Ga naar de inhoud

Uitnodiging verjaardag 45 jaar

Gefeliciteerd met je 45e verjaardag! Deze nieuwe leeftijd mag niet onopgemerkt voorbijgaan. Maak daarom een mooie uitnodiging en stuur deze naar je familie en vrienden. De ideale manier om al helemaal in de feeststemming te komen. Pak er gerust een glaasje bubbels bij en proost op je 45e verjaardag.

 • Gratis proefdruk
 • Luxe papiersoorten
 • CO2-neutraal gedrukt

De mooiste uitnodigingen voor je 45e verjaardag maken

Samen genieten van een high tea, bijkletsen tijdens een etentje of barbecuen op een tuinfeest: eten en feest vieren gaan hand in hand. Je vrienden en familie laten weten wanneer ze - naast al het andere lekkers - een stuk taart mogen komen eten? Stuur ze een uitnodiging voor je 45e verjaardagsfeest.

45e verjaardag uitnodigingen voor ieders smaak

Smaken verschillen. Daarom hebben onze ontwerpers uitnodigingen gemaakt in meer dan 10 verschillende stijlen. Van klassieke kaarten met bloemen en vlinders tot moderne ontwerpen volgens de laatste trends. Liever een uitnodiging voor je 45e verjaardag die nét wat anders is? Neem dan een een kijkje tussen onze uitnodigingen met houtlook of goudlook.

Vind de perfecte uitnodiging voor je 45e verjaardag

Kaartje2go heeft de grootste kaartencollectie van Nederland. Met onze ‘filter & zoek’-functie is de perfecte uitnodiging echter zó gevonden. Filter bijvoorbeeld op ‘met foto’, kies één of meerdere thema’s uit en zet een vinkje bij je favoriete kleuren om een selectie te maken. Een leuke kaart gevonden? Klik op ‘kaart bewerken’ om de online editor te openen.

Tip: sla je favoriete kaartjes op in je Kaartje2go account. Heb je nog geen gratis account? Aanmelden is heel eenvoudig en binnen een minuutje gepiept. Ook bouwen ingelogde klanten bonuspunten op en kunnen ze een gratis proefdruk bestellen.

Zelf een uitnodiging ontwerpen voor je 45e verjaardag

Een eigen draai geven aan een van onze ontwerpen is een fluitje van een cent met onze handige kaartmaker. Liever helemaal zelf een uitnodiging in elkaar knutselen? Gebruik een blanco kaart of fotokaart als canvas en voeg leuke foto’s, afbeeldingen, kaders en figuren toe om er een feestelijk geheel van te maken. 

Van zelf een taart bakken tot nog even snel de stofzuiger door de kamer halen: het organiseren van een verjaardagsfeest vraagt om een goede planning. Om je een handje te helpen hebben we het maken van een uitnodiging zo simpel mogelijk gemaakt.

 • Stap 1: kies één van de uitnodigingen verjaardag 45 jaar.
 • Stap 2: klik op ‘Kaart bewerken’ en open de kaartmaker.
 • Stap 3: voeg figuren, mooie foto’s en sierlijke kaders toe.
 • Stap 4: schrijf een leuke tekst én zet praktische informatie op de uitnodiging.
 • Stap 5: pas het lettertype, de kleur en de positie van de tekst aan.

Uitnodigingen voor je 45e verjaardag bestellen en versturen

Zijn de plannen voor je verjaardag definitief en is de proefdruk helemaal naar wens? Dan rest slechts één taak: het bestellen van de uitnodigingen. Dit is zo gebeurd. Je hoeft alleen maar het gewenste aantal kaarten, het formaat en de papiersoort aan ons door te geven. Wie graag het zekere voor het onzekere neemt, kan een paar uitnodigingen extra bestellen. Wist je trouwens dat hoe meer kaarten je bestelt, hoe goedkoper ze per stuk worden? Scheelt toch weer in de portemonnee.

Ja, met een Kaartje2go account kan een gratis proefdruk bestellen. Je ontvangt deze als brievenbuspost thuis, samen met voorbeelden van onze papiersoorten en envelopkleuren. Leg alles naast elkaar en ontdek welke kleuren en texturen het best bij elkaar passen. Knopen door kunnen hakken? Op de bijgevoegde flyer staat hoe de rest van het bestelproces verloopt.

Extra’s om uitnodigingen voor je verjaardag nog mooier te maken

Elke verjaardag is bijzonder, of je nu 30 jaar, 45 jaar of 60 jaar oud wordt. Je uitnodigingen mogen dan ook iets extra’s hebben, iets wat niet alledaags is.

 • Luxe papiersoorten: alle papiersoorten hebben zo hun eigen uitstraling en zijn bepalend voor het karakter van de uitnodiging. Fotokaarten komen het best tot hun recht met glanzend papier.
 • Gekleurde enveloppen: een gekleurde envelop laat de uitnodiging direct opvallen. Onze favorieten voor een verjaardag? Dat zijn toch wel die in het goud en zilver.
 • Sierlijke sluitzegels: een sneak peek geven van wat in de envelop zit? Met een sluitzegel licht je vast een tipje van de sluier.
 • Zelfklevende adresstickers: een uitnodiging kan niet feestelijk genoeg zijn. Plak dus gerust een van onze leuke kant-en-klare adresstickers op een gekleurde envelop.

De uitnodigingen voor je 45e verjaardag versturen

Yes, de kaart is klaar. Je hoeft nu alleen nog maar te kiezen welke verzendmethode je het handigst vindt: rechtstreeks naar de ontvangers of eerst naar je eigen adres. Voor welke optie je ook kiest: op een doordeweekse dag voor 20:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.

 • Rechtstreeks naar de ontvangers: upload de adressenlijst en kies de gewenste verzenddatum. Wij doen de kaarten - in witte enveloppen - voor je op de post.
 • Thuis ontvangen: feestelijke extra’s aan de uitnodiging toevoegen? Laat de kaarten thuis bezorgen, maak ze gereed voor verzending en stop ze zelf in de brievenbus.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.