Ga naar de inhoud
Blanco kaartenMet jouw unieke ontwerp
Blanco kaart staand
Kies je kleur wit vierkante kaart
Blanco kaart liggend
Blanco kaart -  witte rechthoekige kaart
Blanco vierkante kaart enkel
Kies je kleur wit ansichtkaart
Blanco enkel langwerpig
 Blanco dubbel langwerpig
Turquoise dubbel vierkant
Zilver roze dubbel vierkant
Zilver roze dubbel staand
Zacht roze vierkant enkel
Fotokaarten maken - begin met je eigen foto
Grijs dubbel vierkant
Anemone vierkant dubbel
Rood vierkant enkel
Kies je kleur blauw ansichtkaart
Zilver roze enkel vierkant
Zilver roze enkel liggend
Paars staand dubbel
Oker geel enkel staand
Oranje enkel vierkant
kies je kleur geel vierkante kaart
Donker groen dubbel vierkant
Donker groen enkel staand
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.719 beoordelingen

Blanco kaarten: maak zelf je eigen kaart!

De mooiste kaarten maak je helemaal zelf. Kies een leuk formaat en je bent klaar om te beginnen. In onze kaartenmaker kun je figuren en kaders toevoegen aan jouw kaart. Voeg een foto toe, verander de achtergrond, schrijf een leuke tekst. Gebruik jouw creativiteit en maak van die blanco kaart een meesterwerk.

Je wil zelf aan de slag gaan om een mooi kaartje te maken. Leuk! Dit kun je makkelijk en snel doen met een blanco kaart. Bouw in de kaartmaker aan een persoonlijk kaartje. Voeg een mooie foto toe en gebruik deze op de voorkant of als achtergrond. Laat je creativiteit de vrije loop met symbolen en kaders en maak je eigen unieke creatie. Plaats een tekstvak op de kaart en schrijf een leuk verhaal voor je familie en vrienden. Feliciteer bijvoorbeeld een vriend of nodig je familie uit voor een gezellig feestje!

Ja, dat kan zeker. Hier heb je alleen een Kaartje2go account voor nodig. Deze maak je gratis aan en is zo gepiept. Als je ingelogd bent klik je op het kaartje waarvan je een proefdruk wil bestellen. Het is natuurlijk ook mogelijk om een proefdruk te bestellen van je eigen ontworpen kaartje. Je ontvangt het kaartje thuis in een leuk proefpakketje. Hier zit allereerst natuurlijk de kaart in. Zo kun je het kaartje zelf in je handen voelen en bepalen of alles naar wens is. In het pakket vind je ook meer informatie over onze extra’s zoals luxe papiersoorten en envelopkleuren. Hiermee kun je het kaartje nog verder opvrolijken. Zo weet je zeker dat je straks de juiste keuze maakt!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.