Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging verjaardagsfeest 18 jaar

Eigen baas over je leven. Alcohol drinken. Autorijden. Als je de speciale leeftijd van 18 jaar bereikt gaat er een wereld voor je open. Dit wil je natuurlijk vieren met een groot feest. Maak bij Kaartje2go een gave uitnodiging voor je 18e verjaardagsfeest. We leggen je precies uit hoe je de leukste uitnodiging maakt. Verras je familie en vrienden met een spetterende party!

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodigingen voor je 18e verjaardagsfeest maken

Er valt heel wat te kiezen, daarom helpen we je graag op weg. Zo verstuur je straks de allerleukste uitnodiging voor je 18e verjaardag.

Meer informatie over onze uitnodigingen

Weet je al welke stijl je wilt kiezen voor de uitnodiging van je verjaardag? Kies bijvoorbeeld voor een leuke fotocollage met al je vrienden van school of je sportvereniging. Maar ook met een grappige uitnodiging staan je vrienden te springen om op je verjaardagsfeest te komen. Nu je 18 wordt kun je vast niet wachten om ein-de-lijk die heerlijke alcoholische versnaperingen te drinken. Het thema bier en wijn vind je ook in de allergrootste kaartencollectie van Nederland.

De uitnodiging voor je 18e verjaardagsfeest kun je op veel manieren samenstellen. Bekijk in het filtermenu wat er allemaal mogelijk is. Een kaart met eigen foto, in een leuke vorm, of met handige teksten en extra’s

Maak een gratis Kaartje2go account aan

Sla je favoriete kaartjes op in je persoonlijke account, en profiteer van nog meer voordelen zoals ingelogde klantenkorting en het sparen van bonuspunten. Als je bent ingelogd kun je ook een gratis proefdruk bestellen om jouw uitnodiging eerst in het echt te bewonderen. 

Zelf een uitnodiging voor je 18e birthday ontwerpen 

Ga je voor je eigen ontwerp? Begin met een blanco kaart en leef je uit. Voeg leuke kaders, figuren en foto’s toe op de kaart. Maak het kaartje zo persoonlijk mogelijk. Deel je liever een leuke foto van jezelf of je vrienden op de kaart? Maak dan een gave fotokaart en tover een glimlach op het gezicht van alle feestgangers.

Veelgestelde vragen over verjaardagsfeest uitnodiging 18 jaar 

Hoera, eindelijk volwassen! Tijd om een leuke uitnodiging te maken voor al je vrienden. Hoe je dat doet? Heel makkelijk en snel:

  • Kies het leukste kaartje uit de galerij en klik op ‘Kaart bewerken’.
  • Zet bijzondere eigen foto’s, mooie kaders en bijzondere figuren op de kaart.
  • Schrijf een persoonlijke uitnodiging of kies een van onze uitnodigingsteksten.

Verstuur het kaartje direct of vraag een gratis proefdruk aan.

Dat kan zeker! Door een gratis proefdruk te bestellen weet je zeker dat het kaartje voldoet aan al je wensen. Kies tijdens de bestelling voor ‘Vraag gratis proefdruk aan’ en ontvang een leuk pakketje thuis. Hierin zit het kaartje en meer informatie over alle leuke extra’s zoals gekleurde enveloppen en onze verschillende papiersoorten.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.