Feest 28 augustus 2023

33 feestelijke teksten voor op een uitnodiging

Uitnodigingen voor elk feestelijk moment

Je huwelijksjubileum, verjaardag of verloving… Bij ons vind je de mooiste uitnodigingen voor jouw feestje.

Zet de champagne maar vast koud en haal de slingers van zolder, want het is feest! En het maakt niet uit of je nou je verjaardag, nieuwe huis of pensioen wilt vieren. Het is namelijk altijd leuk om het te vieren met de lieve mensen in je leven. En stuur je een feestelijke uitnodiging, dan hoort daar ook een tekst vol confetti bij! Geen zorgen, want met die confetti helpen we je graag een beetje. Met een uitnodigingstekst van de 33 voorbeelden hieronder weet jij precies wat je op je uitnodiging kunt schrijven.

Tekst voor de uitnodiging van je verjaardag

Hiep hiep hoera, jij bent bijna jarig! Dat vraagt wat ons betreft om een fijn feestje met familie en vrienden. En of je de uitnodiging tekst voor je verjaardag nou via Whatsapp verstuurt of op een fysieke uitnodiging zet, maakt niet uit. Met een toffe tekst krijgen je gasten meteen zin in je feestje! De volgende teksten voor de uitnodiging van je verjaardag zijn perfect voor een goeie dosis feestelijke voorpret.


🎉 Ook leuk voor jou: 24 feestelijke carnaval teksten voor op je kaarten

uitnodiging tekst

Uitnodiging tekst voor een etentje

Je klusvrienden bedanken voor hun hulp, vieren dat je die ene baan hebt weten te bemachtigen… Er zijn zoveel redenen voor een gezellig etentje met familie en vrienden! En je maakt het extra speciaal door hun een mooie uitnodiging te sturen. Doe je voordeel met de volgende teksten voor de uitnodiging van een etentje, ze zijn zo te kopiëren!

Uitnodiging tekst voor een feestje

Sommige momenten zijn er om uitgebreid te vieren. En vier je een feestje, dan wil je dat de uitnodiging tekst helemaal past bij dat speciale moment! Met de volgende teksten voor je feest uitnodiging gaat dat vast en zeker lukken.

De tofste uitnodigingen voor elk speciaal moment 

Teksten voor de uitnodiging van je huwelijksjubileum

Wauw, jullie vieren je huwelijksjubileum! Ben je 12,5 jaar, 25 of misschien wel 50 jaar getrouwd, dan is het feest. Samen met alle lieve mensen die door de jaren heen iets voor jullie betekend hebben is het mooi om stil te staan bij jullie liefde. Met de volgende teksten voor een huwelijksjubileum is de uitnodiging in een handomdraai geschreven.

🧡 Tip: Hier vind je al onze teksten voor op een jubileumuitnodiging!

Uitnodiging van een partijtje schrijven

Het belangrijkste moment in het jaar van je zoon of dochter? Zijn of haar kinderfeestje! Want ben je jarig, dan is het superleuk om dit samen met vriendjes en vriendinnetjes te vieren. Cadeautjes zoeken onder luid ‘wááárm’ geroep, liters ranja drinken en met z’n vieren op de achterbank gepropt naar huis gebracht worden… Dat zijn de mooiste herinneringen aan je verjaardag die je kunt hebben! En omdat een feestje geven toch ook best veel geregel is, helpen we je graag een handje. Met de volgende uitnodiging teksten wil iedereen sowieso op het partijtje zijn. 

🥳 Bekijk hier al onze teksten voor een kinderfeestjesuitnodiging.

Voorbeeld tekst voor de uitnodiging van je huwelijk

De liefde vieren is het mooiste wat er is. En bezegelen jullie je relatie met een huwelijk, dan vier je dat graag samen met je liefste mensen. Maar wat voor tekst schrijf je eigenlijk op de uitnodiging? Met een van de volgende drie voorbeeld teksten is de uitnodiging van je huwelijk zo geschreven!

💌 Ontdek ook onze andere 50+ teksten voor op een trouwkaart!

Cadeautip tekst voor op de uitnodiging

Heb je je uitnodiging geschreven, maar wil je je gasten graag nog een handje helpen met het cadeau? Dan is het handig om een cadeautip tekst op je uitnodiging te schrijven. Een van de volgende zinnetjes laat je gasten in één oogopslag weten wat je het liefste voor je verjaardag wenst.

Nog meer toffe tips voor je feest

Met een tekst uit de rits van hierboven wordt het maken van je uitnodiging een waar feestje! En wil je meer inspiratie voor het voorbereiden van je feest? De leuke inspiratie uit de volgende artikelen helpt je de slingers ophangen.

🌺 Een themadiner organiseren doe je zo!
🤍 30 jaar getrouwd: zo vier je jullie parelen huwelijk.
🎁 Wat wil ik voor mijn verjaardag? Hier had je nog niet aan gedacht!
🥳 50 jaar worden: vier het met deze tips op jouw manier.
🏡 Housewarming organiseren? 8 tips en ideeën!

Ook interessant voor jou: