Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Samenwonen kaarten

Jullie gaan samenwonen en dat is een grote stap. Het moment dat jullie beide een voordeursleutel in handen hebben blijft erg bijzonder en natuurlijk wil je van de daken schreeuwen dat jullie eindelijk een gezamelijk paleisje zijn betrokken! Schreeuw het van de daken met een leuk samenwoon kaartje.

Samenwonen kaart maken

Als jullie gaan samenwonen wil je dat natuurlijk graag van de daken schreeuwen. Je wil iedereen in je omgeving laten weten dat jullie definitief voor elkaar kiezen. Dat kun je op originele wijze doen door kaarten voor het samenwonen te sturen. Wil je het op een grappige manier brengen? Kijk dan eens bij deze kaartjes met humor.  

Grappige samenwoonkaarten

Gaan jullie samenwonen? Stuur dan nu een samenwoon kaart met humor van Kaartje2go. Kies een grappig kaartje uit de ruime collectie, of maak zelf een grappige kaart met je eigen foto en je eigen tekst. Kaartje2go is als beste getest. Je eerste kaart is gratis.

Een grappige samenwoon kaart maken is bij Kaartje2go heel gemakkelijk. We hebben zelf veel samenwoon kaarten met humor, maar je kunt jouw kaart ook helemaal zelf ontwerpen. Je kunt zelf foto's toevoegen, teksten plaatsen (kijk ook eens bij onze teksten voor samenwonen kaarten) en we hebben grappige figuren en kaders om je kaart mee te versieren. Zo maak je jouw samenwoon kaart nog grappiger!

Gaan jullie samen wonen in een nieuw huis? Kijk dan ook eens bij onze verhuiskaarten!

Tekst voor op een samenwonen kaartje

Heb je naast een leuke tekst of gedicht ter ere van het samenwonen ook alle andere noodzakelijke gegevens op je kaart gezet? Check het even met dit lijstje: 

• Jullie namen
• Jullie (nieuwe) straat en jullie huisnummer
• Jullie (nieuwe) postcode
• Jullie (nieuwe) plaats
• Jullie (nieuwe) telefoonnummers
• Jullie e-mailadressen
• De datum waarop jullie gaan of zijn gaan samenwonen
• Eventueel de oude adressen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.