Ga naar de inhoud

Uitnodiging verjaardagsfeest 40 jaar

Hiep, hiep, hoera! Dit is het jaar dat je 40 jaar wordt. Of misschien heeft jouw geliefde deze leeftijd bijna bereikt en werk je aan een verrassing. Hoe dan ook, zo’n mooie leeftijd mag gevierd worden met een feest. Maak een leuke uitnodiging en bestel de gratis proefdruk. 

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodigingen verjaardagsfeest 40 maken 

Ga aan de slag en maak je eigen persoonlijke uitnodiging. Dit doe je makkelijk en snel in onze kaartmaker. Misschien wil je de uitnodiging wel zelf maken of wil je een bestaand ontwerp aanpassen. In alle gevallen zit je goed bij Kaartje2go.

40e verjaardag kaarten: Onze thema’s en stijlen

Bloemen, ballonnen of confetti. Er zijn veel leuke mogelijkheden om je uitnodiging op te fleuren. Blijf dicht bij jezelf en kies iets wat bij je past. Ga je liever voor een specifieke stijl? Neem eens een kijkje bij de botanische, gouden of hippe uitnodigingen. In het filtermenu komen alle mogelijkheden voorbij. Ontdek het in de allergrootste kaartencollectie van Nederland. 

Bekijk voor meer inspiratie ook eens onze uitnodigingen voor een verjaardagsfeest van 25 jaar, 30 jaar en 50 jaar

Maak een gratis Kaartje2go account
En profiteer van leuke voordelen zoals ingelogde klantenkorting en de gratis proefdruk. Of sla je favoriete kaartjes op in je persoonlijke account. 

Zelf een uitnodiging voor een 40e verjaardag ontwerpen 

Het maken van de uitnodigingen voor het verrassingsfeest is een feestje. Je kunt het zo leuk maken als je wilt. Denk bijvoorbeeld aan de lol die je kunt hebben bij het uitzoeken van grappige of mooie foto’s die je op de uitnodiging wilt gebruiken. Of de herinneringen die naar boven komen bij het bedenken van een quote die helemaal bij de jarige past. Start met een blanco kaart en stel je eigen creatie samen. Of ga aan de slag met een fotokaart en upload de leukste foto.

Zelf een mooie uitnodiging maken voor het feest is makkelijk en snel te doen. In 4 stappen stel je je ultieme kaartje samen:

  1. Scroll door de galerij en klik op het leukste kaartje.
  2. Kies voor ‘Kaart bewerken’ en upload in de kaartmaker en voeg kaders en figuren toe. 
  3. Schrijf een uitnodigende tekst voor je dierbaren.
  4. Rond de bestelling af en klik op versturen. Of bestel de gratis proefdruk.

Uitnodigingstekst 40 jaar verjaardag

Je hebt het ontwerp voor de kaart af, maar welke tekst zet je erop? In ieder geval wil je dat de genodigden weten voor wie het feest is. Ook wil je dat de feestgangers de feestdatum en locatie in hun agenda kunnen zetten. De naam van de jarige, de feestdatum, locatie en het tijdstip kunnen dus niet ontbreken. Welke uitnodigingstekst je verder op de kaart zet, is aan jou. Vergeet op een uitnodiging voor een verrassingsfeest niet op de kaart te zetten dat het een surprise party is. Zo blijft het écht een verrassing voor de jarige!

Uitnodigingen verjaardag 40 jaar bestellen 

Yes! Het is gelukt de leukste uitnodiging te maken. Iedereen ziet straks dat jij het feestvarken bent. Tijd om de uitnodigingen voor het 40e verjaardagsfeest te bestellen.

Ja, dat kan zeker! Maak een gratis account aan en bestel de gratis proefdruk. Je ontvangt vervolgens een leuk pakketje thuis. Hier zit het kaartje in en een waaier met meer informatie over onze extra’s. Leuke afmakers zoals enveloppen, papiersoorten, sluitzegels en adresstickers. Zo verstuur je de ultieme uitnodiging naar je familie en vrienden.

Uitnodigingen 40e verjaardag versturen 

Het is bijna geregeld! De uitnodigingen voor het feest hoeven alleen nog verstuurd te worden. 

Een handige optie is om de kaartjes direct te versturen. Voeg de adressen van je dierbaren toe aan je adresboek. Je kan deze adressen makkelijk online opvragen met de adresverzoeker. Tijdens het bestellen kom je bij de pagina ‘verzending’ waar je direct versturen kan aanvinken. Achterover leunen maar! 

Je kunt de uitnodigingen voor je 40e verjaardagsfeest ook thuis ontvangen. Zo kun je zelf nog iets leuks in de envelop doen zoals feestelijke confetti. Of breng de uitnodigingen zelf rond en maak direct even een praatje met je dierbaren. Plak eventueel een leuke adressticker op de envelop. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.