodiging toe.

👉 Stap 6: pas de grootte, kleur en positie van de tekst aan.

Uitnodigingen communiefeest bestellen

Is alles rondom het communiefeest in beton gegoten? Dan kunnen de communiekaarten besteld worden. Veel ouders doen dit zo’n 3 à 5 weken voor de grote dag. Zo hebben genodigden alle ruimte om deze bijzondere dag op hun kalender vrij te houden.

Iedereen met een gratis Kaartje2go account kan een gratis proefdruk bestellen. Je ontvangt deze als briefpost bij je thuis; samen met voorbeelden van onze papiersoorten en envelopkleuren. Zo kun je kijken welke extra’s goed matchen bij de communiekaart. Kom je toch nog iets tegen wat je wilt veranderen? Op de bijgevoegde flyer staat precies hoe je dit kunt doen. Ook een proefdruk aanvragen? Neem ons mini stappenplan door.

Extra’s om je communie uitnodigingen nog mooier te maken

Op het communiefeest is je kind het stralende middelpunt. Ook de uitnodiging voor het feest mag dus lekker opvallen. Dit kan met een glanzende papiersoort, maar ook met een gekleurde envelop of sluitzegels voor communiekaarten. Van plan om de uitnodigingen op te sturen? Met een adressticker maak je de uitnodiging helemaal af.

Communiekaarten versturen

De communiekaart is klaar om met de post mee te gaan. Je hoeft alleen nog maar te kiezen waar de postbode naartoe moet: naar jouw huis óf die van de genodigden. Beide opties voor bezorging hebben zo hun voordelen. En voor welke optie je ook kiest: op doordeweekse dagen voor 20:00 uur besteld = dezelfde dag nog verzonden. De kans is dus groot (95 procent) dat de uitnodigingen voor het communiefeest de volgende dag al op de mat vallen.

Hulp nodig bij het bestellen van je communiekaarten?

Het organiseren van een communiefeest kan een flinke opgave zijn. Daarom hebben we het bestellen van communiekaarten zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Loop je toch ergens tegenaan? Bekijk dan de informatie en veelgestelde vragen over uitnodigingen of neem contact op met ons klanttevredenheidsteam. Vergeet trouwens niet om in te loggen voordat je de bestelling definitief maakt. Klanten profiteren namelijk van leuke kortingen en sparen voor gratis kaarten.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.